Arkadaşlar şöyle bir durum var. Hoşlandığım kişiyle arkadaşım bu detayı vermek istedim.
Şöyle ki buluşuyoruzsohbet muhabbet iyi hoş güzel ama bir anda onun yanında kendimi kötü hissediyorum. Sanki onunla görüşmemem gerekiyormuş gibi böyle içimde bir huzursuzluk beliriyor. Onun doğru kişi olup olmadığı konusu hakkında emin değilim ve bu bana acı veriyor. Siz olsanız bu duruma açıklamanız ne olurdu veya ne yapardınız?
Şöyle ki buluşuyoruzsohbet muhabbet iyi hoş güzel ama bir anda onun yanında kendimi kötü hissediyorum. Sanki onunla görüşmemem gerekiyormuş gibi böyle içimde bir huzursuzluk beliriyor. Onun doğru kişi olup olmadığı konusu hakkında emin değilim ve bu bana acı veriyor. Siz olsanız bu duruma açıklamanız ne olurdu veya ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
aynısını yaşadım yıllardır telefonda da olsa konuşuruz ama ben doğru insan olmadığını o zaman da bilirdim
Evet işte doğru insan olmadığını hissediyorsun. Onunla bir ilişkin olamayacağının farkındasın ama kopamıyorsun. Bu durum çok yordu beni
benim yaklaşık 8 yıldır böyle bi ilişkim var 3 yıl sevgililik sonrası ne olduğu belli değil arada hal hatır sorar ben de değişik
Bir öyle bir böyle en nefret ettiğim şey ya
Bu ilginç birseydir. bir şey vardır. Ama tarif edilemez
Hislerine güvenmelisin
Hislerim onun doğru olmadığını ve onunla görüşmememi söylüyor sanırım...
O halde görüşmemelisin çünkü devam edersen iyice huzursuz olmaya başlarsın bu da günlük yaşamını ve psikolojini olumsuz etkileyebilir aranızda kötü bir şey yaşanmasa bile.
Çok haklısın etkilemeye başladı bile
Henüz çok bağlanmamışken iletişimi kesmen daha doğru olur zorlanmamak için
Teşekkür ederim☺️
Rica ederim, başka sormak istediğin bir şey var mı
Hayır teşekkür ederim açıklamaların için☺️
Rica ederim, iyi geceler
İyi gecelerr
Seni sevmiyor demek ki
Hadi ya hiç bilmiyordum bak iyi oldu söylediğin
Öyle hissediyorsan görüşme.
Keşke o kadar kolay olsa...
Abartma