1 senelik ilişkimiz var bana ilk evlenme konusunu kendi actı gayette istekliydi 2 sene içinde en geç evlenmek istediğini söyledi. Bende istedim fazla uzatmayalım dedim hoşuma gider vsvs dedi. Simdi askerde geçen askerden döndükten sonra ciddi adım falan Atacan mı dedim sacma sapan şeylerden kavga çıktı. Neyse Şu an aramız iyiydi dün de iki de bir bana karım vs diyor bende dedim ki isteğin yoğun olduğu zamanlarda daha cok diyorsun bu kelimeyi. Sonra bana ciddi düşündüğünü vs söyledi inanmıyordum çınlıyor ben yine inanmıyorum niyetim fazla uzatmak degıl diyor ama sonlara doğru maddi durumum yok hende isterdim senle hemen evlenmek vs diyor o zaman neden bana vaad veriyor 2 sene içerinde diye ilerde maddiyatı baska şeyleri bahane edecek olan canım gibi inanmış olmama olacak. Bir de aptal diyor askerden doner donmes ona evlenelim demisim yahu ben sadece bu konuda hangi adımı atacağız konuşmak istemıstım cidden napcam ben vaad istemiyorum konuyu ilk kendi açmıştı 2 sene içersinde evlenmiceksek istemiyorum o anlamıyor bunu yA bunu ona söyleyince kavga edecek eminim net olalım istiyorum
Benim asırı zoruma gidiyor yA ben cocuk muyum ne bu vaad ver sonra kac cok zoruma gidiyor
Benim asırı zoruma gidiyor yA ben cocuk muyum ne bu vaad ver sonra kac cok zoruma gidiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar okuyun düzgün fikir verin zaten derdimi anlatabilecek bir arkadaşım bile yok kafayı yicem tek başıma ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Koca meraklısı çişli bir kız olduğun için kandırmış seni. anneme anlattım ciddiyim diyince sevişiyorsunuz hemen
Soğuyup içten içe uzaklaşmış olabilir. Ama bedenini kullanıyorsa ondanda vazgeçmek istemiyor olabilir.
Açık olsun istiyorum soğuduysa desn
Bedenindende vazgeçmek zorunda kalır o vakit.
Baska kiz mı yok diyor boyle diyince
Taviz vermek istemiyor ama yoktur.
Yeni ev bulmadan bulunduğun evden ayrılmazsın. Bununda evle alakası yok.
Peki ne yapmam gerek 2 sene içinde evlenmek istiyorum bu ilişki için olmucaksa soğuduysan beni de kendini de kandırma demeyi düşünüyorum arayıp
Desende bişey değişmezki iki güzel lafa kanıyorsunuz. Bedeninden vazgeçmek istemiyorsa ağzıda laf yapıyorsa yeni ev bulana kadar tutar elinde seni
Ama bana sorarsan bir şeyler olsun diye koşturma kimsenin peşinde. Bir adım geri atıyorsa sen iki adım geri at. Bırak o koştursun peşinden. Biri kaybedecekse bırak o kaybetsin. Kendini değersizleştirirsin öyle
O zaman bana vaad vermedin ister istemez hayal kuruyorum ayrıva ailem var onlara soylucem sss lak gibi annem biliyor zaten evlenmek istediğimizi sonra olmucak üstümde yük kalıcak olan bana olucak her sekılde
Sana tavsiyem ailen karşı tarafın ailesi sana ailen müsaitse kız isteme faslına geçelim diyene kadar haber verme asla çok pişman olursun. Yari yolda bıraktığında kendini kullanılmış peçete olarak görürsün. Aileninde bi müddet yüzüne bakamazsn.
Bir tek annem biliyo ama illa ki 1 senedir dısarda bizi gören oldu kuzenlerimden vs yani evlilik konusunu sadece anneme actım. Bende snein gibi düşünüyorum ama ben bu çocuğu 3 aydır bekliyorum 3 daha beklicem ne için evlilik olmucaksa neden bekliyorum onu kendimi haksızlığa uğramış gibi hissediyorum niyeti evlilik degılse surkeki umut pompalamasından bıktım
Annen biliyor madem işi ciddiye sürmek istiyorsan annen konuşsun çocukla ailenle tanışalm ne zaman gelip istersiniz tarzında blöf atsn çocuk konuşurken onay verir ama sonrasında senden uzaklaşır. Uzaklaşmazsa sevmiyordur. Ekle istersen
Ailesi ile tanıştım. Annem tanışmak istedi cocuk ile sevgilimde istedi tanışmak ama ben istemedim geçiştirdim. Sebebi yarı yolda bırakırsa ( evlenmek istediğine inanmıyordum) zora düşmeyeyim diye. O da biliyor bunu. Annem zaten bana dedi döndükten sonra nişan söz vs olsun gibisinden ben bunu cocuga demedim sence diyim mi annem boyle dedi diye
Elbette. Hatta abart zarf at bi çocuğa bak ne kadar ciddi. Annemler tanışmak istiyor ailenle ne zaman gelip isteyecekler nişan vs konuşacaklar diye bi tepkisini ölç. Radikal karar vermiyorsa o anda sen kullanılıyordundur
Ama ayan askerde işte ailesi ile tanışma vs olmaz o istese de gerçekten napcam bilmiyorum
Şu an *
Yok burası iyi cok girmiyorum zaten
Blöf at sadece ben tanıştır demiyorum. İşleri ciddiye sur sadece.
Yaa dedm askerden geldikten sonra ciddi adım olarak napcaz vs bana diyo askerden doner donmez evlilik istiyorsun beyinsiz mi ne aynı şeyler mi
Seven bi adamın yapacağı tamm gelince gelenek görenek nasılsa bi nişan yaparız. Imkanı yoksa aile içi söz keselim der düğün için maddi olarak uygun zamanda olsun der. Güzel şekilde seni ikna eder.
Bu çocuk seni kaybetmekten korkmuyor aslında
Evet korkmuyor haklısın napcam peki ben net olmak istiyorum
Yok
Peki ne diyim
Of cıkdırcsm kaybetme korkusu yok
Peki o zaman son olarak söyleyebileceğim biraz yokluğuna alıştır. Bu adam senin tarafından terkedilmemiş hiç seni başkasına kaptırma korkusu yaşamamış. Yaşamamışsa seni de kıskanmiyordur çok.
Hem duygusal hem cinsel anlamda biraz uzak dur bi mesafe koy. Sadece konuşmak dahi olsa. Ve başkalarınında sana ilgisini görsün sadece hayatında o varmış gibi olmasın. Fake bile olsa bi zarf at ona
Miki kalkınca karısı gibi indiriodur sende eminim
Ne yapti
Oku.