Ben kendimi toplaymiyorm napmam lazm
Dugune 1 gun kala tartstk ve el kaldırmaya yeltendigi icin dugunu iptal ettim ve daha once kızlarla aldatmisti simdide travestiyle?
Ben kendimi toplaymiyorm napmam lazm
Düğüne 1 gün kala tartstk düğünü iptal ettim şiddete yeltendiği için sonra kendini affettirmek için uğraşmaya başladi annemi karsima aldim yine konusmaya başladım tekrar sonra bana kendini affetirmeye calisirken bana aşığımherseyi duzelticem derken bi clubte travestiyle öpüşürken yakaladim bana yazarken aynı anda yani beni defalarca bi kadinlada aldatmisti affetmistim şimdi erkeğe kadar düşmüş orada bunu tekme tokat dövdüm sonra engelledim ama sorun şuki benim ona dönme mevzm kapandi artk ama hala storilerine gzliden bakip üzülebiliyorum karı kzla storiler atiyo ben parası yok dye suç icmezdim şimdi en lux mekanlarda arabalarda geziyo kendimi nasil tedavi edicem ona karşı nefret bile duymak istemiyorum artk
Hem aldatıyor hem de şiddete meyilli... Geç olmuş ama evlenmeden önce bu durumu fark etmen çok iyi olmuş, Allah kurtarmış seni böyle zavallı birisinden. Psikolojik destek almanı, varsa kız arkadaşlarınla dışarı çıkıp vakit geçirmeni öneririm. Bu süreci yeni hobiler edinerek , kendine zaman ayırarak atlatırsın. Acı çekeceksin ama zamanla alışacaksın, o his azalacak. Çok geçmiş olsun tekrardan. Kurtulmuşsun ya verilmiş bir sadakan varmış
hahahah :D kusura bakma ama en son travesti kısmınıda okuyunca gülme tuttu. Sen tam bir azılı sapıktan kurtulmuşsun haline şükret. Böyle bir yaratığa karşı ne nefret ne herhangi bir hissin kalmamalı çünkü bariz bir şehvetperest sapıkmış.
Gerçekten hikaye gbi geliyo ama bunları yasadim canlı canli
Haklısın teşekkür ederim yorumlarin için 🙏
Cevap
10Cevap
Travesti nedir yaa siz birliktelik yaşıyor muydunuz
Hyr o tarz bi kz dglm
Tamamda hadi kadınla olmasını anlarımda travesti nedir
Opusurken bide
Sen mi yakaladın
Evet
Ben uzaklaş
Bence
Giden gitmiştir gittiğin gün bitmiştir düsturu ile motive et. Evlensen sonradan görsen daha mı iyi boş ver
Aldatan insanlarla evlenmek nasıl bir mantık ya. Siddete eğilimli biri büyük ihtimalle
Aldatmalara göz yumarak ve tavizin kralını vermişsin
Neden kendine bunu yapiyordun ki? Yol vermekte çok geç kalmışsın
Seni defalarca aldatan biryle nasıl evlenmeyi düşğndün? Hiç mi kendine saygın yok
Sevdim saygm hcbsym kalmamasti kendime
Vayy geçmiş olsun babacan
Teşekkür ederim
Onu 3 evetle hayatımızdan uğurluyoruz
Lan bu ciddi değildir
Yemin ederim cddym lütfen ciddi yorum yapn
Evet öyle ama kendimi toplayamiyorm olaylari unutamyorm bugün bi psikolaga gdcem iyi gelir dmi
Resetle ve unuuutt
Olaya bak ya 😂
Valla okurken böyle ben canlı kanli şahit oldum yasadim bu adama 4 ylimi verdim ve evlencektm
Evlensen seni başkasına satar vs olaylar olayları sürükler
Aynen yapardi güzel kardeşim çünki hersey beklenir haklısın
Neyse yinede kararını tez verme bı konuş sen travestisiken kendinidesiktirir başkasını da 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?