Sevgilim ş. fizlik yapıyor bana?

1 senelik ilişkimiz var bana ilk evlenme konusunu kendi actı gayette istekliydi 2 sene içinde en geç evlenmek istediğini söyledi. Bende istedim fazla uzatmayalım dedim hoşuma gider vsvs dedi. Simdi askerde geçen askerden döndükten sonra ciddi adım falan Atacan mı dedim sacma sapan şeylerden kavga çıktı. Neyse Şu an aramız iyiydi dün de iki de bir bana karım vs diyor bende dedim ki isteğin yoğun olduğu zamanlarda daha cok diyorsun bu kelimeyi. Sonra bana ciddi düşündüğünü vs söyledi inanmıyordum çınlıyor ben yine inanmıyorum niyetim fazla uzatmak degıl diyor ama sonlara doğru maddi durumum yok hende isterdim senle hemen evlenmek vs diyor o zaman neden bana vaad veriyor 2 sene içerinde diye ilerde maddiyatı baska şeyleri bahane edecek olan canım gibi inanmış olmama olacak. Bir de aptal diyor askerden doner donmes ona evlenelim demisim yahu ben sadece bu konuda hangi adımı atacağız konuşmak istemıstım cidden napcam ben vaad istemiyorum konuyu ilk kendi açmıştı 2 sene içersinde evlenmiceksek istemiyorum o anlamıyor bunu yA bunu ona söyleyince kavga edecek eminim net olalım istiyorum

Benim asırı zoruma gidiyor yA ben cocuk muyum ne bu vaad ver sonra kac cok zoruma gidiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar okuyun düzgün fikir verin zaten derdimi anlatabilecek bir arkadaşım bile yok kafayı yicem tek başıma ya
Sevgilim ş. fizlik yapıyor bana?