Kimseyle tanıṣamıyorum. Tanıṣmak isteyenler ya tip olarak beğenmiyorum ya da iṣ güç olarak. Neyse diyorum tipe bakmayayim ama ne yapayim begenmedigim adamla yani off.
Kendimden çok ailem için birini istiyorum yani bizim aileyede yararı dokunsun babamın iṣi oldu mu halledebilsin gibi- ama bu adaylar yani kendine zor yardım ediyor bize napsin. burada anlatamadigim bikac olay daha varda yani genel olarak bizim aileye uymayan insanlar. Böyle böyle evde kalacagim ya nezaman hem kafama hem gözüme uygun birini bulacagim ya cok zor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
istediğin gibi biri olsa sen ona ne sunacaksın
Kanka simdi söyle ben turkiyede yasamiyorum ben istiyorum ki tanistigim adamin isi gucu dil bilgisi olsun yasadigim ülkede dogsun buyusun yani benle ayni sartlarda olsun. Ama karsima cikanlar hep sonradan gelme kacak göcek iṣ yapiyorlar ne aileleri burada ne arkadaslari garip durumlar yani. Bi yandan üzülüyorum öyleleri nasil birini bulacak diye bi yandanda banane diyorum ama karsima cikanlar hep bu tarz ondan acayip moralim bozuk...
çevreni değiştir
akışına bıraksanız istediğiniz şekilde biri çıkar karşınıza aslında içiniz rahat olsun
Bu şekilde bulamassın zaten evde kal tursunu kursunlar
napim? tipini begenmiyorsam zorla mi begeneyim? isi gucunu begenmiyorsam zorla mi cekeyim?
Fazla inceliyorsun tipi orta halli olsa yeter. işte garanti sürekli ise tamamdır
zaten orta halli bi tip olsa ok ben kivanc tatlitug gibi birini istemiyorum ki
ama karsima cikanlar hep boyle apaci gibi tipler yani sanirsin 30 yillik sabika kaydi var
Sen nerde yasiyorsun öyle nasıl biryere denk gelmişsin. d. d
Yani soyle ki ben turkiyede yasamiyorum
yasadigim yerin dilini bilen orada dogmus buyumus birini istiyorum. Karsima cikanlar hep ya kacak köcek yollardan gelmis abuk subuk iṣi olan garip tipler.
Kimin ne yaptığı belli olmayan biryerde kumar oynama derim Türkiye'de olsan şansın artabilirdi
Türkiyede olsam zaten bulurdum hep buralarda yasadigimiz icin yüzümüz gülmüyor ask bakimindan
Evet maalesef kontrolden çıkmış biryerde güven olmaz herkes evlenicek diye bir şey yok evlenmessin
Cok secici olursan illaki bir kusur cıkar
yasadigim yerin dilini bilen orada dogmus buyumus birini istiyorum. Karsima cikanlar hep ya kacak köcek yollardan gelmis abuk subuk iṣi olan garip tipler.
Onda haklısın ne diyebilirim
Nasil. isler. onlar? Kriterler biraz garip
Nerde yaşıyorsun
avrupa
👏👏
?
Cevabın çok net anlaşılır onu alkışladım
ülke belirtmeye gerek yok avrupada yasadigimi bilmen yeterli
Yasin kac knk bu dert ne ya...
30
ee biraz gec kalmadin mi bu duruma dusmeye...
anca napalim is guc
bilemedim...
nasıl birini istiyorsun ki
hangi ulkedesin
avrupa
Nasıl kısmet o işler elbet bir gün karşına çıkar
hic cikmiyor ya kac yasina geldim
Sosyal medya hesabın varsa yazsana bi
Mantıklı