İşinden dolayı uygun olmasa ya da hep yoğun biri olsa buna benzer sebeplerden dolayı beklermisiniz?
Ben sevdiğimi her zaman bıkmadan usanmadan yorulmadan aşkla beklerim ❤❤
Ben sevdiğimi her zaman bıkmadan usanmadan yorulmadan aşkla beklerim ❤❤
Sevdiğimi beklerim eğer ciddi bir ilişki ise evlilik yolunda gidiyorsa o da beni bekleyip sadık oluyorsa tabii ki ama günümüzde böyle ilişkiler kaldı mı sorgulanır
Ben günümüzün insanı değilim olmamda aşk insanıyım sadece
O zaman senin gibi birini nefesimin sonuna kadar beklerim
Şansına küs
Zaten senden yana bir şansım yok ya da senden yana bir beklentim yoktu merak etme tanımıyorum bile seni
Sevdiğim var o manada demiştim neyse 😊😊
Sevdiğin olması da sıkıntı değil hiç tanımadığın bir kızdan bebektenti içerisinde olacak kadar da aç değilim ☺️
Olma zaten aşk basit değildir önce değer verirsin tanırsın seversin sonra aşk olur hafife alma ki anlamsız görünmesin
Hayatım boyunca hiç sevgilim olmadı ya da Aşkın ne olduğunu bilmedim ama bu kadar basit olmadığını bilecek kadar akıllıyım teşekkür ederim
Umarım aşkı tadarsın harika bir duygu tadından yenmiyor oyleki tatlı doyamiyorsun hiç anlatılmaz yaşanır aşk
Yeter ki düzgün ve kıymet bilen insan olsun her duyguyu aşkı yaşadıktan sonra bir anlamı kalmıyor
Aşkı yaşa hak verecen
Benim hayatım biraz karmaşık hayırlısı olsun
Düzelir her şey geçiyor kalıcı değildir rayına oturur elbet
Yani şöyle bir şey öyle kötü bir durumda değilim sadece engelli olduğum için birtakım şeylerden geri kalmak durumundayım
Aşk hicbirseye engel değildir çok geçmiş olsun öncelikle kendini sakın engelli olarak görme kalbinin engeli var mı beyninin ya da o yüzden kendine haksızlık etmeyesin ne engelin var bilmiyorum ama sevmeye engelin yoktur bence
Emin olun bunların hepsini biliyorum da hayat sözler gibi değil
Bazen düşüyoruz Bazen tekmesjni yiyoruz ama her defasında dahada güçlü ayağa kalkmak zorundayız dik durmak zor olsada tadı onur veriyor
Onu demiyorum sözde herkes engelli adayı ama engelli değil ☺️
Herkes aynı değil evet keşke deme ama her düşüncelere daldığında
Demem ☺️
Cevap
6Cevap
Evet beklerim.
Beklerim. Burcun nedir acaba bu kadar sadık olduğuna göre akrep olabilir misin
Yay olurum akrebin yanindan geçiyorum 🤭🤭
🤣🤣🤣🤣etme eyleme yav bukadar kötü değiliz silmeye silerim o doğru ama sevdiğim olursa asla silmem mücadele ederim onun için değiyorsa tam merkeze koyarım kalbimin öylede güzel severim
Yeterki degsinler gerçekten güzel severiz
Teşekkür ederim
bekledim de noldu deger mi biliyolar aldatildim. su saatten sonra kimseyi de beklemem
Beklerim n olursa olsun ama yok 😂
Evet beklerim
Beklerim
Beklerim bekledim
evett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?