Bunca zamana kadar bilmiyordum?

Öğrencimle kafadengiydik. Bir öğretmen olarak her öğrenciyle aramı aynı tutmak eşit olmak en iyisiydi ama bu kız öğrencimle daha farklıydı. Beraber oyun oynuyorduk bahçede. Beraber şiir, şarkı dinliyorduk. Baş başa kalıyorduk ara ara. Onun başka öğretmenlere olan ilgisi ve samimi olmasını çok kıskanıyordum. Sürekli tavır sürekli trip. Ona kıyamıyordum da. Bunca zamana kadar anlayamamıştım ona olan ilgimi sevgimi ona soğuk yapıp uzaklaşmak istiyordum ama olmuyordu. Ondan hoşlandığımı inkar edemiyordum. Müdürün geziye çıkacağı zamanı herkese bildirip geziyi de bana bırakması sonucu biraz uzaklaşmanın bana çok iyi geleceğini düşündüm. Ama geziye bütün okul geliyordu. Yani o da. Otobüs dolup taşmıştı. Yer yoktu. O oturuyordu. Arabadayken ayağıya kalkıp bana yer verdi. İçimde bir elektriklenme hissetmiştim. Teşekkür edip oturdum. Diğer öğrencilerim aşk şarkıları söyleyip alkış çaldığında ise onu izliyordum o ise elini otobüs direğine dayamış etrafa bakıyordu. Bir an göz göze geldik Onu çok ama çok özlediğimi fark ettim. O da bana bakıp gülümsedi. Tatil evine geldiğimizde herkes hocalar eşliğinde ve benim rehberimde ilerlediler. Herkese İkişerli oda ayırdık. Ama ona tek oda düşmüştü. Ve bana da öyle. Tatil evinin odaları iç içe ama ayrı ayrı olduğundan ona sorun olmazsa tek odada ikimiz kalabiliriz dedim o da sorun yok dedi ve odayı ayırdık. 1 Hafta kalacağımız tatil evinde ilk yorgun günümüzü ayırdığımız odalarda eşyalarımızı yerleştirmeye başlamakla karar verdik. İkimizin ortak odası salondu onu. Dışında odalarımız ayrıydı. Bu durum beni çok heyecanlandırmıştı. Hocam ders yok bir hafta rahatız dedi. Hadi ya çok mu sıkılıyorsun benden dedim. Hayır hocam sizi çok seviyorum. Tıpkı diğer hoca gibi. Asla sıkılmaz sizden dedi. Diğer hocanın adı geçince çok bozuldum. Yaaa hocam. Diyip omzuna dokundu uzundu benden. Ona baktım. Ben sizi herkesten daha çok seviyorum dedi. Gülümsedim. Ben odama geçiyorum dedi. O salondaydı. Sonra o da geçti. Akşam olduğunda tv sesi geliyordu odamdan çıkıp baktığımda o tv açmıştı. Film bakıyordu. Ne bakıyorsun bakalım dedim. Öyle film arıyorum ama bulamadım dedi. Beraber bakalım mı dedim olur dedi. Kumandayı elime verdi. Beraber bakınırken excixnsel bir filme denk geldik. Birbirimize baktık. Biraz önyargıları kırsak mı dedim. Olabilir dedi. Filmi açıp izlemeye başladık. İki kız birbirine olan aşkları için savaşıyorlardı ve birden fazla svşme sahneleri vardı. O an çok garip hissettim. Ona döndüm. O bana bakıyordu. Ben.. Seni çok seviyorum dedi. Ben de sizi dedi. Öyle değil ama ben senden hoşlanıyorum dedim. Hem de çok dedim. Elini elimin üzerine koydu. Yavaşça yanaştı bana. Sakin sakin öptü. Kendimden geçmiştim artık. Ben de sizden dedi. O an hem mutlu hem heyecanlıydım. Gülümsedim. Yanağını severken. Ve bu sefer daha iyi öpştk. Tatilimizi de çok güzel bir şekilde geçirdik. İki sevgili gibi. Onu çok seviyorum. Hayatımın en güzel şansı.

Güncellemeler
+1 yıl
Okullar açılınca da daha fazla değelerdireceğiz aşkımızı…
Bunca zamana kadar bilmiyordum?