EŞE OLAN SAPLANTIMDAN KURTULMAK İSTİYORUM?

Arkadaşlar kendime olan değersizlik duygularım var çocukluktan gelen ve kendimi sevemiyorum hiçbi şekilde sürekli eşimi takip etme kurcalama kontrol etme eline telini alsa napıyo acaba kimle konuşuyo çabası evde asla yalnız bırakamıyorum sürekli aklım onda. Aşırı güvensizim adam evine vaktinde gelip gidiyo ama teli meşgul çalsa içime sıkıntılar geliyo nefesim kesiliyo çarpıntı ağlamalar ve ögrenmeden duramıyorum. Tabi geçmişte yaşadıklarımında payı var bunda erkek arkadaşlarıyla mesajlaşsa bile içimi kurt kemiiriyo. Ve gece gündüz ağlıyorum iç sıkıntısıyla darlanmayla. Erkek arkadaş grubu var 6 kişiler 4 üde evli zaten coğu kez siyaset konuştuklarina sahit oldum eskiden bulunduğu ortamı çekerler kızları atarlardi gruba bi kac kez sahit olmustum simdi surekli şüphe ne yazistiklarina dair eşimde siliyo çoğu kez hatta benden çoğu şeyi gizliyo aşırı baskıcı kontrolcü tepkiler veriyorum diye bence ama bu bende daha çok paniğe neden oluyor tedavi görsem bu eşime saplantımdan kurtulurmuyum şüphelerimden yardım istiyorum. Çok sevdiğimdende değil ama çok takıntılı ve güvensizim buda hastalık derecesinde onunda payı var tabi yaşattıklarından.

EŞE OLAN SAPLANTIMDAN KURTULMAK İSTİYORUM?