Dugune 1 gun kala tartstk ve el kaldırmaya yeltendigi icin dugunu iptal ettim ve daha once kızlarla aldatmisti simdide travestiyle?

Düğüne 1 gün kala tartstk düğünü iptal ettim şiddete yeltendiği için sonra kendini affettirmek için uğraşmaya başladi annemi karsima aldim yine konusmaya başladım tekrar sonra bana kendini affetirmeye calisirken bana aşığımherseyi duzelticem derken bi clubte travestiyle öpüşürken yakaladim bana yazarken aynı anda yani beni defalarca bi kadinlada aldatmisti affetmistim şimdi erkeğe kadar düşmüş orada bunu tekme tokat dövdüm sonra engelledim ama sorun şuki benim ona dönme mevzm kapandi artk ama hala storilerine gzliden bakip üzülebiliyorum karı kzla storiler atiyo ben parası yok dye suç icmezdim şimdi en lux mekanlarda arabalarda geziyo kendimi nasil tedavi edicem ona karşı nefret bile duymak istemiyorum artk

Güncellemeler
+1 yıl
Dugune 1 gun kala tartstk ve el kaldırmaya yeltendigi icin dugunu iptal ettim ve daha once kızlarla aldatmisti simdide travestiyle? Gözlerimle gördüm ve ordada dövdüm onu
Ben kendimi toplaymiyorm napmam lazm
Dugune 1 gun kala tartstk ve el kaldırmaya yeltendigi icin dugunu iptal ettim ve daha once kızlarla aldatmisti simdide travestiyle?