Aşk İlişkileri Hangi meslekten kadın ile evlenmek isterdiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangisi ile isterdiniz Üniversite mezunu olmayan Çocuk Gelişim Uzmanı Mühendis Halkla İlişkiler Sanatçı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi meslekten kadın ile evlenmek isterdiniz? Cevapla Meslek Soruları Evlilik Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ProducerT Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Öğretmen isterdim Mühendis de olur ama hiç biri olmasa da olurdu sevsin yeterdi ya mesleği ben olsam yeterdi bana.Ama böyle bir kadın yok... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Mesleği farketmez çalışmasın hep evde olsun ben ona iş veririm 🔥 0 0 Yorumla
ölücem12 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Piskolog ya da evhanımı ama piskolog olursaaaaaaa kolesiiiiii olurummmm 0 0 Yorumla
aJax___ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Zengin bir iş kadını arıyorum benide kurtarsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben eşimin çalışmasını istemem.Evinin Kraliçesi olsun bana kâfi. 0 0 Yorumla
cahit4343 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı. Yanlış seçtim mühendis 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Öğretmen isterdim Mühendis de olur ama hiç biri olmasa da olurdu sevsin yeterdi ya mesleği ben olsam yeterdi bana.
Ama böyle bir kadın yok...
Mesleği farketmez çalışmasın hep evde olsun ben ona iş veririm 🔥
Piskolog ya da evhanımı ama piskolog olursaaaaaaa kolesiiiiii olurummmm
Zengin bir iş kadını arıyorum benide kurtarsın
Evlilik düşünmüyorum.
Ben eşimin çalışmasını istemem.
Evinin Kraliçesi olsun bana kâfi.
Yanlış seçtim mühendis