eğer sevgilinizle kavga ediyorsanız ve bilinenin aksine bir kadın olarak siz susuyor o bağırıp çağırıyorsa ve sizin suskunluğunuza daha çok kızıyorsa ne yapmalı?
Not:Sinirli olunca konuşamıyorum
Not:Sinirli olunca konuşamıyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler sessiz gitmez, asıl kadınlardır sessiz giden: Çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı istemez. Erkek gibi, çorbanın tuzu eksik diye kavga çıkarmaz mesela, tam tersi, konuşmamız lazım der. Erkekler de en çok bu cümleye sinir olurlar. ertelenir o konuşmalar, maç bitimine, yemek sonrasına ve daha birçok lüzumsuz şeyin ardına ötelenir. Kadınlar inatçıdır, hayata tutundukları gibi, aşklarına da sahip çıkarlar. Bu yüzdendir, konuşup derdini anlatma isteği, karşı tarafı ikna edene kadar uğraşırlar. sonunda pes eder adam. Bir ışık görür kadın, tüm derdini paylaşır. Genellikle ne cevap alır? Abuk sabuk konuşma! Gereksiz ve saçma gelmiştir adama anlatılanlar, hiç de üstünde durmamıştır. Yine bir sıkıntı, tatmin edilemeden geçiştirilir ve adam gün gelip bunların kendisine ok gibi döneceğini bilemez. Bir kadın şikayet ediyorsa, ya da erkeklerin deyimi ile vıdı vıdı ediyorsa; erkek bilmelidir ki, o ilişkiden hala ümidi vardır kadının. yürütmek, birlikte yaşamak, sorunları çözerek mutlu olmak istiyordur. Daha önemlisi, o adamı hala seviyordur. Adın susarak gider! en önemli detaydır, erkeklerin hiç anlayamadığı durum işte bu kadar basittir. O gün gelene kadar konuşan, kavga eden, tartışan kadın, kendini sessizliğe vermiştir. Ne zaman ümidini o ilişkiden kestiyse, o zaman sevgisi de yara almış demektir. Yüreğindeki bavulları toplamıştır, kafasındaki biletleri almış ve aslında bedeni orada durarak, ilişkiden çıkıp gitmiştir. kadın, gerçekten gitmişse, çok sessiz olmuştur ayrılışı, kimse hissetmeden, kapıları vurup kırmadan gitmiştir. Her akşam eve geldiğinde, kapının açıldığını gören adam anlamaz ama bir kadın sessizce gider. ne mutfağında yemek pişiren, ne yan koltukta televizyon izleyen, ne gece ruhunu kenara koyarak yatakta sevişmeye çalışan kadın, artık o kadındır. Kadının çığlıklarından, kavgalarından korkmamak gerekir, çünkü kadının gidişi sessiz ve asildir.
Susmak çok iyi... Ama sen sustukça o daha da artıyorsa ince bir ses tonuyla düzeltici bir açıklamayla düzeltmen onu çok mutlu eder dolayısıyla sen de çok mutlu olursun...
O senin susmana daha da sinirleniyosa ki bende öyleyim karşımda ki sussa acayip kızarım çok berbat bişey. Tartışma sert geçse de sorunları çözmek içindir ama böyle olunca karşında ki insan tartışma iyice eziyet oluyor yerinde saymaktan başka birşey değil.
Konuşsak bir dert konuşmasak bir dert boşver sen nasıl rahat ediyorsan onu yap bende sunmayı tercih ediyorum konuşunca daha çok laf söylüyorlar
Cevap
17Cevap
Korkarım. Sinirli olduğu halde susuyorsa bir kadın o kadından kim olursan ol korkacaksın. Çünkü ne yapacağı hiç belli olmaz. En akla gelinen şey terk edip gider.
Çözüm yolu bulmak istiyor tartışarak. Bende sevmem birinin susmasını. Umursanmadığımı hissediyorum.
Vala susunca bnde bagiramam heralde neden tartistigimiza bağlı
Kadın sustuysa ve kısmen haklı olmasına rağmen sustuysa erkeğin konuşmaya devam etmesi belasını aramakla aynı şeydir :D
sende eşini tanı biraz suyuna git kızacağı şeyleri yapma sakin zamanında normal konuş ben seni çok seviyorum senin bana bağırmana dayanamıyorum sakin konuşalım olur mu bizim bizden başka kimsemiz yok de
Daha sonra konuşun, sakinleşince ama süreyi çok uzun tutmayın çünkü başkasına anlatır
Rahatsız ettiğim için özür dilerim filan derim sonra oda rahatsız etmedin filan der öyle yeniden iyi oluruz
Bende susuyorum ve gözlerim doluyo eşim bağırır ben susuncada konuşsana der ama sakin cevap veririm
susuyorsa fare zehrini koyduğu yeri hatırlamaya çalışıyordur.
ay korkunç :D
ne olursa olsun kavgada konuscak içini dökecek hiç birsey yokmuş gbi susuyorlar sinir oluyorum
Kavgayı bitirip evlenme teklif ederim
Öyle bir kadın yoktur ama :)
Bana yıllarca denk gelmediği için olamayacağını söylüyorum. İnşallah öylesindir ne diyim
Amin amin. Daha daha daha iyileri diyelim :) hatta en iyileri
omzunda bir şey var de, konuyu değiştir :)
Susan kadin tehlikelidir
kavga halinde susan kadın süper ötesi bişey :)
ağzına oklavayla vururum
Susmak da bazen çok şey anlatır. Anlayana...
fırtına oncesi sessizlık..
işaret dili öğren
kork
Ayrıl.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar