Sevgilinizle ya da flörtünüzle konuşurken onu hayal eder misiniz yani ne yaptığını ne giydiğini illa cinsel manada değil yani o anki halini merak eder misiniz yoksa dümdüz konuşur musunuz?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
ona kanım ısındıysa rüyalarım hariç hep onu düşünürüm cinsel manadası uzun süre aklıma bile gelmez arzulayamam. Kanım ısınırsanın altını çiziyorum, çizdim.
Birinin bana kanı ısındıgını nasıl anlarım? Eğer uzaktaysa ve sadece mesajlasabiliyorsam?
aslında mesajlar ile ifade eder ya bu kolay anlaşılır
Mesaj atabilir miyim sana
tabii buyrun
Yani her anını her zerresini hissetmek isterim tabikide öyle biri olduğu zaman çünkü aşk sevgi önemli öyle mıç mıç değil ama her anında yanında yarısında olduğumu hissetiririm 🧡
Peki bir süre sonra sıkılmazlar mı yani sürekli sürekli ve ne sekilde hayal ediyorsunuz
İlişkide 3 şeyi denge de tutabilmek çok önemli sevgi, saygı, cinsellik bunları eşit tutabilmek sağlıklı bir ilişki kriterleri bence bu şekilde bir ilişki sıkmaz
Evet ama sürekli hayal etmek yorucu olur gibi😂
Yani ne şekilde karakteri neye ihtiyac duyuyorsa misal okşanmak istediğini hissedersem saçlarını okşamak güzel bir çift söz duymaya ihtiyacı varsa güzel bir söze bakınca gözlerinin içine mutlu olacağım herşeye
Zannetmiyorum karşılıklı olarak birbimize yetebilirsek yorgunluk olmaz mutluluk olur🙂
Peki gün icinde onu düşünüp ya da konusurken ne giyinmis acaba şık mı nasıl duruyor falan gibi dusunur musunuz yoksa o sekilde değil mi
Günlük rutinlere pek takılmam ama önceden hazırlandigi bişey olursa o zaman merak da olur
hayal ederm tabi
Ne şekilde yani
o an ki moduma göre acıkcası
Edilir
Ne sekilde
Edilir edilmesine de sonuçun nerye gidecegi belli zaten
Yani hayal edilen şey ne onu merak ettim kıyafet mi ne yaptığı mı kimle konustugu mu yani neyi dusunursunuz
Detayin bir kısmı yazilabilinir diğeri silinir soru belki iptal edilir sadece böyle bilmen yeterli
İstediğim cevabı alamadım ama neyse
Heran her saniye
Yani ne sekilde
Mesela otobüsteyim desin üstünü düşünürüm etrafını sağını solunu vs işte
Ama yorucu değil mi bu sekilde sürekli düşünmek bir de bu kontrol için mi biraz yani görmek için fotoğraf istiyormusun yoksa sadece kendin mi dusunuyorsun öyle
Hayır kontrol değil foto da istemem sadece rahatta güvende olmasını isterim
Anladım herkes böyle dusunmuyor sanırım genelde cinsel olarak dusunen tipler var
Kimin ne düşündüğü ile ilgilenmiyorum. Benim tek endişem flörtüm bi yere gittiğinde acaba iyi mi onu rahatsız eden herhangi bir şey var mı işe dalıp yemeğini unutmamıştır inş falan
Anladım bu da değişik bir bakış açısı ama böyle bugün ne giyindi acaba şık mı değil mi böyle şeyler aklınıza geliyor mu
Oda geliyo tabi yani bu biraz uzun bi konu bence
Yani çok bu sekilde akla gelmiyor herhalde kıyafet olarak dimi
Nasıl anlatayım ki bunu sana :)
Bilmiyorum ki nasıl anlatman gerektigini benim beynim erkek beyni olarak calışsa burada bu soruyu sormazdım zaten🙄
Burdan mı anlatayım
Olur nerden istersen
Burdan gereksiz yorumlar geliyo diye dedim
Elbettte
Nasıl edersin mesela
Burdan yazamam
Cinsel olarak mı hayal ediyorsun yani
Her türlü
Beraber hayal ediyoruz
Ha konuşarak mı
Ewtt
Evet ederim