Bu insanlar nasıl kız buluyor? Yani öyle adamlar görüyorum ki sevgilileri var. Kendime bakıyorum çok daha fazla geliştirmişim kendimi bir çok konuda ama o adamlar doluyken ben hep yaşnızım. Çevremde kız yoktu olanlarda istememişti beni, bazı sosyalleşme kurslarına gittim ama sağolsun hemcinslerim nefes alan herkse yürüyor, çok zor oluyor. Denedim tabii yine rededildim. Tip desem bence normal tipim var. Yaşımda geçiyor. Fikir verir misibiz? ağır depresyondayım aylardır?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Birinci mesele, Öncelikle bunu sana şöyle sormak gerek, birincisi, sen bir kız arkadaş bulmak zorunda mısın, ve senin bir kız arkadaşın olmak zorunda mıdır? İkincisi, başkalarının kız arkadaşları var diye senin de mi olması gerekiyor, gerekiyor ise neden ve niçin gerekiyor? Üçüncüsü kız milletlerine neden ve niçin muhtaç ve düşkün hissediyorsun? Bu üç suale kat'î bir zaruriyet gösterebilir misin acaba?
İkinci Mesele, hem sen kendine bir kız arkadaş bulmak için, gayret ve çaba sarf ediyorsun, hem külfetli ve zahmetli ve dikenli ve riskli bir yükün altına girerek âdi bir kıza teklifte bulunuyorsun, seni reddetse eğer ondan manevî bir tokat yiyorsun, bu tokat hem kalbi ağlattırıyor hem damarlarına vuruyor, hem senin gururunu ayaklar altına atıyor.
Üçüncü mesele, hem mâdem her iki cins de birbirlerine karşı şiddetli hissiyat duymaya meyillidirler, nefisleri ve gönülleri iktizasıyla birbirleriyle ünsiyet ve arkadaşlık ve sevgililik kurmak istiyorlar, keza bu herkesçe bilinen bir kuraldır.
Hem mâdem, senin beğendiğin gibi, senin hoşlandığın gibi, senin aşık olduğun gibi, senin ihtiyaç duyduğun gibi kız milletleri de aynı duyguları erkek milletlerine karşı yaşıyorlar, yani beğenmek, sevmek, aşık olmak ve bunların tesiri ile karşı cinsleriyle iletişim kuruyorlar, yani isteseler bunu yapıyorlar, bunları da her yerde açıkça görüyoruz.
Bazen de görüyoruz ki, en ahlaklı kızlardan tut tâ en ahlaksız kızlara kadar ki bunların gidip zâlimlerin, vahşîlerin, bedevîlerin, katillerin, ahlaksızların, nâmertlerin, haydutların, zorbaların ve insan suretinde ki hayvanların peşlerinden dolu dizgin koşuyorlar, onlara deli divane yalvarıyorlar, bunlara ilk adımı, ilk mesajı atanlar ve teklif edenler de yine kadın milletleridir, bunlara hiç kimse itiraz parmağını uzatmaz, zîrâ açıkça görünen ve bilinen bir şey ispat ve delil istemez.
Mâdem bu böyledir ve inkâr edilemez, netice itibariyle sana deriz ki karşı cinsin sana karşı bir meyli ve hoşlantısı olsa seninle bir şekilde iletişim ve bir bağlantı kurar, bütün dikkatini senin üzerinde toplar, ve seni elde etmek için gayret gösterir, külfet ve zahmete katlanır.
Yoksa sen, kültürdü, sanattı, giyimdi kuşamdı ötekiydi berikiydi vs bunlar ile sana karşı meyli ve beğenisi olmayan kimseye tesir edemezsin ve edemiyeceksin.
En-nihayetinde burada senin bir kusurun, bir problemin yoktur. Meselâ sen bir kıza karşı bir beğeni ve hoşlantı hissiyatı duyamadığında, senin nazarında o kız kusurlu ve ayıplı mı oluyor, hayır sadece sen o kızdan hoşlanmadın, beğenmedin. Aynen böyle de, kız milletlerinin seni beğenmemesi seni kusurlu çirkin ve beceriksiz yapmaz ve yapamaz.
Bunları anladıysan eğer, aklını başına al, böyle mânâsız işlerle iştigal ederek kendini maskara etme. Başkalarının önerileri ile yola çıkarsan mânevî yılanların ve akreplerin zehirlerini ruhunda hissedersin ve bunlar seni harab eder ve edecektir...
1) Evet zorunda. Bitki değilim ben. Her sağlıklı insan gibi birisi olsun istemem çok doğal
3) Düşkün? Milletik tek derdi kadın. Arkadaş ayağına vs her yerden her kadına yürüyorlar. Az biraz sosyal ortamlarada bulunduysan gaayet anlarsın
İdrâk-i maâli o dar akla gerekmez, Zîra o terazi bu kadar sıkleti çekmez.
Anladım ki sende o ser'seri nefsine ve şehvetine kölelik ederek hakikatten kaçıyorsun, vahşî canavarlar gibi avının peşine şiddetli bir hırs ve arzu ile düşmüşsün, umarım bir avcı seni de tüfeği ile katletmez. Fakat bu ka'idedendir ki zarara kendi rızasıyla gidene merhamet edilmez...
Kiz arkadasi bulmak bu ulkede cok zordur bakma sen burdan salladiklarina rakibin cok abaza amsalak cok bu ulkede onlardan once davranip kizi asik etmen gerek kendine bu da 40 takla atmak demek
Ya sorma, mesela crossfit salonuna gidiyorım. Herkes her fırsatta her kadında yürüyor. Gitar ve piyano kursuna gittim orasıda aynı. Dil kursuna gittim ingilizcem çok iyi olduğu halde. Konuşma günlerinde çok insan geliyordu. Erkekler erkeklere selam bile vermiyordu..
Abazan çoooook var. Ama bir şekilde buluyorlar
Iste onlar 40 takla atan essekler onlar buluyor cunku kolesi oluyorlar kizlarin maddi anlamda her poku yapiyorlar
Sorma, aynı ortamda herkese deneyen abazalar bile var..
Tabii herkes öyle değil. Ben denediğimde oralı olmuyorlar. Bazen kız beğenirse kendisi zaten ilgi gösteriyor ya da pas atıyor. Bana hiç öyle olmadı :/
Bunun icin gurursuz olmalisin sadece istegin * sa bulursun birini duygusallik varsa bulman zor cunku hoslansan uzerler buyuk ihtimal uzersen sevilirsin
Birisini bulamam, sosyaliktwn elimi eteğimi çektim. Nereye gitsem hep istenmeyen, rededilen adam olmaktan sanırım psikolojim bozuldu. Üzülmekten insan içine çıkmak istemez oldum.
nasıl konularda kendini geliştirmişsin mesela
Kültür, eğitim, bakım, iş vb.
biraz daha açar mısın merak ettim, eğitim olarak ne mesela, oxford mezunu musun, kültür derken ne mesela
Üniversite mezunuyum ama bayağı iyi bir sıralama yapıp iyi bir okuldan mezun olmuştum mesela. Küötür derken her konuda okurum. Roman, siyaset, ekonomi vb.
harbiden çok dikkatimi çekti ya, dilin zaten var. kültür derken okuduğun kitaplar sayesinde öyle sohbet açıcak konu da bulabiliyosundur herhalde. sence neden olabilir bi tahminin var mı
genel olarak hemcinslerinle aran nasıl peki
Tahminim var. Şimdi çokta sosyalimdir ama artık değilim...
Genelde şuna şahit oldum
1) Çok uzun ya da yakışıklıysan kızlar zaten pas veriyor, illa ki beğenen oluyor.. Ben yakışıklı ya da çok uzun değilim
2) Çok iyi laf yapıp tabiri caizse kardeşim konuşma tarzı olmalı. Gülerim, espiri vs. de yaparım ama gevşek değilim..
3) Ailesi falan buluyor. Ailem yok. Mesela tabiri caizse hiç bir özelliği olmayan adamlar sırf aileler vs tanıştırdı diye çom güzel ve düzgün kadınlar ile aile kurdular.
şimdi olay daha da ilginçleşti benim için, ayrıca sosyalsin de ha. üni yıllarında falan mesela sosyal miydin. peki insanların genelde seni eleştirdiği bi konu var mı
üniversitede pek değildim bazı nedenlerden dolayı..
Tabii yine denerdi ama olmazdı.
İnsanlar ile aram iyidir genelde. Bir ara uzun süre Psikoloja gittim. Oda tam anlamadı. İletişimimde diksiyonum çok iyiymiş hatta..
Birde artık yaşım geçti. Öyle kimse kalmadı deneyeceğim. İyice karamsarlaştım. Hepimiz allahın kuluyuz ama ne adamlar görüyorum ne kızlar ile... Kendimden soğuyorum. Öyle angut adamlar var ki seviliyor.
sosyal hayatın nasıl iyi peki, öyle dışarı çıkıp gezip tozar mısın arkadaşlarınla, ne biliyim gece mesela kızlarla tanışabileceğin yerlere gidiyo musun, flört uygulamaları var kullanıyo musun. bi de bu işlerin özünde sohbet etmek yatıyo bence. senin sohbetin nasıl insanlar beğenir mi, bağlar mısın sohbetinle onları
Hepsini yaptım. Sohbetim iyi, ama çok iyi diyemem. Kızlar ile şaklabancq konuşup sürekli goygoycu birisi değiölim
soğuk biri olabilir misin acaba
Bilmiyorum kanka. her şey bitti zaten. Geçmiş geçti. Gelecek karanlık
bence sen karaları bağlama hemen. ben şeyi merak ettim, bu olay senin hayatını şu zamana kadar nasıl etkiledi, gençliğinin ilk yıllarından beri yaşıyosun herhalde bu durumu
Bir ara belçikada yaşadım. Orada sevgililerim olmuştu. Sevilmek çok iyi hisettiriyordu bana.
Ama artık dediğim gibi çok geç
ben de şimdi depresyona giricem bak dhjhdsjhdsj benim de lise zamanlarımda bir iki tane oldu, ama bi 4 yıldır falan bi hareket yok ve bi 5 yıl daha olacağını sanmıyorum, belki de hiç olmuycak. kendimi avutuyorum hayat kız demek değil diye ve üzülmek yerine kendimi geliştirmeye ve böyle hayattan keyif almaya odaklanıyorum. bu işler biraz da böyle ya, kovalarsan kaçar. bence hayat gerçekten kızdan ibaret değil abi, ne diyosun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!