Öyle bir taktik ver ki soruyu gören ihtiyaç sahipleri nasiplensin hajsjaldahs

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öyle bir taktik ver ki soruyu gören ihtiyaç sahipleri nasiplensin hajsjaldahs

Reddedilmekten asla korkma. Her yaptığın sevgili sana tecrübe katacak her anlamda. Taa ki o hayat yoldaşıni bulana kadar. Geçmişte ki bütün ilişkilerin seni ona hazırlayacak
Düzgün birini bulana kadar sevgili yapma demek olurdu. Çünkü sevgili yapmak için önüne gelen biri ile sevgili olanlar var. O kadar kolay değil. Sonra onların canı yanar.
Cevap
5Cevap
İlişki hayatının genel akışında var olabilecek olmalı ve hayatına, sana ve yaşantına kolaylıklar sunmalıdır.
Kimsenin hayatında veya kendi hayatında zorluklar, tartışmalar veya kısıtlamalar için bulunmamalıdır.
Önce kendini bilmelisin sonrasında ne istediğini bilirsen bence hayatında, hayatına giren insanın da güzel ve sağlam bir iliikisi olur.
Allah herkesin gönlüne göre gelecek nasip etsin.
Sadece kendileri olsunlar biraz da akıllı davransınlar yeterli.
Güvendiği insanla sevgili olsun. Sevdiği insana güvenmeye çalışmasın
Eskiden asla demezdim. Uzun zamandır da demeyi düşünmedim ve dememek için savaştım. Kimsenin günahına girmekte istemem ama Boş verin.
boş ver Ya çok sıkıntılı bir şey valla yazdı mı yazmadı mı neden konuşmuyo buluşunca da eve gidince arar mı evlenecek miyiz beni insanlara nasıl anlatıyo falan çok sancılı bi şey
Umutsuz vaka, taktik tutmaz bunlarda
Taktik maktik yok bam bam bam
sevgili yapmayin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?