Arkadaşlar ben markette çalışıyorum ama üniversite mezunuyum birisi var bir aydır gelip gidiyor oda gardiyan sürekli yanıma geliyor beni soruyor konuşmaya çalışıyor çok utanıyorum 25 yaşındayım oda büyük 28/29 vardır bugün her zaman gelen bı abla var fark etmiş çocuğun bana bakışlarını bana düşün dedi çocuktan bende çok hoşlanıyorum ama cekiniyorum yanlış anlar mı diye mesleğim var vs tarzinda benimde puanım var 83 atamami bekliyorum bu arada çocuk çok bakıyor bana beni soruyor konuşmaya çalışıyor sürekli napayım sizce babası ile de geldi babasi bana karşı kızım falan dedi bizim köylü olma ihtimali yüksek bu arada..
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ayn durumdayım bi kiz var konuşmak için can atıyorum bende nasıl acilmaliyim nolur bana akıl ver
Konu bul sürekli konuşmaya çalış seviyosan açıl niyetin ciddiyse belli et
Cidde valla ya ama nasi konusacagimi ve ne tepki vereceğini bilmedigim için cekiniyorum çünkü ilk defa yaşıyorum boyle bir seyi
Ya elbet anlar hareketlerinden
Burdan konusmasak nolur ya
Ordamisiniz
Babasına da göstermiş işte, istemeye gelirler yakında :D
Of öylemi diyosun 😅
Sohbet etmeye çalış arkadaş ol bakalım ne olacak
Çok utangacim işte varya of resmen kitleniyorum utancimdan abla düşün dedi yakışıyorsunuz falan arkasından bakakaldim kapıda fark etti oda 😅 bakışları çok güzel 😌
Yani kolay değil haklısın, aynı yerde çalışıyor olsaydınız daha kolay olurdu.
Dışardan gelen yabancı biri ama sürekli geldiği için yabancılığı gitti :D Neyse duygular karşılıklı, bir yol açılır.
Ay inşallah hayırlısı olur derler ya dil tutulur diye ben yıllar sonra böyle oldum onca insan geldi gitti hiçbiri dikkatimi çekmedi şu an bu akşam buna emin oldum gözlerinin içine bakınca hiç gitmesini istemedim yanımdan 🥲
Bi daha gördüğünde gülümse :D
Öyle yapcamm😅
Bikac gündür gelmiyor umudu kesmeye başladım ben 🙁
Tatildedir belki
Bilmiyorum ki gözüm kapıda öyle moralsizim dün gece çok ağladım çok üzgünüm resmen kamera kaydını açıp açıp izliyorum namaza duruyorum sürekli Kuranımi okuyorum ağlıyorum 🥲
O zaman gelirse gülümsemeyi bırak boynuna sarılırsın :D
İnan çok özledim bana noldu bilmiyorum hiç bilmiyorum ama belli etmemeye çalışıyorum arkadaşıma dalgaya almasin diye
Aşık olmuşsun
Of namazda Rabbimden yana yakıla istiyorum korktuğum başıma geldi napcam bilmiyorum 🥲
Yıllık izne çıkmıştır :)
Bugün bı araba geldi onundu ama annesi babasıydı bana böyle baktılar annesi giderken görüsuruz kızım falan dedi teşekkürler falan dedim gorusuruz 😕
Ee tamam işte annesi bile gelmiş seni görmeye, şimdi onlar aralarında konuşuyorlar, araştırıyorlar bu kız kimdir nedir
Babadan sonra annesi de onaylamış görüşürüz diyerek.
Bi kızda geldi gezdi gezdi bana baktı yarım saat boş boş çıktı gitti kardeşi miydi anlamadım benden küçüktü yaşı bitane adamda bana dedi sen burali misin buranın neresinden falan ama o neden gelmiyor ki
Ama onu göremedim onu özledim bian kendimce dedim acaba vazmigecti öyle bakan birisi birden uzakmi durdu gelmiyor isteseydi gelirdi vs
Dediğim gibi sorup soruştururlar kimdir nerelidir kimin kızıdır. Belki sen gitme demişlerdir biz bir öğrenelim demişlerdir O da haber bekliyordur senin gibi :D
Ben çok meraklı biriyimdir çatlarım 🤣🤣🤣 ama inşallah dediğim gibi değildir istemiyor gelmiyor tarzında çok üzgünüm zaten
Bak annesi de görmeye gelip görüşürüz dediyse onaylamıştır. Muhtemelen yarın görürsün yarın gelir :D
İki gündür düğüne gider gibi susleniyorum resmen yarınla birlikte tam. bir haftadır izne cikmamis olcam erken çıktığım gün annemler tuttu beni bırakmadı akşam çıkışa doğru gideyim belki görürüm diye sen düşün içimdeki hissi
Evet aşkın o ilk heyecanı çok güzeldir :D
Niye böyle oldu ya of gelirmi sence
Gelecek, anasını bile göndermiş göstermeye
İnşallah resmen soldum arkadaşım neyin var diyor dedim yorgunum 😕
Atanmayı falan unuttun onun heyecanından :D
Of hiç sorma kafam kalmadı bütün aklım fikrim kalbim kaldı öyle
Biraz rahatladın mı şimdi
Evet bana dua et lütfen Allah rızası için 😕
Bana dua et değil benim için dua et :D
Of kafa kalmadı İnanki sen anladın ama 😅 instami bile kapadim o derece stres üzüntü içindeyim sen düşün
Belki rüyanda görürsün bu gece
Normalde görsem olmaz mı 😅
Rüyada görmekte çok iyidir, rüyalar mesajdır
İnşallah inşallah 🙏🏻
Bi düğün pastası da ben isterim
Yaaa amin inşallah en özel davetlim ol buyur hatta nikah şahidim olll
jhdfkjsa
Uyumaya çalışayım yazcam buraya yine gelişmeleri😕
Hadi iyi geceler bekliyorum
Moralim çok bozuk
Neden
İş yerindeki kız yüzünden herkesin yeri değişti tek bir arkadaşım kaldı o iş yerinde çocukta gelmemiş bugün numarami ver dedim ama umudum tükeniyor artık soldum resmen iyice
Yeriniz değişti diye kavga mı ettiniz
Hayır kız zaten herkesle kavgalı is yerinde en üst sorumlu sinirlendi komple bütün personelleri dağıttı başka yerlere benide gönderdi
Kapıyı göremiyor musun artık :)
Hayır onuda goremicem çok mutsuzum günlerdir ortada yok zaten resmen soldum üzüntüden napcam
e marketin neresindesin depoya mı yolladı seni :)
Hayır başka mağazaya yolladin
Her işte bir hayır varmış ya
Hiç şansım olmadı..
Adamın çalıştığı yeri biliyorsan git numaranı ver madem :)
Cezaevine gidip ne diyecem ben adını bile bilmiyorum bugün annesi yine geldi
Annesiyle konuştunuz mu
Yine aynı şeyler bakıyor bisiler soruyor ürün vs görüşüruz vs diyo gidiyo tek benle konuşuyor babası falan kızım diyor
Onlarında haberi yok galiba başka şubeye gittiiğinden, yarın gelirlerse soracaklar mı bakalım
Hayır yok ama o gelmiyor kaç gündür anlamıyorum istemiyo mu öyle bakan birisi neden istemez ki arkadaşım kendisi dedi seni arıyordu kafam çok karışık kameradan aldığım resime bakıp duruyorum üzgün üzgün
Aşk işleri kolay değil :) Bakalım annesiyle babası soracaklar mı çünkü onun yerine geliyor gibiler.
Onu bekledim çok bekledim günlerdir gözüm kapıdan ayrılmadı hiç artık tükendim numaram kız arkadaşıma ver dedim cocuga görürsen bu yaşıma kadar hiç böyle bişi yapmadım ben
Çabuk pes etmişsin :)
Etmedim ama nolcak sence
Dışardan baktığım için daha objektif fikirlerim var ama söylemesem daha iyi. Ama kesinlikle olumsuz değil.
Yaşayana çok zor bu duygular
Neki soyle lütfen umudum diri kalsın hep
İşte umudunu kaybetmemen için ve daha yoğun bir duygu içine girmen için belki de.
Dün gece saat 12 yi geçiyordu içimdeki ses kalk namaza dedi dua et dedi ikiniz için yana yakıla Rabbimden isterim istiareye yattım ama hicbisi göremedim teyzeme yatmasini soylicem bide 🥺
Nasıl dua ediyorsun acaba
Hayırlısı ise Rabbimden istiyorum sen daha iyi bilirsin Rabbim diyorum harama bulaşmak istemiyorum onunla bir hayat kurmak birbirimizin helali olalim vs vs
kjashdaf Hem hayırlısı hemde onunla diyorsun, onun hayırlı olduğuna emin misin?
Hayırlsı dedikten sonra onunla demen ve hayalini kurup üzülmen biraz garip.
Ya napim akilmi kaldı bende
Olmazsa hayırlısı buymuş de, kendini çok üzme
İnşallah 🙁
Kontrolsüz aşırı duygu insana ne yapıyor öğrendin mi :)
Noldu bana 🙁
Toparlan mantıklı düşün ve yaşa
Uyuyayim çok üzgünüm
İyi geceler
Koş gellll😃
Anlat bakalım mutlu görnüyorsun
Bugün benim eski yere gitmiş arkadaşım diyo süslenmiş görsen arkadasima demiş neyin var oda demiş arkadaşımı yolladılar kimi demiş beni söylemiş kız yüzü düşmüş nasıl demiş ne zaman geliyor gelmiyor demiş falan yeri nerde demiş tarif et demiş falan filan 😃
Tamam yarın görürsün o zaman hadi gözün aydın
Ay amin çokça çok mutlu oldumm
Numaranı almamış mı
Vermemiş arkadaşım diyor hevesli görmesin tarzı vermedim bilerek kendisi istesin senden diye
Belki arkadaşın numaranı vermeyi teklif edebilirdi. Şimdi çalıştığın şubeyi arayacak nerde diye dolaşacak biraz :)
Sen numaranı vermeni söylemişken bunu teklif edebilirdi yani
Bende dedim kız öyle diyo daha bişi demedim sende haklısın ama uzak değil bulabilir kolaylikla
Diyeyim mi kıza sence tekrardan
Bi daha gelip sorarsa numaranı vermeyi teklif etsin.
Bisiler hissettigi belli çocuğun oda farkında sorup duruyor beni ama kız hep mutlu olmanı istiyorum diyo demiyor cocuga
Anlamadım biraz karışık oldu :)
Bekleyelim
Bekleyin bakalım
Bugün de ben erken çıkayım iyi geceler hayırlı kısmetler :)
İyi geceler görüşmek üzere 😃
Bizim hayaller siyah poşete..
Merhaba sana da ne oldu
Katiyen gelmiyor bizim buraya hiçbir şekilde eski yerime de gitmiyor umudum kırıldı çok üzgünüm resmen
Benden kaçtı diye düşünmüştür belki
Neden kaçayım arkadaşım da demiş zaten onun bile haberi yoktu birden gönderildi diye yerimide ozellikle demiş
Yok o böyle bir düşünce içine girmiş olabilir, sen kaçtın değil :)
Acaba rahatsız mı ettim de gitti diye düşünmüş olabilir, duygusal insan kendi yorumunu yapar ne söylendiği çok önemli değil.
Çok sanmıyorum İnanki arkadaşım belirtmiş hatta yerimi soylemis vs vs ki benim gelmesini istediğimi dolaylı yollarla söylemiş bı nevi günlerdir moralim bozuk zaten gözüm yoldaydi bide bu derdim eklendi üstüne çok üzgünüm
Hayırlısı buymuş öyleyse üzülme
Aynen öyle isteseydi gelirdi kestiim umudu açıkçası bir haftadır göz yaşım dinmedi çünkü
Daha ne yakışıklılar göreceksin be o da kim :)
Ben yakışıklı olsun istemedim ki ben onun huyunu sevdim nasıl diyeyim ben nasıl bı huya sahipsem oda aynisiydi
Bakışmayla tanıdınız yani :) Rüyanda gördün mü hiç
Bakismayla degilki konuşma tarzı davranışları vs vs zaten ben görsem rüyamda gorurum bu saatten sonra
Peki moralin nasıl düzelecek, bunun yasını mı tutacaksın sürekli
İnan isle ilgili sıkıntılarım var yer degisme ile ilgili onu artık bosverdim kardeşim hasta onun derdine düştüm onun için ağlıyorum şu an o beni anlasin isterse gelir isteyen çabalar farklı yerlerde değiliz sonuçta
Kardeşinin neyi var
Son zamanlarda bayiliyordu bu sefer otobüste arkadaşımın yanında kotulemis bayılmış hastaneye kaldırmışlar vs doktor başından ayrilmayin demiş salı günü tekrardan goturcem net bişi demiyorlar elim kolum bağlı tek başıma cabaliyorum benim derdim bana yetiyor şu an inanki
Kardeşinle mi yaşıyorsunz
Evet küçük daha 17 yaşında
Geçmiş olsun hayat kolay değil. Kardeşinin içine attığı şeyler olabilir, üzüntüleri olabilir, hastalığa sebep. Kendinizi üzmeyin mutlu olmak için bahane arayın.
Hiç bilmiyorum inan bişi olsa ilk bana söyler zaten inşallah bişi çıkmaz tek dileğim o şu an
İnsan düşünür düşünür her şeyi dile getirmez, bazı şeyler içinde kalır. Bazen öfkesini yutar bazen üzüntüsünü yutar, bunları dile getirse çıkar gider ama konuşamıyor işte anlatamıyor.
İnşallah öyledir tek dilegim
Kardeşinle konuş bundan hiç sonra hiç bişeye üzülmeyelim mutlu olmak için bahane arayalım de. Başımıza gelen şeylerin iyi tarafından bakalım de.
İnan hep konuşuyorum herşeyi sorumluluğu bende onun zaten
İnşallah iyileşir çok endişelenme
Amin olur
Kardeşin okumayı sever mi bir kitap önereyim.
Sever tabiki set aldim şu an seti elinde ama onuda öner ben alayim salı günü doktora götürdüğümde ona
Pdf bu 70 lerde yazılmış :) Kurgu değil gerçek.
assets.llresearch.org/.../...ne_book_1_turkish.pdf
Link açılmadi ama
assets.llresearch.org/.../...ne_book_1_turkish.pdf
Olmuyor Instagram var mı eklesem atsan oradan
Açılması lazım linki chrome a kopyalamayı dene
Yaptım olmuyo inan hiçbir şekilde
Haaneke kullanıcı adım
İnstada demi
Evet şimdi açtım hesabım yoktu
Seyid pakmi
evet
Nasıl eklendiğini de bilmiyorum kabul etmeyi de bilmiyorum :)
onu cesaretlendir adım atsın
Ne yapayım mesela akıl verin lutfenn
ulasbana bı anlatim
Sen ne düşünüyorsun
Çok hoşlanıyorum ama çok utangaç biriyim o adım atacak gibi kabul etmek istiyorum 🙂