Bu kızla devam etmelimiyim acaba?

1 aydır konuştuğum bir kız var, bana aşırı değer veriyor, neyse geçen konuştuğun erkek arkadaş falan var mı diye sorduğumda kimse yok dedi, 1 hafta önce whatsap sohbet ekranını attığında kız isimli biri vardı profili yoktu şüphelendim o kişinin sohbet içeriğini at dedim. Bana sadece kısa bir iki ekranını tek attı, oda 1 buçukta konuşulmuş aşkımli mesaj, ve sabah günaydın mesajı vardı, ısrarla diğer konuşmalarıda at dedim yeter bu kadar kız arkadaşımla özel konuşmamız var dedi. Bende biraz dil döktükten sonra olabilir belki kız arkadaşıdır sonuçta kızlar birbirine aşkım da diyor diye düşündüm. Ama yinede aklım karışıktı 1 gün sonra yine konuyu açtım bak dürüst ol başka bir şey varsa bile dürüst olursan alttan alırım dedim, ısrarla yine bak bir şey yoktu sadece kız arkadaşımla özel konuşmam vardı dedi. Bir kaç gün sonra buluştuk telefonunu aldım, o konuşmayı silmisti heralde bakmamam için. Neyse bu konu kafamda olduğu için buna güvenim zedelendi kaç gündür soğuk davranıyorum dün niye soğuksun dediğinde, hala o konu kafamda o konu açığa kavuşmadan bu tavrım devam edecek dedim. Bana peki tamam erkekti ama yaşça benden büyük 40 yaşlarında biriydi ve bana burs veren biriydi sana göstermememin konuyu uzatırsın yanlış anlarsın seni kaybetmekten korktuğum için dedi. Neyse dedim onunla nereden tanıştınız işte Instagram'da tanışmış sonrasında adam ona burs vermiş dediğine göre. Dedim peki 40 yaşındaki adamla aşkımli konuşman ne alaka sevgilimiydiniz, hayır sadece arkadaştik öylesine samimiyetimiz vardı aşkım diyordum dedi. Peki hiç görüştünüz mü dedim hayır olmadı zaten uzak şehirde dedi. Şimdi acaba bu kızla devam etmelimiyim ciddi düşünmeli miyim tavsiyeniz nedir kafam çok karışık, bana çok değer verdiği için ona o sinirle ailesine bile küfür ettiğim halde vazgeçmediği sevmeye devam ettiği için ayrılıp ayrılmamakta karar veremiyorum edersem pişman olur muyum yorumunuz nedir
Bu kızla devam etmelimiyim acaba?