Evet tabi bunun için cüzdanı kabarık birini bulmak gerek😀😀
Günaydın KS
Evet tabi bunun için cüzdanı kabarık birini bulmak gerek😀😀
Günaydın KS
Hiç de mantıklı değil zaten benim elimde olan bir şey de değil ki.. :D :D yani hiç sevgilim olmadı.. sevgilim olursa hediye alırım. yoksa hediye almış olmak için sevgili yapmam Bir ilişki, daha derin ve sağlam temellere dayanmalıdır. Sadece hediyelerle sürdürülen bir ilişki, uzun vadede tatmin edici olmayabilir. İletişim, güven, anlayış ve paylaşılan değerler gibi temel unsurlar, bir ilişkinin dayanak noktalarıdır. Hediyeler samimi bir şekilde verildiğinde daha anlamlı olurlar. Sevgili yapmak sadece hediye almak amacıyla yapılıyorsa, bu samimiyetsiz bir yaklaşım olabilir.
Hediye almak için sevgili yapmak hiç sevgilim olmasın daha iyi 😄 yahu anlam veremiyorum böyle düşünen insanlara sevgi böyle boş şeyler için heba edilmemeli daha doğrusu alet edilmemeli çok mu istiyorsun çalış kendine de onada al insanların gözünde ne diye bu kadar değersizleştiriyorsunuz ki kendinizi böyle düşününceler yüzünden günde en az 9 sorudan 5 'i para avcısı kadın soruları görüşleri ile karşılaşıyoruz yazık 😏
Cevap
9Cevap
Oo mani mani gelsin yağsın sabahlar olmasın))😀
Pembelilerin bir çoğu yardırmış. Halbuki altı üstü bir hediye. Evlilik için yazlığı evi arabası yatları katları olmasını şart koşuyorlar. Bu kadınlar da hep kendileriyle çelişiyorlar.
Çok mantıksız bence. Gönlünün olmadığı bir insanla hediye için sürekli muhatap olmak ızdırap olur valla
Ya benim gibi öküzün birine denk gelirse? Ismarladığı yemek için IBAN atan erkekler de var biliyorsun 😂😂
mantikli degil bu da erkeklerin sadece seks yapmak icin birini secmesine benziyor ihtiyac icin sevgili yapmak
Dert aramak bu bildiğin😆hediye almak istiyorsan sevgiliye gerek yok bana alabilirsin yani bir elektrikli otomobil gördüm fiyatıda son derece makul🤣
Çok saçma 😄 Hediye vermek daha keyifli bence hatta
Ne o kendini kullanılıyor hissetsin ne ben… ilişkilere bakış açım..
kendi kendime hediye alabiliyorum birisine gerek yoktur 😀
O alacağına sen okuyup bı mesleğin olsaydı da elin erkeğine düşmeseydin
Aşırı Haklısın
Bence hiç mantıklı değil. Bana göre yani.
Hiç mantıklı değil bence
Günaydın. Hediye alınması mı almak mı 🤔😅
Sen başına sıkıntı arıyon heralde :)
Iyyy hamsisporlu
@Divorcekızı parayla seni ezmesi kolay öyleyse
@Rastqele61 ben para için kimseye muhtaç olmadım bugüne kadar kendim kazanırım kimseye muhtaç değilim sadece hamsisporlu oluşun dikkatimi çekti Biz Fenerbahçelilere yapmadığınızı bırakmadınız
Mantıklı değil..
Arkadaşına alabilirsin
Kalitesi düşük kız
Ben bu nesile ait değilim..
Aşırı mantıksız
Mantıksız bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?