Sizce ben bu gurursuz salaga ne yapayim?

Bir kac aydir biriyle flört ediyordum bugün onun yanindaydim eski flörtü aradı benimki baya saydirdi sonra kiz buna wp den yazdi yani okadar sinir oldumki takintili sümsüğun teki tam bir ruh hastasi yazdigi mesajlarda sunlar Her zamanki gibi yine gözünde ruh hastasıyım sağlikli düşünemiyorum sana karşi duyduğum hislerde hastalıktan ibaret.. senin için aşk ne neyden ibaret dur söylim.. sevişince cinsel fiziksel birşeyler yaşayinca zaman geçirincemi aşk oluyor bu mu aşk... sen hic aşık olmamişsın ki.. sen hayatinda birini karsiliksiz sevmemişsin.. onu hic beklememiş sin.. senin için hersey gunu birlik.. ama söylim o aşk değil heves.. Asıl benim yaşadigim Aşk.. evet belki beni hayatına almadın seninle hiçbir şey yaşamadık elini tutmadım.. öpmedim.. fiziksel olarak birşeyler olmadi.. ama seni ilk gördüğümde içimde uçusan kelebekleri hissettim çünkü daha önce hiç yaşamadığim bi duyguydu bakışların jetlerin mimiklerin gülüşün kokun yanağındaki gamzen.. sana hissettiğim duygular okadar farkliydiki sanki yillardır beklediğim sendin.. senin yanindan ayrilirken bile seni tekrardan görmenin hayalini kuruyordum sizce ben bu ruh hastasina ne yapabilirim

Sizce ben bu gurursuz salaga ne yapayim?