Aşırı Derece Kafamda kuruyorum birde aşırı kıskancım deli dehşet kıskancım psikopatlık derecesinde ikiside güvensizlikle falan alakası yok özellikle beni aldatıyomu düşüncesi beni bitiriyor 15 gün boyunca nerelere gidiyo kimle gidiyo takip etmişliğim bile var bunu nasıl çözebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Psikolog demeyin seanslar çok pahalı benim sorunum için 50-60 seans lazım
Hepsini okudum. Yinede bu güvensizlikden dolayı böyle. Siz kendinize güvensizlikle alakası yok desenizde bu maalesef böyle. Kendinizi kandırmayın. Bu kadar kıskançlık zararlı. İlerde evlenince kızı sık boğaz edersiniz. Benimde flörtüm çok kıskancdı bende ayrıldım. Yani kızlar çok kıskanan erkekleri sevmezler. Belki istisnalar ola bilir
Soran
+1 yıl
Ben kıskandığımı sevgilime belli etmem ama sürekli takipte olurum onun haberi olmadan çünkü kız böyle bişeyi bilse ayrılır haklıda zaten kimse böyle bi kıskançlığı çekemez o yüzden belli etmiyorum ona
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Psikolog ile. Şu günümüz insani o kadar güvenilmez ki aslında ama yine de o kadar abartmaya gerek yok.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Farkındayım abarttığımın ama elimde değil çok fazla takıyorum
Daha önce seni ailenden ya da çevrenden bırakmış gitmiş ya da seni istemeyen biri olduysa belki sorun çocukluğuna kadar inebilir ve bunun cozumude piskologg 🙂
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dediklerinin hiç biri olmadı çok şükür derinlerdede bişey yok benimkisi ya olursa korkusu
Ama artık ben düşünmüyorum öyle düşündüğümde ve ona yansıttığım da sevgilim üzülüyor ve onu o yola ben sokuyorum gibi oluyor bende bu huyumu zaman geçtikçe azalttm
Seven kıskanır ve bir erkek bir şeylerden şüpheliyor. diyen kıskanmaya başladıysa eğer. %99.9 haklı çıkar
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Seven kıskanır ama ben çok kıskancım kızın şüphe gerektircek bir hareketi olmasa bile kıskanıyorum ona belli etmiyorum ama her an her yerde takipteyim😅
O başlar da olur. Kızın dedikleri ile yaptıkları bir mi diye anlamak icin. Demek ki kızın hala dedikleri ile yaptıkları bir değil ki bakmaya devam ediyorsun. Güven verse bakmazsin :)
Hayır kızla 9. Ayımıza gircez dediklerinin tutmamasıyla alakası yok sadece 4 gün bakıyosam mesela belki beni aldatcağı çocuk 4 gün şehir dışındaydı diyip 5. Günde bakıyorum dediğim gibi güvensizlik değil psikopatlık benimki
Hacı, şahsen güven yoksa bir ortamda üstüne düşerim. Güven ortamı varsa düşmem. Kendi bildiğim yoldan sana anlatıyorum. Senin sıkıntın bende yok, benim düşüncem de sende. Sen kendini neye inandırmak istiyorsan ona inandir. Sanma ki doğru olan sadece senin inandığın şeydir. Doğru olan şey gerçektir
Kızdan gelmiştir. Dedikleri ile yaptıkları farklı ise o güven kırılır. Kendine itiraf etmen zaman alır. Çünkü o kız aslında özel değil, onu özel yapan senin hislerin :)
Senin ki abarti moruk. Hayatına almak istediğini tabi ki sahiplencen, kıskancan ama hepsini aynı seviyede değil. Özel olana özel davranırsın, normal olana ise normal
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yotuoede Mehmet tildiz vesves izle dilime estağfurullah zikrini çek geçer
Deneyeyim
Aklındaki olumsuz düşünceler Asla gerçek olamayacak umursama soner Allaha yaklaşarak biter
İnşallah
Aklına takılan bir şey olduğunda bana yaz
Ben çok şanssız biriyim ne yapsam elimde kalıyor hiç bir işim yolumda gitmiyor kız sevsem olmuyor o konuda ne yapabilirim
Dua et güzel düşünerek Allaha birak dua et
Her gece etmediğim dua kalmadı aylardır ediyorum ama hep aynı
Bunu umursamayarak Allaha yaklaşarak biter bedenen ve zihnen boş kalma zikir cek
Ona güvenmiyorsunuz. Bu irelide hastalığa dönüşe bilir.
Yazmıştım açıklamada bir daha söyliyim güvensizlikle alakası yok herkese karşı böyleyim çünkü aldatırsa düşüncesi mahvediyor beni
Hepsini okudum. Yinede bu güvensizlikden dolayı böyle. Siz kendinize güvensizlikle alakası yok desenizde bu maalesef böyle. Kendinizi kandırmayın. Bu kadar kıskançlık zararlı. İlerde evlenince kızı sık boğaz edersiniz. Benimde flörtüm çok kıskancdı bende ayrıldım. Yani kızlar çok kıskanan erkekleri sevmezler. Belki istisnalar ola bilir
Ben kıskandığımı sevgilime belli etmem ama sürekli takipte olurum onun haberi olmadan çünkü kız böyle bişeyi bilse ayrılır haklıda zaten kimse böyle bi kıskançlığı çekemez o yüzden belli etmiyorum ona
Psikolog ile. Şu günümüz insani o kadar güvenilmez ki aslında ama yine de o kadar abartmaya gerek yok.
Farkındayım abarttığımın ama elimde değil çok fazla takıyorum
Daha önce seni ailenden ya da çevrenden bırakmış gitmiş ya da seni istemeyen biri olduysa belki sorun çocukluğuna kadar inebilir ve bunun cozumude piskologg 🙂
Dediklerinin hiç biri olmadı çok şükür derinlerdede bişey yok benimkisi ya olursa korkusu
O da vesvese be kardeşim dediğin gibi guveniyorsun ama hep içinde şüphe var takma zamanla normale dönersin ve birlikteliğiniz ne kadar oldu
9. Aya gircez
Benim de sizinkine yakın takma kafana duzelirsin zaman ver kendine biraz
İnşallah düzelirim
Sen benim erkek versiyonumsun bende öyleydim 😂
😂bu kafada kurmalar bitirdi beni
Bende çok kafamda kururdum bide ben kafamda kurduğum şeyleri gece rüyama girerdi rüyamda durmadan sevgilimin beni aldattığını görürdüm
Benimde benimde sürekli kafaya taktığımdan rüyama giriyor bazen
Ama artık ben düşünmüyorum öyle düşündüğümde ve ona yansıttığım da sevgilim üzülüyor ve onu o yola ben sokuyorum gibi oluyor bende bu huyumu zaman geçtikçe azalttm
Ben sevgilime belli etmiyorum haberi olmadan takip ediyorum çünkü haberi olsa net ayrılık sebebi
Ben çok belli ettim ayrılmadı sjsjs
Seven kıskanır ve bir erkek bir şeylerden şüpheliyor. diyen kıskanmaya başladıysa eğer. %99.9 haklı çıkar
Seven kıskanır ama ben çok kıskancım kızın şüphe gerektircek bir hareketi olmasa bile kıskanıyorum ona belli etmiyorum ama her an her yerde takipteyim😅
O başlar da olur. Kızın dedikleri ile yaptıkları bir mi diye anlamak icin. Demek ki kızın hala dedikleri ile yaptıkları bir değil ki bakmaya devam ediyorsun. Güven verse bakmazsin :)
Hayır kızla 9. Ayımıza gircez dediklerinin tutmamasıyla alakası yok sadece 4 gün bakıyosam mesela belki beni aldatcağı çocuk 4 gün şehir dışındaydı diyip 5. Günde bakıyorum dediğim gibi güvensizlik değil psikopatlık benimki
Hacı, şahsen güven yoksa bir ortamda üstüne düşerim. Güven ortamı varsa düşmem. Kendi bildiğim yoldan sana anlatıyorum. Senin sıkıntın bende yok, benim düşüncem de sende. Sen kendini neye inandırmak istiyorsan ona inandir. Sanma ki doğru olan sadece senin inandığın şeydir. Doğru olan şey gerçektir
Haklı olabilirsen reis ama bilmiyorum bu güvensizlik nerden geldi bana
Kızdan gelmiştir. Dedikleri ile yaptıkları farklı ise o güven kırılır. Kendine itiraf etmen zaman alır. Çünkü o kız aslında özel değil, onu özel yapan senin hislerin :)
Sadece bu kıza özel değil ben ister 1 günlük kızla konuşayım ister 1 yıllık ikisindede aynı tavizi tepkiyi veriyorum bu benim kişiliğime işlemiş
Senin ki abarti moruk. Hayatına almak istediğini tabi ki sahiplencen, kıskancan ama hepsini aynı seviyede değil. Özel olana özel davranırsın, normal olana ise normal
Psikiyatriste gidebilirsin.
Yok o kadarda değil bence
Normal sen g@v@t değilsin
Allaha şükür geniş biri değilim
Azıcık bencil ol azıcık kendine değer ver
Nasıl bencil olayım