Uyuyamıyorum 2 haftadır psikolojim bozuldu bir erkek koluna neden yazar ne yazıyor kolunda bunun gerçek mi kalemle mi yazılmış dövmeci olanlar ses verin Allah için
Demek ki unutamamış seni de geçmişten kalan yarasını kapatmak için kullanmış sonra da peçete gibi atmış çöpe işi bitince. Tekrar onunla iletişim halindedir.
Sence anneside mi oyun oynadı benle çünkü o kızı çok övüyordu bana ev kızı diyordu sürekli sürekli babasıda aynı şekil öyle ev kızı diyordu öyle başı boş değil açık saçık ama diyordu temiz kız diyordu bende orada dedimki lise mezunu birey işi gücü yok filan annesi ordan bana cemkirdi olsun onu biz zaten çalıştırmazdık filan dedi ki ben çalışıyorum yani
Sordum ben işte ne yararı dokunuyorduki eve sanki oğlunuzun maaşını yiyip oturcakti gibisine hemşireyim ben bu arada orada dediki oğlum onun sayesinde bize maaş kartını veriyordu ev aldı araba aldı o kız diyormuş ailene yatırım yap diye bende orada dedimki şahsen eşimle rıskımı anneme babama bile yedirmem dedim
Sen iyi bir insana benziyorsun anlattığına göre, ama şunu unutma; ahir zamandayız iyi iyiye denk gelmiyor. Dediğimi yap boş ver onlardan sana hayır gelmez.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
(Image sharing of 3rd persons has been detected.) Hazal. Nasıl sevdiyse artık koluna dövme yaptıracak kadar.
Benim 3 yıllık sevgilimdi ayrılalı 1 ay oldu daha bismillah hazal geçmişinde kalmış kız 5 yıllık sevgilisiydi hem arkasından kas... ar diyordu hem
Bu foto eski olabilir mi
Hayır yeni arkadaşlarda görmüş inanmak istemedim hazal nişanı attıktan sonra ayrıldı zaten benden
Kas... ar diyordun kıza gösteriyor elletmiyor diyordun dedim tırnağı olamazsın falan dedi bana
Demek ki unutamamış seni de geçmişten kalan yarasını kapatmak için kullanmış sonra da peçete gibi atmış çöpe işi bitince. Tekrar onunla iletişim halindedir.
O kız ölse dönmez tanıyorum onu askerleri sevmiyor
Kızı bilmem ama bundan sana hayır gelmez.
Annesine sordum çünkü dediki bakmaz o sümüklüye o için rahat olsun dedi çocuğun annesi söyledi bunu o kız bakmaz buna dedi
Çocuk unutamamış. Sana da hayır gelmez bundan.
Sence anneside mi oyun oynadı benle çünkü o kızı çok övüyordu bana ev kızı diyordu sürekli sürekli babasıda aynı şekil öyle ev kızı diyordu öyle başı boş değil açık saçık ama diyordu temiz kız diyordu bende orada dedimki lise mezunu birey işi gücü yok filan annesi ordan bana cemkirdi olsun onu biz zaten çalıştırmazdık filan dedi ki ben çalışıyorum yani
Annesi bana ömrü boyunca hiç bir hediye vermedi ama o kız oraya gidince hep tam altın veriyormuş bunuda öğrendim
Sordum ben işte ne yararı dokunuyorduki eve sanki oğlunuzun maaşını yiyip oturcakti gibisine hemşireyim ben bu arada orada dediki oğlum onun sayesinde bize maaş kartını veriyordu ev aldı araba aldı o kız diyormuş ailene yatırım yap diye bende orada dedimki şahsen eşimle rıskımı anneme babama bile yedirmem dedim
Sen iyi bir insana benziyorsun anlattığına göre, ama şunu unutma; ahir zamandayız iyi iyiye denk gelmiyor. Dediğimi yap boş ver onlardan sana hayır gelmez.
s.. ik kafalinin teki ne yzacak m. al ma. l seyler
Hazal
Kalemle mi yazıyor gerçek mi bu
Gerçek bence
Benim 3 yıllık sevgilimdi tutup geçmişte kalan kızın ismini mi yazdırdı yani
hımm 🫤 geçmiş olsun 💐 iyi ki kurtuldun
Onumu seviyor yani
Evet acı ama gerçek canım
Seni bir * bir daha duzelemezein yaziyor
Nasıl yani
Hazal yqzuyo
Kalemle mi yazıyor