- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim sana pek çok kişinin söylemediği bir şey söyleyeceğim ve bunlar duymak isteyeceğin şeyler değil ama gerçekler. Konuşmalarınıza bakınca ikinizde de bir ergenlik görüyorum ve bence bir erkek sana bu denli farklı davranıyorsa sen de bir şey yapmış olmalısın ki sürekli "beni yanlış çıkarmaya çalışıyorsun" diyor sana. Ne yazık ki ben çoğu kişi gibi sana hak veremem sadece çünkü bence ikiniz de haksızsınız. Sana tamamıyla hak verebilmem için tek bir konu üzerinden yargılama yapamam çünkü ilişkiler basit değildir. Belli ki sizin önceden aranızda farklı bir şeyler daha geçmiş ki bu oğlan sana patlamış gibi görünüyor şu anda. Ve şu an sizi bu noktaya getiren durumlar her neyse o durumlarda sen mi haksızsın yoksa o mu bilemiyoruz. Çünkü söylediğim gibi ilişkiler basit değildir ve ne olursa olsun senin özeline bu şekilde insanlara göstermen de doğru değil hele ki şu an burada bu özelini paylaştıktan sonra o çocukla yeniden olmak istersen bil ki o seninle olmayabilir. Gerçekten evlilik düşünüyor olsaydın özelinize iyi de olsa kötü de olsa saygı duyardın paylaşmazdın. Senin şu an amacın kendi kırgınlığını paylaşmak veya sen bunları paylaşarak insanların seni haklı çıkartacağını bilerek kendini tatmin ediyorsun. Üzgünüm ama bence sen evlilik yaşayabilecek olgunlukta bir insan değilsin aynı şekilde sevgilin de değil. Onun konuşma şekline baktığım zaman o da büyüyememiş bir çocuk gibi geliyor sanki aranızdaki her şey bir anlık hevesle olmuş gibi. Bana göre ayrılmanız ve kendinizi daha da geliştirmeniz gerekiyor daha iyi bir insan olmak ve daha iyi ilişkiler yaşamak için.
Ayriyetten şunu demeliyim ki bence o bir başkasını buldu ama bilemeyiz. Senin her şeyi onunla düzgün şekilde konuşman gerek tartışmadan etmeden iki olgun insan gibi mantıklı şekilde konuşmalısınız. Eğer seni aldatıyorsa da kısmen haklı olabilir çünkü sen onun hoşuna gitmeyecek şeyler yapmış olabilirsin geçmişte ve o da bu durumu kabullenip seni sevdiği için katlanmış olabilir ( bu dediklerim sadece bir tahmin ) ama yine de seninle olmak istemiyorsa dahi ve aldatıyorsa bu asla yapmaması gereken bir şey. Dediğim gibi benim için ikinizde hatalısınız. Seni artık sevmiyorsa bile bu şekilde sanki bir hiçmişsin gibi kenara atması doğru değil. Artık seninle olmayı istemiyorsa bile ne olmuş olursa olsun geçmişinize ve geçirdiğiniz güzel zamanlara saygı duyup olgun davranıp konuşarak aranızı bitirebilirdi.40 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılÜzgünüm, ilişki sorunlarınızın nedenlerini ve sonuçlarını değerlendirmek zor olabilir. Ancak her ilişki farklıdır ve kişiler arasındaki dinamikler çok çeşitli olabilir. Şaka yapmak, bazen beklenmedik tepkilere yol açabilir ve bu durum ilişkinizi etkileyebilir.
Eğer gerçekten ilişkinizi kurtarmak istiyorsanız, öncelikle durumu açıkça ve dürüstçe tartışmak önemlidir. İlişkinizin neyi yanlış gitti ve nasıl düzeltilebileceği hakkında konuşun. Ancak son kararlar her iki tarafın da rızasıyla alınmalıdır.
Unutmayın ki her ilişki benzersizdir ve sonuçlar değişebilir. İşbirliği, iletişim ve anlayış, ilişkinizi geliştirmenize yardımcı olabilir. Ancak sonuç ne olursa olsun, her iki tarafın da mutlu ve sağlıklı olması önemlidir.00 Yorumla
+1 yılYani bunun altyapısını bilemeyiz belki de adama bilmeden bununla ilgili psikolojik baskı yapıyorsun ya da o da kendini sorumlu hissediyor şu anda ülkenin ekonomik koşullarını göz önüne aldığımızda evlilik yapmak çok da mümkün değil, sen her evlilik konusunu açtığında adam da kendini sıkılmış bunalmış hissediyor çünkü evlilik denilen şeyde bütün yük aslında erkeği biniyor düğünü nişan söz, kıyafet her şey erkeğin üzerinde olduğu için bir de çalışıp ev geçindirme durumuna da göz önüne alırsın insanlar artık evlilikten tamamen uzak kalmayı tercih ediyor biz sizde ikide bir evlilik konusunda açınca belki rahatsız olabilir.
Kendisini psikolojik olarak sorumluluk altında hissetmiş olabilir00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBurada olay evlilik filan değil burada ben şunu fark ettim çocuk çok fazla üstünde vurgulamış. Hep beni haksız çıkartmaya çalışıyorsun diyor. Muhtemelen bazı şeyleri alttan ala ala veya hareketlerine göz yuma yuma dolma noktasına gelmiş ve en sonunda infilak etmiş. Ayrıca sen resmen ayrılmaya teşvik etmişsin o zaman ya engellersin ya barışırsın gibisinden. Ek olarak erkek arkadaşına şaka yapma, Erkek arkadaşına kankaları, hemcins arkadaşları şaka yapsın, erkek onu anlayabilir ancak kız arkadaşının hele ki mizahi bir yönü yoksa yaptığı şakayı anlamaz. Burada açık ve net haksız olan taraf sensin genele bakarsak bir amaç veya haklı olma durumu bekleme.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
+1 yılErkeklerin derdini hiç anlamıyorum. Ne şaka yapılıyor ne ufaktan bir şikayet hemen beni suçluyorsun modu. Bizi düşman görüyor gibiler çok doğru yazmışsın. Seni engelliyorsa sen de her yerden engelle de görsün masum ve mutlu olsun 😅
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılErkek arkadaşınızın şakadan evlenme teklifinizi kabul etmeyip ilişkinizi sonlandırmasının ardında farklı nedenler olabilir. İşte bu durumun bazı olası nedenleri: Ciddiyet Beklentisi: Belki de ilişkinizde farklı ciddiyet seviyelerine sahiptiniz. Şaka olarak başlayan bir evlilik teklifi, bir taraf için ciddi bir adım olarak algılanabilir ve bu da ilişkiyi sonlandırmaya yol açabilir. İletişim Problemleri: İlişki içinde iletişim eksikliği veya yanlış anlamalar, partnerlerin duygusal tepkilerini etkileyebilir. Belki de erkek arkadaşınız, şaka yaparken ciddi olduğunuzu düşünmüş olabilir. Korku ve Baskı: Evlilik önerileri, bazı insanlar için büyük bir baskı yaratabilir ve bu da kaçma eğilimine yol açabilir. Erkek arkadaşınız, ani bir evlilik önerisi ile rahatsız hissetmiş olabilir. Farklı Hayat Hedefleri: İlişkinin geleceği hakkında farklı hayat hedefleri ve beklentileri olabilir. Bu tür farklılıklar, partnerler arasında anlaşmazlıklara yol açabilir. İşaret Eksikliği: Erkek arkadaşınız, ilişkinizin ciddiyetini ve geleceğini belirgin bir şekilde ifade etmenizi veya tartışmanızı bekleyebilir. Şaka olarak yapılan bir evlilik teklifi, bu tür bir işareti eksik bırakabilir.
Bu nedenlerin hangisinin ilişkinizin sonlanmasına yol açtığını kesin olarak bilemem, çünkü her insan ve ilişki farklıdır. Ancak, bu durumu anlamak ve ilişkinizin geleceği hakkında net bir iletişim kurmak için erkek arkadaşınızla açık bir diyalog kurmanız faydalı olabilir. İki tarafın da duygusal ihtiyaçlarını ve beklentilerini anladığı bir konuşma, daha iyi bir anlayış ve belki de ilişkinizi tekrar değerlendirmek için bir fırsat yaratabilir.20 Yorumla
+1 yılBuna benzer model bende de var bacım. Geçen gün bende gülerek evlilik muhabbetini açtım. Dolmuşa gelen zamlardan bahsettim ve artık evlenelim de kurtulayım dedim. O da beni kim kurtaracak dedi. Oradan bizim gülerek konuştuğumuz konu ciddiyetle dönüştü. Senin kıskançlıkların ve triplerine katlanabilir miyim bilmiyorum bu yüzden evlilikten emin değilim demeye kadar da geldi mevzu. Bu yüzden ben bırakmayı tercih ettim. Eğer evleneceksek o istesin o çabalasın. Birbirimize 3 yılımızı vermişiz, geçmişimizi geleceğimizi konuşmuşuz, daha ne diyebilir, yapabilirim. Bizden sonra çıkmaya başlayanlar çatır çatır evleniyor biz yerimiz de sayıyoruz hem de o hiç evlenmez dediği kişilerin çocuğu oldu.
Attığın SS lerde ise sen alttan almalıydın çünkü isteyen sensin o değil. Bu yüzden orta yolu bulması gereken sensin. Ha tabi ki gerçekten evlenmeye niyetinin olmadığını hissediyorsan da boş ver arayıp yazma. Belki bu ayrılık sana evliliği getirir... sadece sen onun beklediği şeyi ona verme.
13 Yorumla- +1 yıl
@Llygm evlilik teklifi etti ailelerle tanışıldı yani bu işin daha ne kadar şakası olabilir 😂 kaldı ki o an gülerek söylediğim için sorun yoktu.
- +1 yıl
@Llygm bu olaydan sonra yüzüğü takmayı bıraktım emin olduğunu söylemesi gerekiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden anlamıyorsunuz kızlar? Bunun için illa büyük tecrübeye gerek yok ya da buraya böyle bir soru sorup gelen cevaplara göre aaaa erkekler böyle o yüzden oda bunu yapmıştır demene gerek yok kendini kandırma. Sevmeyen aşık olmayan erkek anında kaçar ! Aşık olanın zaten başından beri ağzından evlilik lafı düşmez senden daha çok heyecanlı meraklı olur evlenmeye. Aşık erkeklerde gördüm bana aşık erkeklerde gördüm. Burada son zamanlar bu tip birkaç soru gördüm sizin bildiğiniz gibi değil aşk. İnsan sevdiğiyle evlenmek için can atıyor bahaneler arkasına sığınmıyor bir kızdan çok daha fazla istekli olur bir erkek sevince hele hele aşık olunca ki bu tek seferlik ve çok güçlü bir duygudur. Ssleri okudum bildiğin manipüle etmeye çalışıyor işte sevmeyen erkeğin en bariz özelliklerinden biri. Seven erkek ağzının içine bakar yoktan bile var etmeye çalışır. Yani bunu direkt ben gördüm demek ki olabiliyor. Bunlar hep hep bahane. Erkek evlenmekten korkmaz sevmeyen erkek korkar. Çünkü sevmiyor neden istesin korkmasın ki? Ayrıca direkt engelle ve bunlardan çok nadir de kalmış olsa seni gerçekten çok sevecek birini bulmaya bak..
10 YorumlaErkek arkadaşınızın şakadan evlenme teklifinizi kabul etmemesi veya ayrılması birden fazla sebebe dayanabilir. İlk olarak, evlilik ciddi bir taahhüt gerektirir ve bazı insanlar için bu tür şakalar gerçek duyguları ve niyetleri sorgulamalarına neden olabilir. Bu nedenle, şaka gibi görünen bir teklif, partnerinizin endişeli veya rahatsız hissetmesine yol açabilir. İkincisi, evlilik konusu her iki kişi için de önemli bir mesele olabilir ve bu tür şakaların bu önemli konuyu hafife almak olarak algılanması mümkündür.
Partnerinizin tepkisi, ilişkinizin temel dinamikleri, duygusal durumları ve kişisel değerleri ile de ilgili olabilir. Belki de evlilik konusundaki fikirleri sizinkinden farklıydı ya da bu şaka, ilişkinizdeki bir sorunu daha da açığa çıkardı. Önemli olan, bu durumu açıkça konuşarak anlamaya çalışmak ve partnerinizin hislerini anlamaya çalışmaktır. İlişkinizin sağlıklı bir iletişim temelinde yeniden değerlendirilmesi gerekebilir.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılZaten adam senle ayrilmak istememis ki sadece içine dert olan bi konudan bahsetmis laf arasinda sende üzerine gidip orta yolu bulacakdin ama sen memleket meselesi yapmissin ve ona ayrilmak istedigini secenek olarak belirtmissin. Fazla naz aṣık usandırır çok gergin bi ortam oluṣmuṣ hissetim, hem iliṣkinin b*kunu cikartmayın- ayrilik büyük bi sorumlulukdur öyle ha deyince ayrilinmaz ki ergen misiniz? Zaten evlenmeyin lütfen çoğalmayın daha basit bi iliṣkiyi yürütemiyorsunuz evlenseniz boṣanırsınız.
10 Yorumla Yazışmalara bakarmısın ergen ergen konuşmalar. En ufak bir şeyde engel atıcaksanız birbirinize hiç girmeyin bu konulara. Evlilik ciddi bir müessese bence siz hiç girmeyin bu kafayla sorumluluk yok sizde çünkü. Adam para biriktirim kimseye muhtaç olmadan evlenelim diyor kötü bir şey de dedigi yok. Olgun bir bayan degilsin kusura bakma.
50 Yorumla
+1 yılŞakadan anlamayan birisi şka ile gerçeği ayįrt edemeyen toksic bir kisilik olayı fazla ciddi kişisel algılamış ve saçma sapan bir diyalog tartışmaya ayrılık noktasına geliyorsa ve tartışmada acıklama yalmak yerine erhen gibi engel atan kişiden hayır gelmez o ilişkide kimsenin kimseye tahammülü kalmamıştır bırak evliliği ve bu devirde evlilikten bahseden erkeklerden zaten korkacaksın göz bayama taktiği bir çoğunun iş ciddileşince hep bir bahaneleri olur şu kadar yıl daha bu kadar yıl daha diyenler sadece seni oyalayıp kendilerini eyliyorlardır işlerine gelince erkekler her şeyi yapabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşakadan değil gerçekten kaçar pek çok kişi. evlilik iki kişi arasında kalsa kimse jaçmaz ama bunun anası babasını geçtm amcası kuzeni halası halasının torunu var. hepsi seni kafesteki maymun gibi görüyor. az cok paran varsa sağılacak ineksin cogu zaman. alayım karımı rahat rahat yaşayım durumu olsa kimse kaçmaz. isteme nişan düğün gibi saçma sapan hiçbir şeye yaramayan deli gibi para harcanıp sıkıntı stres içinde kalınan durumları hiç söylemiyorum bile. evlilik değil de öncesinden daha cok kaçıyorum. gelenek görenek gibi şeyler bana göre değil. sevmiyorum bunalıyorum
00 Yorumla
+1 yılKanka ayrılın tamamen. Ciddiyim, sen istediğin bir şey olduğu için espriyi abartıp uzatıyorsun, o da istemediği bir şey olduğu için uzamasından bile rahatsız oluyor. Aynı şeye gülmüyorsunu, bir uyum göremedim açıkçası. Herkes kendi düşüncesindeki insanlarla beraber olmalı diye düşünüyorum. O daha kendisi gibi biri ile uzun uzun espriler yapmadan ve evlenmeden yaşayabilir, sen de günün birinde evleneceğin ve aynı mizah anlayışına sahip birini bulup mutlu olabilirsin. Zorlayıp, bağlanıp üzülmeye değmez. Bir sürü insan var 🤷🏾♀️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBahaneyle bence seninle evlenmek istemediğini anlamış oldun. Yol yakınken bence ayrıl gitsin. Niyeti olan adam şaka bile olsa böyle olumsuz cümleler konuşmaz diye düşünüyorum ben. Ben olsam böyle biriyle yollarımı tamamen ayırırım. Yani şakada bile gerçek yüzünü ortaya çıkarmış. Evlilik düşünmediğini bence çok açık bir şekilde belli etmiş diye düşünüyorum ben.
10 Yorumla
+1 yılBence burdaki engel atma durumu evlilik sakasi degil. Surekli beni haksiz cikarma durumundasin vb bisiler geveleyip duruyo. Adam icine bir suru sey atmis ki en sonunda sakani anlamayip ciddiye almis ve patlamis gozu donmus. Onceki konusmalarinizi onceki kavgalarinizin sebebini biz bilmiyoruz maglesef, karsidaki kisi psikolojik baskiya magruz kaldigini dusunmus olabilir konusmaya bakicak olursak. Ama bir iki haftaya geri doner.
00 Yorumlakusura bakmada sen hatalısın, çocuk seninle evlenmek istediğini daha önce belirtmiş ama sen erteliyosun sebepler sunuyosun ondan sonra karşısına hassas olduğu bi konuda çıkıp şaka yapıyosun, ayrıca bu ilişkinin patronu benim nasıl olsa beni birakamaz havalarına girmişsin ama çocuk kaçmış geçmiş olsun :)) kızlar artık bazı konularda şunu anlamalı erkeklerin hassas olduğu şeylerde şakavari konuşmak ters tepiyo bunu anlamalısınız bence, çocuktan bi özür dilemen gerekiyo
42 Yorumla- +1 yıl
Güzel bakış açısı
- +1 yıl
Ben de sevgilimle 3 yıldır birlikteyim. 8 ay önce evlilik teklifi etti ama hâlâ söz nişan muhabbetini açmıyor ben açtığımda ise evlilik delisi birisi ilan ediliyorum. Ben ne yapayım mesela?
+1 yılSaçma sapan bir ilişkiniz var benim anladığım kadarıyla sadece o değil ikinizde de mantık ve istikrar yok bence ikinizde büyüyene kadar ciddi ilişki yaşamayın
41 Yorumla- +1 yıl
bana mesaj gönderebilirmisin bir konu hakkında konuşacaktım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz kadınlar bazen bunu yapıp fazla tekrar ediyoruz. Zamanı geldiğinde sevgiliniz size zaten teklif edecektir. İstekli görünen neden siz oluyorsunuz? Şaka dahi olsa erkekler bunu anlamaz "bu kız sürekli evlenmek istiyor" diye düşünür. Zamanı olmadığını kpssye girmeniz gerektiğini söylüyor ki çok haklı. Mesleksiz evlenmek inan ki çok yanlış. Biraz abartmışsınız gibime geldi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkiniz de haksızsınız bence seninki şaka yapılacak bir konu değil sen orada hatalısın ama onun da paraa pul konusuna getirmesi kırıcı olmuş bide pat diye engelleme işi ya hep ya hiç demen onunda direk engellemesi kusura bakma da ikimizde de ergen tavrı olmuş biraz hayırlı olmuş bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişkilerin şakası olmazken sen ise evliliğin "EŞŞOĞLUEŞŞEK ŞAKASINI" yapmışsın adama... Bak "EŞEK" şakası bile demiyorum, çünkü sohbette yazdıklarına bu çok az kalır. Ulan ak, ilk yazdığın Evlilik Kredisi konusunu bile okurken senin samimi sorduğunu sanmıştım ama alakası bile yokmuş. Ağır Eşek Şakasıyla Sevgili Nasıl Soğutulur? sorusunun EN SOMUT CEVABISIN‼️😏
00 YorumlaŞakayı baya uzatmışsın sende ama o sana önceden kinliymiş babamdan çok iyi biliyorum bu adam çok iyi manipülasyoncu kaç kurtar kendini ama böylesi şakalar yapma uzatarak üstelik birde saçma olacak ama burcu ne😁
01 Yorumla
Soran+1 yılManipülasyoncu ne demek
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSenin saçmalığın normal zaten ondan normal olmasini beklemek lazim demi sacma sapan s. alak s. alak konusmuşsun tipik türk kızısın işte beyin gelişmiyor vücut gelişiyor türk kızlarından uzak durmak gerekiyor yabancı kızlara bakacaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılGer. izekali misino şaka olduğunu biliyo. daha 3 gun once ailesini zorlabize gönderiyordu
+1 yılBen olsam bende korkarım hahaha.🙂 şaka bir yana çocuk bu sebepten ayrildiysa bir çok sebep olabilir ama haklı da150 bine evlilik olmaz hem önünüzde KPSS de var. evlilikten sonra o işleri halletmek zor olur biraz.
00 Yorumla
+1 yılEn son sen ya barış ya git dedin ya umrumda değil gitsen de gibi anlamış o da sanırım. Bi de bu şaka bardağı taşıran son damla olmuş gibi. Çocuk gibi her yerden engellemene gerek de yok. Kendini önemli sanmasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılŞakası bile inme indirmiş evlense demek mezara girermiş bazısına ağır gelir ciddiyet şakanın altında ciddiyet aramış bugün şaka er geç gerçeğini ister diye ağız aradığını düşünmüş
024 Yorumla
Soran+1 yılIşin ilginç yanı ısrarla evlenelim diuen o. Aileleri tanıştırxaktı zor bela engel oldum. şu an biraz üstune gittim neler oldu
- +1 yıl
boş ver hakkında hayırlısı buymuş sen ya da o suçlu aramak yargılamak boş bize düşmez herkese açıklama yapma böylesi daha iyi belki bilemezsin bekle yap kahveni hayat devAm ediyor akıl verenler dışarda yalvarıp popo yalayanlar burada bizi begenmezler
Soran+1 yılEvet 😅😅
Soran+1 yılSence engellim mi her yerden. Çünkü cok pesinden gittim beni takmiuor artik. Yoksa hiç bisi yapmim mi
- +1 yıl
Hatasıyla sevabıyla bu hayat senin sokakta it çok elimin kiri de geç 😅😅
- +1 yıl
Engelle ya da bekle birax bu senin ve kalbin arasında ama bana kalsa artık o beni alsada ben gitmezdim kalbini saçının telini şeyinin bir dudağını bile hak etmiyor böylesi bir lafla gidilmez onun gidesi varmış evli olsan ne olacaktı her kavgada zorlukta gidecek korkusuyla yaşanmaz ayrılacak evi terk edecek diye boş ver
Soran+1 yılYüz yüze olunca hic boule demiuo. Herseyi kabul ediyo. Ama mesajda hemen yol verebiliyo. Yuz yuze sordum ona bi daha yapma gözleri doldu pişmanim falan dedi
Soran+1 yılYine aynını yaptı
- +1 yıl
Hep böyle mi olucak ki dengede olması için yanında olmanmı lazım aile içine nasıl kefil olup çıkarcan o daha zor ve mahcup ettirir çünkü sen sevdin buldun iyi düşün kuzum yakma kendini
Soran+1 yılEvet bende onu düşündüm daha 3 gün önce kesin evlencez ailenle tanışcam ailelerimiz tabissin diye ağlıyordu. Simdi keisn değil diuo. Yarın bi gün ailemle taniştirsam birakir giderse kötü olur
- +1 yıl
Sevmek aşkı bulmak çok güzel özel olay ama temsil etmeli rezil değil kafan kalbin şimdi ayrı dilden konuşur iyi kötü artı eksi olması gerekeni görür aslında olmayan çok şey vardır ama canın yanmadan anlamaz insan
- +1 yıl
Iyi düşün neler gelir kıymetini bilip mutlu eden herkesin yanında ruhunu okşayan bunlar ufak ama önemli detay
Soran+1 yılEvet o geçen abisiule yengesine baktı evlenmekren vazgeçti mal gibi ikna ettim. Sonra cok pismankm falan dedi. Bugünde bir şakadan hemen vazgeçti. En iyisi vazgecmek. Sizce engellim mi yoksa silim mi
- +1 yıl
Engel sil yok et kendi düşen ağlamaz yinede gurur ve kalp senin karar ver
Soran+1 yılPeki sence bu geri döner mi. Barısmicwm ama merak ediyorum
- +1 yıl
O çok zor ama dönse de güven olmAz onun ipiyle kuyuya inilmez erkekler şıpsevdi evliliğe bakışları ürkek birde abisi kötü ayrılınca dahada emin değil vakit kaybı onun gönlünü bekleyip hep ikna eden sen olmazsın kendi istemeli yoksa ben değil sen istedin evliliği ikna ettin yalvardın olur çocuklu çocuksuz hep bırakır gücün tükenir
Soran+1 yılYanı zaten başından beridir ben ilerletiyorum ilişkiyi. Oda alıştı
- +1 yıl
olur mu böyle beynine virüs girmiş telefon sürekli ömrünü yiyor format at ayarlarına döndür kullan ne gerek var git sıfır al başka telefon bu takozla uğraşma 😂
Soran+1 yılEvet takoz cidden
- +1 yıl
Yorulursun kuzum yapma bunu hasta eder seni bu ilişki senin zorunla tek taraflı gidiyor belli
Soran+1 yılEvet öyle
Soran+1 yılBu peisnden koşacak birini istiyo
Soran+1 yılKendisi birini kovalamak istiyo oyle anladim insan gibi sevilince havalandi
- +1 yıl
Kalbinde kabulllen emin ol bu daha kolay ve az yorucu unutmak en iyisi gurur lusu çünkü sen üstüne düşeni fazlasıyla yapmışsın sırtında ki kamburu atma zamanı
Gizli Üye(18-24)+1 yılYalan mkkkk sevgilim de ilk bana evlilik konusunu açtı simdi bahanelere sığınıyor konuyu açınca bizde ayrılık eksiğine geliyoruz ben iki sene içinde evlilik istiyorum kendi de bubu demisti simdi iiine geliniyor bence engelle bu evlenmez
12 Yorumla
Soran+1 yılDemi
Cevap sahibi+1 yılOfff
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılEngelle gitsin. Bir hallere giriyorlar ama asla da kabul etmiyorlar. Kır kalemi bitsin.
10 Yorumla
+1 yılKaçan kovalanır ama abim senin kovalamıcağını biliyor böyle bir şey de beklemiyor zaten sen damarına basmışsın herifin demekki sürekli şaka yapıp kızdırıp üste çıkmays çalışıyorsun ki tek sende görmedim etrafımdaki herkes böyle bir gün bende patlıcam o olucak yani siz kadınlar neden hep üstte olma çabasındasınız anlamıyorum ama böyle yaparsanız etrafınızda kimse kalmaz söyliyim
01 Yorumla- +1 yıl
Sende engelle bu arada kurtulsun abim zaten konuşma tarzından belli evlenmek için çooook küçüksün en azından bi 10 yılın var
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir kadın küçük bi çocuğa bile şakadan evlenelim der ama sevgilisine asla şakadan demez onu kesin başka bi niyeti vardır ama asla şaka değildir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Şaka dedikten sonra neyim kafasını yaşamış onu anlamadım ergen konuşması gibi basit bir konudan bu yere gelmek şaka olduğunu anlamamak boş bir ilişkiymiş bitmiş mis ikiniz de kurtuldunuz
00 YorumlaZaten evlilik yolumda olan bi çiftmişsiniz gibi böyle bi şakayı kaldıramaması saçma geldi. Ama çok ciddi davranmışsın sende başta oysa ki siz çoktan plan yapmışsınız o da kendini ona göre ayarlamış. Evlilik maddi açıdan şu zamanda çok zor maalesef ki bu yük çoğunlukla da erkeklerin omzunda. Bi an için evlenip borca harca gireceğime bekar kalırım fikri hoşuna gitmiş olabilir. Bence çok sıkma cocuğu umarım zamanla düzelirsiniz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılDoğrusunu söylemek gerekirse bu sorunlu kişi sen gibi duruyorsun. Sen adamı resmen çıldırmaya çalışıyorsun. Bence sen bu adamla evlenme zaten. Sonra Allah korusun kötü olur.
00 Yorumla
+1 yılİnsanı zorlayıp zorlayıp sinirlenince de şaka yapıyorum, çok zavallıca bir tutum bu, istemeyebilir? Herkes evlenmek zorunda mı ayrıca bu kafayı anlamak mümkün değil...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok uzun, okuyamayacğım. Saçma sapan bir neden, ergenler gibi, canınız sıkılmış birbirinize sarmışsınız. Olgunlaşmanız gerekiyor karşılıklı!!!
01 Yorumla
Soran+1 yılŞaka olduğunu biliuor normalde o ısrar eder
Evlilik delisi bir kadından daha itici ve iğrenç bir şey varsa, o da hamam böceğidir.
Seviyeyi düşün yavrum
05 Yorumla
Soran+1 yılYalnız ben 3 4 yıl sonra evlenmek istiyorum. Onun ailesi zorluyor oda beni zorladı. Zar zor kpss ve atanma sonrası diye ertelettim. Kendisi israr ediyodu. Bende şakasını yapim dedim. Oda biliyor evlenmicegimi zateb
- +1 yıl
@BoranDoğu Sfhjsjsjg
- +1 yıl
Okudunu anlama sorunun mu var senin erkek istiyormuş kadın istemiyormuş. Şakasına öne alalım demiş erkeğin gerçek yüzük çıkmış bunu anlamak bu kadar zor değil
+1 yılaga sen kullanilmissin galiba ya. yani baslarda iyiydi ama sonlarda seven engel atmaz diye düşünüyorum sevmio seni sevmemis
10 YorumlaMesajları okuyacak zamanım yok ama
şakadan anlamayacak insanla hayat geçmez. ben iş yerinde bile dayanamıyorum böyle tiplere
00 Yorumla
+1 yılBöyle şaka mı olur Allah aşkına evlilik dediğin herkes için hem gerekli hem de üst seviyede bir yer edinen bana göre bir iş
00 YorumlaBir erkeğe asla evlenelim denmez. Zaten onlar kendilerini hazır hissettikleri anda evlilik lafını açar.
00 Yorumla
+1 yılYanlış bir yaklaşım; evlilikten kaçılmaz,
evlilik bir ömür aynı yastığa baş koymanın akidesini sağlayan nişanesi.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoşuna kendini üzme güzellik 🌺 geçinmeye gönlü olmayanın bahanesi çok olur derler , onun kendine bile hayrı yokki sana nasıl olsun
00 Yorumla
+1 yılŞakası bile altına etmesine yeterli olmuş. Gerçeğe dönme korkusundan ayrılmış😅😅 bence engelleme ama barışma da ve herkes yoluna baksın.
00 Yorumla
+1 yılKonu evlilik degil bence, senin ona davranis seklinden sıkılmış. Sen de her mesaji yayin yapmissin burada, ozelini dökmen hos degil. Cocuk hakli gibi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Erkekler için evlilik zor bir konu, kızların tuzu kuru tabi ama erkekler için pek şakası yapılacak konu değil bu hele ki şu dönemde
01 Yorumla- +1 yıl
Senden hiç beklemezdim aşk olsun 🥲😭
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Maddiyatta işte bundan önemli… bahane edecek bi şey kalmaz niyeti ciddiyse… sizin olay akışı biraz farklı olmuş gerçi hepsini de okuyamadım.. 😅
00 Yorumla
+1 yılBu çocuğun birazcık aklı varsa geri dönmez. Aslanım benim en iyisini yapmış. Böyle slaklarla uğraşılmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Haklı adam hemde sonuna kadar hiiçç kusura bakma, umarım engelini bir daha kaldırmaz, bu nedir yaa 😂😂
00 YorumlaAyrılmamış ki. Ya nasıl ilişkileriniz var eğer bu sebepten ayrilcaksaniz daha ne diyim.
019 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmamış mı engelledi
Soran+1 yılHem ben ayrılmadım kredisi ayrılmak istedi
Soran+1 yılHayır yemin etmisti snei çok seviyorum falan diue. Az öncede yemin etti evlenmek istemiyorum dedi engelledi
Soran+1 yılBu sözden sonra donmesi pek anlam ifade etmez
Soran+1 yılEvet evlencektik
Soran+1 yılYanı yurtdısina gitme kararimi degistirip kpss çalışıyorum ciddiydim. Onada demistim kesinse hayatıma yön vercem kesin demisti ama degilmis
Soran+1 yılKabul etmek istemiyorum çünkü hep oluyp ve ben alttan aldığım için kirmaktan hic çekinmiyor
Soran+1 yılBu kadar kolau bırakması sence normal mi
Soran+1 yılYaa zaten alıştı o hep boyle kavga oluyo sbaah arıyorum ikna ediyorum barışıyoruz. Pişman oluuor ama ben gitmesem kendisi gekir mi hic bilmiyorum. Kaybetmekten korktuğum icin hep peşinden gittim.. sence engellim mi her yerden
Soran+1 yılPeki engellim mi sence
Soran+1 yılSilim o zaman her yerden
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Şakası bile erkeğin ne mal olduğunu niyetini açık etmiş.
03 Yorumla
Soran+1 yılYanı zaten ben evlenmek istemiyorum ki 3 4 yıl kadsr oda biliyo emin de ama biler3k böyle uaptim ne dicek diye
Soran+1 yıl3 gün once ailem size gelsin ben size geljm tanışım diue ağliyordu çok ilginç
Gizli Üye(25-29)+1 yılCok fazla uzatmışsın çocukta napsın engellemiş sen zorlamışsın barısırsınız fakat bidaha böyle şeyler yapma
11 Yorumla
Soran+1 yılO kim ki böyle şeyler yapmim şaka yaptım engelliyorsa yoluna baksn. Barışmam artık
Bunlar şaka ya da oyuncak edilecek konular değil. Ergensiniz...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ah be kızım ne diye evlilik evlilik diye tutturdun sende
00 YorumlaKimsenin kimseye tahammülü kalmamış bu iliskide bitmesi iyi olmuş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki çocuğun kafasında başka sinemalar var bahane olmuş 😂😂😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 915 cevap paylaştı. Oha seni sevmiyor kızım bu ayrıl bi de evlilik hayali kuruyorsun ya saçmalama bu ne böyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Böyle şaka mı olur? Adam ne bilsin ciddiye almış kaçmış adam haklı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Engellememe zaten bir kaç saate özlemeye başlarsın peşinden de koşarsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yıl150bin tlsi olup evlenmeye hazirim demek biraz hayalperestlik.
00 Yorumla
+1 yılSeven erkeğe asla evlilikle iligili vazgeçme veya istmeme gibi şaka yapilmaz.
00 YorumlaSacma sapan uzatmışsınız konuyu engellicek bir sey de yok amann
00 Yorumla
+1 yılakıllı adammış senin gibi bi ergenle vakit kaybetmemesi gerektiğini erken farketmiş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkası olabilir erkek evlenmeyi istemiyorsa aklının bir köşesinde ayrılık vardır.
20 Yorumlabende eski sevgilime buyuk bahceli bi evimiz olsun demistim saka amacli. boyle senin yaptigin konusma gibi de degil sadece tek cumle kurdum. ay nasil sinirlendi nasil sinirlendi, hoduj ya bunlar 😃
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya aslında 3 gün once buluştuk size gelcrm ailenle taniscam sende ailemle tanis diye ısrar ediuordu. Ben otobüse binerken arkamdan ağlıcak nerdeyse sınava çalış atan diyodu. Bipolar mi acaba
Soran+1 yılBu pismqn olcak gibi degil asiri havalanmis konuşmaya baktin mi
Soran+1 yılPişman olur mu sence
- Devamını Gör (94)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler