Parasızlıktan giyinemiorum?

Etrafta kızlara bakıyorum. Çok güzel gömlekler pantolonlar ayakkabı çantalarla çok güzel kombinler yapıyorlar. Parfümler makyaj malzemeleri cilt bakım ürünleri derken gerçekten cıvıl civillar. Biraz özendim ve kombin yapmak istedim. Bir gömlek 300 minimum pantolonlar 300 500 çantalar minimum 100 150 ki bunlar pazar malları. Makyaj malzemeleri cook pahalı. Ayakkabılar almış başını gitmiş. Okulda herkesin bir laptopu ellerinde 80 liralık kahveler. Sürekli geziyorlar. Ben bir gömlek 1 ayakkabı bir terlik aldım. Ve dışaridan özenip pizza yedim. Param sıfırlandı. Bugün otobüs parası istedim verdiler. Annem sabahtan beri söyleniyor ben senin otobüs paranı verdim diye. Kyk kredim yattı şakasına dedim ki anne yatmış sana yollayayim mi parani çabuk çabuk dedi yolla dedi. Yolladım mutlu oldu. Merak ediyorum aynı şehirde yaşayan arkadaşim her gün farklı kombinler gezmeler şehir dışına bile gidiyor eğleniyor harcıyor birde üstüne uçakla gidip geliyor. Tatil olunca bana gelme boşuna diyorlar yol uzunmuş. Onların ailesi ne kadar harcıyor onlara ki bu kadar rahat geziyorlar ya da ne kadar kazanıyorlar ki evden bir kişiye bu kadar şey yapabiliyorlar. Bir laptop istedim babam kusura bakma kendime alacağım dedi. Bana çok normal gelirdi. Ama insanlara bakınca şaşırıyorum. 3 gömlek 3 pantolon 2 ayakkabım var. Onlarıda son sınıf oldum artık 4 senedir giyiniyorum. Nasıl oluyorda para buluyor insanlar gerçekten merak ediyorum. Bahsettiğim kızla babam aynı yerde çalışıyor aynı maaşı alıyor.

Parasızlıktan giyinemiorum?