Arkadaşlar kız arkadaşlarım var ve bazen özel mesaj yazdıkları oluyor mesajları göstermek istemiyorum esim e bazen aniden mesajlasirken bakıyor kızlarla gündüz gece görüntülü konusamiyorum uyurken o tuvalete kaçıyorum onda da arkamdan uyanıp tuvalete gelip napıyorsun diyor şüphe duyuyor benden neden ama
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Davranışın aslında şüphe uyandırıcı. Bir kere göstersen o da rahat edecek. Ancak sen sakladıkça o da daha çok meraklanıp şüphelenecek.
Ya iyide arkadaş eşi ile özel hayatini analtiyo kalkıp gosteremem
Her şeyi göstermem gerekmiyor. Aslında bir kadınla konuştuğunu bilse rahatlayacak. Sonuçta her insan, karşısındakini kendi gibi bilir. Sen de aynısını ona uygulamaya çalış. Ama mutlaka kadın olduğuna inandır.
Hep böyle gece lavaboya kalksam şu içmeye kalksan tepişsem uyanıyor kumanda uşak içine girmiş uyuyordu alayım derken uzaktan çıkıyorum sandı niye uyandin dedim sana bakıyorum seviyorum seni dedi uyu sen dedin herzaman şüpheli herzaman
İlişkilerde en önemli şey açıklıktır. Ancak günümüzde her şey çok çabuk tüketildiği için ilişkiler de buna evililik dahil kalıcı olmuyor. İlişkide en az sevgi kadar önemli olan diğer unsurlar güven ve saygıdır. Sana güven duysa, arkadaşlarınla iletişimine de saygı duyar. Yasaklara karşı nasıl ilgi ve yönelme fazlaysa, saklanan şeyi ortaya çıkarma güdüsü de baskındır. Şu an, bir dedektif gibi peşinde olduğundan şüphen olmasın. İlk fırsatta telefonunu kurcalayacaktır hatta belki spy yazılımlar atacaktır. Böyle bir süreç evliliğin sonunu da getirebilir. O nedenle elbette, arkadaşının en mahrem mesajlarını değil, paylaşılabilir bir iki tanesini göstermen yeterlidir. Onun da senin de karşılıklı olarak birbirinizin özel alanlarına saygı duymanız gerekir, ama ne yazık ki erkek egemen toplumlarda iş namus kavramı bahane edilerek başka biçimlere evriliyor.
Sen sakladığın için olabilir mi yapma eşin anladığım kadarıyla özelin olsun istemeyen biri mesajları göster bir zamandan sonra okumaz zaten
Iyide kız arkadaşım eşi ile özel hayatini anlatıyor gidip te mesajları okutamiyorum
Sende evlendigin adamı tanımıyor musun öyle biri olduğunu bilmiyor muydun .
Hayır çok rahat geniş umursamaz biriydi
Sorgulamaz etmez biriydi sora böyle oldu
Yorum yapamıyorum başka
bunlari kocalari s... miyor bende senden bahsediyorum de
Sen bilinçsiz bir şekilde korka korka kız arkadaşlarınla iletişime geçiyorsun bu huyundan vazgeçersen Rahatlarsınız çünkü bu haraketlerin onu da etkiliyor
Esin i anlatıyor kız arkadaşım nasıl gostereyim özel hayatini kız benle paylasiyo
iyide eslerinizin sizi nasi s. ktigini anlatmayin sizde.. esin oluyorsa konustugun kiza ilgisi olusur
ulan tuvalette telefon mu sokulur daha burdan yanlış
Değişik bir durum var detaylı konuşmak ister misin
daha tam guvenemıyorsun dımı
Ne ozelin var ki arkadaslarinla
Esin i anlatıyor arkadaş mesela eşim in görmesini istemiyorum
Esini zevk icin mi anlatiyor onu anlamadim
Arkadaşım özel hayatini seksini bana anlayiyo
Benim eşim in görmesini istemiyorum kızların anlattıklarını
Himm anladm. Evet gizlemek gerek haklisin. Sen de ona anlatiyorsundur. Ama suphe duymasi da normal. Bunu ona anlatmaya calis
Arkadaşım evliliğin başından daha adamın aklını bulandırma. Daha en baştan zora sokma. Al de telefonu istediği. Zaman bak de. ama durumu da anlat. Zaten bir süre sonra çok sıkıcı deyip bırakacak. Bazı şeyleri bilmemesi gerektiniğini anlayacak. O bakmak istemeyecek. Ama şu an yasak olan cezbeder. Yasaklıyorsun. Yapma
Kizlarin anlattigi seyler seni meraklandiriyor mu ya da etkiliyor mu
Yani bilse böyle şeyi kızar anlatıyorum diyemem harici kız arkadaşlarım var onlar la aranırken de onlar da mutlaka bahsediyor tuvalette gittim bugece o uyurken şüphe duydu benden sonra geldim geri yatağa tekrar kola almaya kalktım nereye gidiyon niye uyumuyon sen dedi hep şüphe duyuyor oysa durumlar farklı söyleyemiyorum
Hayır ama kaç senelik arkadaşlarım anlatma diyemem
Anlat bu durumu. Kiz arkadaslarinla. ozel konustugunu ama kizlarla ilgili oldugunu. Fazla merak ettirirsen daha da artsr
Yeni evlisin gitte sevişin
güvenmiyordur
Yapcagin basit kii