Sadece takılmak için konuştuğunuz birini arkadaşına anlatır mısınız
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
ben anlatmam da genelde oyleleri anlatilir zaten
Takılmak için olan kızlar mı anlatılır sevdiği olmaz mı
sevdigini kıskanir anlatmaz kolay kolay
Peki sana bir şey sorucam fikir almak için
tabiki buyur
Benim takıldığım anlatmadığını bu konularda çok hassas olduğunu söylüyor
Benim tanıdığım çocuk arkadaşına anlatmış beni biliyor ama ne şekilde anlatmış bilmiyorum geçen gün arkadaşı hikayeme yanıt atmıştı zaten iki yıl bir süre de kendimi atığım hikayelerimi beğeniyor du sonra bu haikyrme yanıt verdi bizde konuştuk ama çok az konuştuk sonra çocuk bu konuşmaların takıldığım çocuğa atmış
İşte bende takıldığım çocuğu her yerden silmiştim ama bu gün aradı işte ben söyledim ona oda haberim var dedi
Arkadaşı falan ile takipleşmen saçma olmuş
Ben ondan önce zaten arkadaşını takip ediyordum araları da bu kadar iyi değildi son dönemde iyi oldu
boş ver arkadaşı ile konuşma bir daha
Neden ki
Arkadaşı ile ne işin var
Ama ben arkadaşını beğenmiştim
İyi üçlü yapın o zaman
Ooo hangi birini anlatayım sarı beneklisini mi siyah kuyruklusunu mu kahverengi cizgilisini mi maviş gözlüsunu mu bol tüylüsunu mu? Ooo benim işim zor
Genel olarak dalga geçmek için. Anlatılan bi mevzu tıpkı siz kadınların anlattığı gibi
Senden fikir alabilir miyim
Tabiki sor aklında ne varsa
Benim takıldığım biri vardı ama ben konuşmayı kestim her yerden çıkartım bunun da arkadaşı vardı biz takıldığım çocuğun arkadaşıyla tanışmadan önce bir birimizk takip ediyorduk ve bu çocuk böyle hikayelerimi falan beğeniyor du geçen gün de hikaye attım ona da yanıt verdi bizde konuştuk işte ama az konuştuk çocuk da bu mesajları takıldığım çocuğa atmış tanıdığım çocuk da beni aradı hiç bu konuşmadan bahsetmedj bende buna önceden beni arama falan demiştim işte de bende buna dedim ki senin arajfsin bana yazdı oda dediki haberim var ben seni ona anlatmıştım böyle dedi yani ama nasıl anlatmış bilmiyorum ya bende sordum aramızda geçen herşeyi anlamadın demi oda Yok dedi sinirlendi
Birazcık uzun oldu ama sjkxkzkxkzk
Söyle düşün takıldığınız için hersyi anlatmıştır anladığım kadarıyla ileriye de gitmişsiniz. Bu ballandıra ballandıra anlatmıştır sinir olmasının nedenin seni kaybettiği için yüzde yüz önem verdiği birisi olsan seni kimseye anlatmaz paylasmas insan sevgisini kıskanır takilsaniz bile gizli kalmasını ister ama bu alenen anlatmadı seni önemsemediklerini anlamına gelir boş koy hayatına devam et tekrar tekrar aynı şeyleri yapmak dalga konusu olmak istemiyorsan kızlar nasıl kendi aralarında erkekler makara konusu yapıyorsa erkekler 100 katı yapar unutma bizim ülkede kadınların değeri ikinci sınıf elini kiridir dir
Ohaa çok doğru dedin ya offf off neyse yoluma bakayım ya mal herf herşeyi de anlatmış
Ben anlatmam hersey gizli olmalı
Sevdiğini anlatır mısın peki şu şekil de knk bak bu kızı seviyorum gibisden
Onu anlatirim yürümesin kimse diye
fikir almak için anlatırım tanıdık değilse elbette
Nasıl fikir almak için
deger vermıyora olabılır ya sence?
Evett
Neden mesela
Kendiyle gurur duymak için 😂😂anlatırlar kral
Olabilir
Hmm anlatmam
Neden anlatayım herkesin bi şerefi var