en güzelinden en çirkinine kadar 50 kıza çıkma teklifi ettim belki bana bir tanesi bakar da hayatımda ilk defa biri beni sever diye ama olmadı ne yapacam?
Bence yalnızlık kaderim kabullenmeliyim..

en güzelinden en çirkinine kadar 50 kıza çıkma teklifi ettim belki bana bir tanesi bakar da hayatımda ilk defa biri beni sever diye ama olmadı ne yapacam?
Bence yalnızlık kaderim kabullenmeliyim..

Bence daha giderken kendini kasıyorsun kadınlar kendine güvensizliği 50 km den alırlar :D bunun yanında madem tip yok bununla beraber farklı yönlerinide geliştirmiş değilsin muhtemelen ya da direk pat diye mevzuya giriyorsun Tereddütte bırakıyorsun onlarda direk hayır diyor. Bunun yanın hipergamikler senden daha iyi biri yazdıysa mümkün değil alt seviye kabul etmezler.
Cevap
3Cevap
Cin baska Peri baska bilader teklif edip kafadan kaybetmişin zaten, bazen sadece gözler bile karsi tarafa mesaji net iletir. ama aderin 50 kere red yemisin ama devam ediceksin
En azından teklifte bulunma cesaretunden ötürü tebrik ederim bazı erkekler de o da yok cesaret adım atmiyorlar
Knk neden böyle bir arayıştasın sorabilir miyim, istediğin sevilmek mi?
aynen knk..
oldu umurunda bile olmadım
Hepsi de lezbiyendir belki iyi taraftan düşün
Nasip diceksin benimde olmuyor henüz zamana bırak kader kısmet işi bunlar
Yaklaşımın yanlıştır belki
yoo gayet normal ve kibar..
kötü yaklaşıpta kız tavlayan yakışıklı erkek gördüm ben
E onlarda tip var ama normal
bende onu diyorum onlar istediği gibi yaklaşıp kızı tavlıyor ben o senelerce uğraşıyorum elin oğlu iki dakika da kızı tavlıyor..
Reddedilmeyi hak ediyorsun demek ki
ne alaka lan yakışıklı değilim işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?