Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruyu sordum için o zaman cirkibsin falan diyen olmuş ben en azından biri benden hoşlanıyor diye direk sevgili olmuyorum beni gerçekten seven birini bulmaya çalışıyorum ve öbürleri gibi sevgili yapmak için yapmıyorum yapsam yapardım zaten? Böyle yorumlar yapmanız sadece komiğime gitti 😅
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece bilin ki istesem yapardım ama hani sevgili yapmak için sevgili yapmıyorum ben işim olmaz öyle şeylerle kimseye de cirkin demem ama birini sevmiyorsam istediğimi derim bu sizi alakadar etmez bence kişi tanımadan korumaya kalkmışsınız böyle devam edin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Güzel olanlar erkeklerin dışına, çirkin dediklerinse kalbe bakar.
İşte onun kalbi kötü bana göre kalbi kötü planların çoğunu cifkin görüyorum ben öyle özellik var direk sevmemiştim ve haklı da çektim bi ego falan sevmedim yani karakteri yok
Oysaki kalbi karekteri güzel insanla hergün mutlu olabilirsin
Karakteri düzgündür her şey tip değil ama çoğu insan bunu anlamaz
Al işte karakteri de yere düşürmüş hani ben kızı tanıdım bi egolu insanları ezen bir tip karakteri olsa tamam derdim o da yok ua
O zaman o bakan erkek geri zieakalıymış yani
Amacın sevgili olmasın
Sevgili bulmak istersem bulurdum emin ol sanaldan biriyle asla ilişkiye girmem kendime güvenim çok ama ben beni seven birini istiyorum sevgili yapmak için sevgili yapanı değil meram etme sen
Ama kafaya takıyorsun? Sana ne kim nasıl kızlara bakıyor. Hem bak sen kendine de güveniyorsun ne güzel. Dürüst ol Allah senin gibisini çıkarır karşına. Aceleci olmaktan ise, bırak bir ömrü ahirette bile olacağın doğru kişiye sabırla varmak daha güzel olmaz mıydı?
Çünkü kızı sevmedim ve üstelik güzel de değil daha güzelleri dururken hani kendimi demiyorum mesela benim arkadaşlarım ona 50000 bin basar hatta daha fazla onlar daha çok hakkediyor o kızın ne özelliği var da sevgilisi oluyor
Hani sevmediğim insanlara böyleyim ben işine gelirse direk kanım zaten isinmamişti haklı da çıktım sevmiyorum öyle insanları ve barı bir şey benzeseler
Herkesi Allah yarattı, lütfen bunu hiç unutma. Ayrıca benim yazdıklarım Kur'an'da geçiyor. İyiler iyilerle kötüler kötülerle gider diye. Yok arkadaşım 50 bin basar gibi sözler inanın hiç hoş değil. Dediğim gibi siz ne kadar dürüst iseniz karşınıza öylesini çıkarır Allah. Yeter ki imtihanların karşısında güçlü ve sabırlı ol
Yanlış anlamayın ama güncellemeyi okudum tam bir ergensiniz. İyi akşamlar
Düşünce yapınız çok yanlış
Bence doğru kötü karakteri plan insanlar mutlu olmasın ya insanları ezen tipler bi gitsin kendini herkesten güzel sanan ha bide genelli böyle güzel kızları ezmeye falan çalışıyorlar komik uani onlara
Bence gerçekten çirkinsindir
Benden hoşlanan var ben beni gerçekten çok seven birini istiyorum sevgili yapmak için olanını değil.
Hıım haklısın oda zor ya neyse, zor işler.
Hayat böyle
Bakımlı olmak önemli ya
İşte kiz bakımlı değil di