. asıl sevgi takıntı değil midir sevmek beklemek sabretmek mıdır?
Sıfir takıntı olunca da çok rahat erkek olmuyor mu?
. asıl sevgi takıntı değil midir sevmek beklemek sabretmek mıdır?
Sıfir takıntı olunca da çok rahat erkek olmuyor mu?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Takıntılıdan kasıt ne? Ya benimsin ya kara toprağın mantığıyla başkasıyla mutlu olacaksa kadını öldürmek mi? Bence takıntı bu vazgeçmemek, vazgeçememek değil ama olmuyorsa da vazgeçmeyi bilmektir.
Öyle değil yani ısrarcı olmaktan bahsettim yani
Benim bildiğim kızlar hafif takıntı seviyorlar ama asiririsini sevmiyorlar yanlış miyim?
Aşırı takıntıdan kastın ne?
O cumleni sevdim kendime bağlı yani istesem vazgeçebilirim belkide
Kızin etrafında olmak mesela
Kızın etrafında olmak takıntı değil ki. Olduğunu ve ayrı olduğunu düşünelim. Senden vazgeçen birisini. umrunda olmazsın zaten.
Sevgilisi vardı bende ona mesaj attım dedim ayrılırsan istersen olacaz. seni rahatsız edip seni görmeye gelmeyecem dedim cevap verirsen o da cevap verdi seni istemiyorum beni rahatsız etmenizde istemiyorum uzak dur benden yazdi
Sevgilin olduğu için seni zorlamayacam dedim
İstemiyor belli ki. Zaten istese seninle sevgili olurdu. Uzatma, önüne bakmaya çalış. Uzatırsan ilişkisine de zarar verirsin. Oysaki insan sevdiği kişi mutlu olsun ister. Gerekiyorsa vazgeçmesini de bilir.
Yani bende biraz gönlü varsa ilişkisine zarar gelir beni sevmiyorsa ilişkisine zarar verir mi.
Sevgilisini bırakmak istemiyor olabilir gururu var kızın bu arada iyi bir kız kendisi
Önceden yazınca engel atıyordu bu arada artık engel atmıyor takip ediyorum sanaldan
Yani empati yap. Birisi senin sevgilinin peşinde devamlı koşsa ne yapardın? Nasıl hissederdin? Bu sorunun cevabını o zaman anlarsın.
Ama bende seviyorum
Neden engellemedi sence,? Beni seviyor olabilir mi sence,
İlişkisine zarar vermekten kastın nedir? Nasıl zarar vermek
SAbrediyorum zamanla mesaj kutusunu açarsa yazacağım sende beni anla bende sevdim. Şu an daha mesele sıcak yeni özür diledim
Ortam soğusun bakacaz
Kusura bakma ama seninki sahiden takıntı.
Seni seven başkasıyla sevgili olmazdı
Takıntı iyi bir şey değil midir,?
Sende kendini o kızın yerine koyup cevaplar misin biri seninle sevgilin varken etrafında olsaydı onu engellemez mıydın,?,
Ama sevgilisini bırakmak istemiyor kızın gururu var onu zorladım istemedi en sonunda istersen ayrılınca oluruz deyince kız da beni engellemedi cevap yazdı hatta demek zorla olsun istemedi
Güzellikle olsun istiyor
Ben, engel olayını saçma bulan biriyim. Öncelikle bunu diyeyim. Ben yanıt vermezdim.
Yanıt verdiğine göre seviyor olabilir mi beni?
Ayrıca sevgilisi olan birinin aklını karıştırmak etik değil. Aynı şeyi birisi senin sevgiline yapsa ne düşünürdün? Sana sevme demiyorum ama kızın aklını kurcalama. Git, uzaktan sev.
Evet şu an zaten yaklaşıyorum Zaman gosterecek ayrılmadan onla iletişim yapmayacağıma söz verdim ayrılmayana kadar bulasmam dedim zaten
Zaten zorla olacak bir şey değil bu sen diyorsun ki olsa seninle olur ne alaka sevgilisini hemen bırakıp bana gelmez ki o zaman ben yanlış anlarım diye dusunur
Bilmiyorum yalnız bir yerde yüz yüze konuşsam daha iyi olacak.
Dua edeyim ki engel atmamış yoksa hiç ulaşamadım kıza. kızın kararı ben zorla yapmıyorum