Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun tanrıyla bir alakası yok ki dininiz de Kuran da Nur suresi 31 nci ayette diyor ki
"Sözlerini koruyup saklasınlar ve iffetli davransınlar. Görünen kısımları müstesna, zinet yerlerini açmasınlar. Bunları kocalarından veya babalarından veya kocalarının babalarından veya oğullarından veya üvey oğullarından veya erkek kardeşlerinden veya erkek kardeşlerinin oğullarından veya kız kardeşlerinin oğullarından veya kendi kadınlarından veya sağ ellerinin malik olduklarından veya erkeklerden, yahut da henüz âdet görmemiş çocuklardan başkasına göstermesinler. Gizledikleri zinetleri bilinmesin diye ayaklarını yere vursunlar. Ey mü'minler! Hepiniz tevbe edip Allah'a yönelin ki, kurtuluşa eresiniz."
burada geçen kişiler yani babalar kocalar babaların ve oğulların üvey oğulları erkek kardeşleri oğullarından veya kız kardeşlerinden oğullarından sakının diyor yani bu kişiler size ters gözle bakmasın diye siz kapanıyorsunuz
seven erkekler de açık kızları seviyorlar çünkü açıklık dürtüleri harekete geçiriyor bu yüzden erkekler açık kızlara ilgi gösteriyorlar ama kapalı kızlara bu gözle bakamazlar kapalıyı sevdirmez çünkü kapalı kıza erkek yan gözle bakamaz çünkü dürtüleri harekete geçmez yani bu tamamı ile dürtü ile alakalıdır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe alakası var şeytan haramı insanlara güzel gösteriyor Allah'ın o kadar ayetine bakmazlar da gözle görünmeyen sesini bile işitmedigimiz bir varlığın dediklerini yapıyoruz
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah’a mı diyorsun gözle görünmeyen diye
Cevap sahibi+1 yılŞeytana diyorum. Allah'ın varlığını inkâr eden kafirdir
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
Ben sevdiğim kızlar da hep açık sevdim ama açık kapalı fark etmez, benim için sorun olmaz zaten kaderim de ki kişi görücü usulü ile olacak birisi aşk evliliği değil
04 Yorumla
Soran+1 yılAçık kapalı çok fark eder ben erkek olsam rahat rahat açık gezen bi kadınla asla evlenmem
Soran+1 yılEvet belki annen açıksa hiç böyle düşünmemiş olabilirsin
+1 yılÇok haklı ve güzel soru.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaksızlık ya valla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
her şey'i sebebi Allah'sa ve Allah yaptırıyorsa o zaman neden cehenneme giriyoruz diye düşünürsen 2 sonuca varabilirsin.
1. yanlış düşünüyorum Allah herşeyin sebebi değildir.
2. Allah yok.
Peki bu durumda senin cevabın hangisi 1 mi 2 mi?
1 ise demek ki vicdan irade akıl mantık insanlara boşuna verilmemiş bunları kullanıp insan en doğrusunu seçmelidir.
2 ise zaten her şey rastgele oldu gerisini düşünmeye gerek yok bende hayatı rastgele yaşayayım.
011 Yorumla
Soran+1 yılYok onu sorgulamam Allahın canı bizi imtihana sokmak istemiş sokmuş sorgulanmaz ama Allahın emrine uymayan kişi kazanırsa bu sorgulanır
- +1 yıl
Bilgine hayran kaldım. Kur'an içindeki mucizeleri açıklar mısınız lütfen.
- +1 yıl
Türkçe okursan ne olur mesela anlamadım tam
- +1 yıl
Hocalarla alakası yok, inkar ettiğin için mucizelerini sen kendin açıklamalısın, din çocuk oyuncağı değildir ki olmayan ilim ile boş konuşayım. Senin yaşın kadar okumuş insanlar var. Misal Dr zair naik ile ilgili düşüncelerini paylaş din hakkında aydınlat beni. Misal haşa boşuna namaz kılıyor olabilirim beni bu dertten kurtarmak istemez misin?
- +1 yıl
2 3 ezberlenmiş lafla kimsenin aklını çelme dostum. Sen de oturup da düşün, pamuğu kıçına taktıktan sonra bir daha şansın olmayacak. Hadi iyi geceler (':
- +1 yıl
Bana da bir touch blue
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Erkeklerin çoğunluğu çok açık giyinmeyen kızları beğenir. Çok açık giyinenlere eğlencelik gözle bakarlık
Eğlencelik ilişki peşinde koşan heriflerden hayır gelmez zaten.
boş ver öyleleri size bakmasın daha iyi
Soru çok saçma ve yanlış olmuş.
Kapalılık gayet güzeldir. Kadının vücudunun sadece eşine özel olması mükemmel bir şeydir00 Yorumla
+1 yılAllah kapanmayı emretmiyor kardeşim, kitaptaki baş örtüsü yorumunu biz insanlar yanlış yorumluyoruz
115 Yorumla- +1 yıl
Baş örtüsü aslında göğüsler için yorumlanmış. Kadının saçı bir cinsel teşvik değildir, göğüsleri kapatmak için baş örtüsü kullanın diyor. Ruh kendini sınırlamak istemez, özgür bırakılmak ister. Baş örtüsü dini değil örfi ve kültürel bir tercihtir
- +1 yıl
Nur Suresi, 31. ayet: Mü'min kadınlara da söyle: "Gözlerini (harama çevirmekten) kaçındırsınlar ve ırzlarını korusunlar; süslerini açığa vurmasınlar, ancak kendiliğinden görüneni hariç. Baş örtülerini, yakalarının üstünü (kapatacak şekilde) koysunlar. 😊
- +1 yıl
Baş için değil “yaka” için kullanılması gerektiği vurgusunu da inkar edemeyiz öyle değil mi? Saçla ırzın bir bağlantısı olmadığına göre, yakaları (göğüsleri) kapatarak ırzı korumaya teşvik ediyor. Yoksa baş örtüsü kullanımında herhangi bir engel yoktur. Kadın isterse başına da takar, buna herkesin saygı duyması gerek. Ama baş örtüsünü başa geçirmek din dışı bir tercih olması lazım. Baş örtüsü örfi ve kültürel bir seçimdir
- +1 yıl
Saygı duyarım 😊
- +1 yıl
Bilmediğin şeyde yorum yapma istersen. Vebale girersin dinden çıkarsın
- +1 yıl
Biz cahilliğimizi biliyoruz kardeşim sen yorma güzel gözlüklerini. 😊 Her şey apaçık ortada, anlattıklarımı doğru bulmuyor olabilirsin ama din konusunda fetva vermen başını çok yakar. Yaratılanı sadece yaratan yargılama hakkına sahiptir. Sen bana “dinden çıkarsın” gibi cümleler kurarsan bende sana “Sen kimsin?” derim. Tanrı değilsen böyle ithamlarda bulunamazsın. Haddini bilmelisin. Hadi kal sağlıcakla
- +1 yıl
@27esmerim adam doğru söylüyor. Siz ayeti açık açık görmek yerine işine göre yorumlayanlara kulak veriyorsunuz. Baş örtüsü olarak bahsettiği şey eskiden vücudu kapatan giysiler kafadan itibaren takılıyordu. Hiç ömründe diğer Arap ülkelerinin kadınlarını vs gördün mü? Bizde ki türban tesettür anlayışı onlarda yok. Ya çarşaflı olurlar ya da normal başörtüsü giyerler ama onda da saçı komple kapatayım aman saçım görünmesin tripleri yok. Ve bunu dini gereklilik diye yapmıyorlar kanunen mecbur oldukları için yapıyorlar. Yurtdışına çıktıklarında gayet normal başı açık geziyorlar.
Soran+1 yıl@34Constantine hayır kadın saçı şehvet verir
Soran+1 yıl@34Constantine ve nur suresinde el yüz ve ayak hariç her yerinizi örtün diyor ama katılıyorum saç biraz görünse bi şey olmaz eskiden kadınlar hep öyle örtünüyordu
- +1 yıl
Yahu ben erkek olarak şehvet duymuyorum kadın saçından sen kadın olarak şehvet verir diyorsun
Soran+1 yıl@34Constantine ya he he sarı saçtan etkilenmiyor musun bahsettiğim şey @zmak değil tutku duymak
- +1 yıl
Yoo duymuyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAllah kötü alışkanlıklardan uzak durmayı emrettiyse musluman kızlar neden içkili sigaralı badboy seviyor
57 Yorumla
Soran+1 yılAma ben imansız sevmiyorum cuma namazı kılmayan sevmiyorum
- +1 yıl
Ben de sevmiyorum aşkom ama seven var sbsh
Soran+1 yılBen batılı erkek bile sevmiyorum be doğulu daha imanlı geliyor zjjsnx İzmirli felan öğğ
- +1 yıl
👍👍👍
- +1 yıl
Sonradan görmesi daha kötü şu anki zamanda herkes fırsat kolluyor yani bu işin batılısı doğulusu kalmadı.
Gizli Üye(18-24)+1 yılKapanma kesinlikle doğru bir şey fakat insanların yanlış yorumladığını düşünüyorum. Kapanmak tabiri mahrem bölgelerinin kapatılmasıdır kimileri bunu başı örtmek olarak yorumlayıp ona göre yaşar. Kimileri de tamamen her yerini kapatır. Bı kendiniz düşünün mesela hangisi mantıklı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSokaktaki adama bakarsan öyle. 16 yaşında ergenliğe girince evlendiriniz hadisine uyarak evlenmiş, sakalı göbeğinde çocukları 10 yaşına gelmiş kardeşlerimiz de var.
00 Yorumla İnsan kapalı olabilir ama ben türban tarzı kapanmalardan hiç hoşlanmıyorum annemde baş örtüsü bağlıyor ama tas kafa gibi değil ve yahudilerin kapanması türban
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSözde Allah için kapanıyorsun ama zengin koca, erkek için neler düşünüyorsun. Saçı kapatıp ayak bilekleri açık, sandaletle gezmek çok mu mantıklı? Bazıları işlerine geldiği gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılSen nasıl bi malsın kapandım diye zengin koca istemeye hakkım yok mu bu helal bir şey
Cevap sahibi+1 yılMal sensin çalış koca koca deyip ölüyorsunuz evde
Soran+1 yılKıskanmışsın git sen çalış tipsiz
Soran+1 yılGeberiyorsun hasetinden kapalılar iyi koca bulamasın diye
- Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı.
+1 yılAllah kadınlara emretmiş erkeklere kapalı kız sevin diye bir şey emretmemiş
03 Yorumla
Soran+1 yılSizin de saçı açık kıza bakmanız haram
- +1 yıl
Yoo değil.
Soran+1 yılÖyle bi mantık mı olur Müslüman kadınlar kapansın ama siz açıklara bakın yok ya
Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Zengin koca seni gelip bulmaz... sen hala pazara gidip alışveriş yapıyorsan hangi zengine denk geleceksin acaba
00 YorumlaHayır da, şer de Allah'tan olduğu için olabilir mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılBiz Allah ın emrine uymak için zorluk çekiyoruz Allah onun emrini önemsesene yardım ediyor
+1 yılSaç kadının süsüdür. Allahta diyorki süsünü kapat sadece kocan görsün
13 Yorumla
Soran+1 yılÖrtü de süs la
- +1 yıl
Örtüyü süs yapan bizim modern kapali bacilarimiz😂
Soran+1 yılHayır Allah güzeldir güzeli sever örtü güzeldir Allah emrettiyse. Yabancı yavrular bile bazen örtü deneyince yüzlerine nur geliyor
+1 yılErkekler kapali kız seviyor açık kizlari cinsellik olarak kullanıyor sadece
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAllah bazı şeyleri de kulun iradesine bırakmış ya hani.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo dediğin sevgi değil…. Kapanmak o maçlıkta. Korumak için değil mi birazda 😄
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu çoğalta biliriZ. İçki haramsa neden alkolik erkekleri sevdiriyor. Sorun saçma ve mantıksız.
01 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok neden namaz kılmayan kızları seviyor demedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler ikiy. varlıklardır. En güzel kız gorse de bir bahane bulur bir şey de
00 YorumlaSenin nefsini sınamak için. Erkekler icin mi kapaniyorsun sen dingil
11 Yorumla
Soran+1 yılOnlar erkekler için açılıyor sen de erkekler için açılan kızlara bakıyorsun dingil
+1 yılKapalı kızlardan çok hoşlanıyorum
00 Yorumla
+1 yılNasipte Ne Varsa O Olur..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bana fark etmez, kalbi güzel olanı alırım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılAlkol haramsa niye iciyo millet
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle değil sevmek başka
- +1 yıl
Ulan sevende var kapalı şans işi bu çıplaklık ilgi çeker sadece
Soran+1 yılÇekmesin abi o onun bedeni niye ilginizi çekiyo Tofaş’ın her yerini açsan ne olur
- +1 yıl
Karı güzel kıskanma tm
Soran+1 yılKim la güzel olan
- +1 yıl
Dediğin kızlar
Soran+1 yılBarbara zaten güzel mal onun güzel olduğunu ben dedim ama yüzü sayesinde güzel
- +1 yıl
E tamam sorun ne mk
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSadece olduğun gibi görün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşkım tercih meselesi bosvrr
00 Yorumla
+1 yılEğer hepsi kapalı olsaydı gene severdi
00 YorumlaAçık olanlar daha estetik geliyor olabilir
07 Yorumla
Soran+1 yılAbla senim hiç estetiklerin kalmamış be pert otobüs olmuşsun
Soran+1 yılAblam kırıldın be ama aslında vücuduna değil yaşam tarzına laf etmiştim ben yani öyle pis bi fotoyu pp yapmamalısın iyi
Birisin yakışmaz sana
Soran+1 yıl5 aylık var mı abla o göbekteki
Soran+1 yılAbla o mide bulandıran resminle abazalardan başka kimse seninle konuşmaya tahammül edemez 🤢
Soran+1 yılHem sen yanlış sitedesin onlyfans değil burası
Ne alaka? Sevmek ayrı arzulamak ayrı
016 Yorumla
Soran+1 yılYo seven de var açık sevgilisini bilgisayar duvar kağıdı yapıp izlemiş bi arkadaş meselA
Soran+1 yılAçık olmasa yüzüne bakılmayacak tipsizlikte kızlar ama
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılEvet öyle zaten yüzde 90
Soran+1 yılYok abi ya ben mavi gözlü falanım hiçbir özelliği olmayan kahve gözlü kızlar sırf açık diye seviliyor
Soran+1 yılYokkk kapalılardan erkekler o kadar güzel uzak duruyor ki açık kızlar bile yapmıyor öyle
Soran+1 yılYok ben 23 yaşındayım
Soran+1 yılYani benim yaşımdaki birini bulabilir misin ya da daha küçük
+1 yılkim sevmiş
07 Yorumla- +1 yıl
ünlüler çekicidir
diye bir kurall yokk
Soran+1 yılÜnlü ne alaka
- +1 yıl
güncellemene dedim
Soran+1 yılBarbara ünlü değil manken güzellik alanında
- +1 yıl
işte kastım
Soran+1 yılÜnlü diye övülecek olsa Hande erçel derdim ama isterse 100 milyon kişi takip etsin etkilemez beni o kadın
- +1 yıl
bn ünlü sevmem işte
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Daha çekici
00 YorumlaBen kapalı seviyorum
00 Yorumla
+1 yılBu soruya üzüldüm ya sjsjx
00 Yorumla
+1 yılGece gece sovdurme beni
00 YorumlaYasaklar caziptir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ne alakası var
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçek
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü yok 🗿
013 Yorumla
Soran+1 yılArsız köpeksin
Soran+1 yılBu bi şakaydı arsız köpek lafını sizde duydum çok güldüm de kdkxjnd
Soran+1 yıl*dizide
Cevap sahibi+1 yıl13 yaşındasın sg burdan abicim
Soran+1 yıl23 ablamm
Cevap sahibi+1 yılSütyen numaran kaç
Soran+1 yılIqundan büyük
Cevap sahibi+1 yılObezsin o zaman git
Soran+1 yılYok 85 senin iquna göre gayet yüksek bir sayı:)
Cevap sahibi+1 yılMemeli hayvanlar muhatabım değildir
Soran+1 yılEşcinsel sin?😳
Cevap sahibi+1 yılYok 75 üstü hayvan olarak anılıyor kudur
Soran+1 yıl75 kadın olarak anılmıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılBeynin yok
+1 yılGüzel soru
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Imtihan dünyası
00 Yorumla
+1 yılÇelişkili soru
010 Yorumla
Soran+1 yılDemi onlarla bari zina edilsin ama sevilmesinler yani kapalı kız varken
- +1 yıl
Evet seninle tanışmak isterdim şahsen
Soran+1 yılZengin miisn
- +1 yıl
Oooo evet
- +1 yıl
Uyuyacağım bekleyeyim mi
Soran+1 yılKürt ol kürttt
- +1 yıl
Beni tanıman için mesaj atman gerek
Soran+1 yılİstek attm
- +1 yıl