https://youtu.be/CKThDnCf2C8?si=JCmBi1ZJOgEIFD8B Selam millet! Sizin aşk acısına bulduğunuz bir ilaç var mı? Biri şu aşk acısına bir çare bulsun lütfen insanlar acı çekiyor 😀 Bence aşk diye bir şey yokta neyse... 😀
Tabi ki de aşk acısının ilacı kendine değer vermek ve zamana bırakmaktır.. çünkü insan fazla değer verdiği zaman karşısında ki değersiz davranıyor her zaman için.. aşk acısı çeken varsa Aşk acısı zamanla hafifler. Başlangıçta acı ve üzüntü yoğun olabilir, ancak zaman geçtikçe bu duyguların etkisi azalır. Acınızı içinizde tutmak yerine duygularınızı ifade etmeye çalışın. Bir arkadaşınıza, aile üyenize veya terapiste açılmak duygusal rahatlama sağlayabilir. Aşk acısı, kendinizi daha iyi tanıma ve kişisel gelişim fırsatı sunabilir. Bu süreci kendinizi daha güçlü ve olgun hissederek geçirebilirsiniz. Kendinize yeni hedefler koymak, hobiler edinmek veya ilgi alanlarınıza daha fazla zaman ayırmak, aşk acısını atlatmanıza yardımcı olabilir. herkes aşk acısı yaşar ve bu duygusal bir süreçtir. Her ne kadar zorlu olsa da, zamanla bu acı hafifler ve yeni başlangıçlara yer açar. Kendinize ve duygusal iyiliğinize özen göstermek önemlidir.
Zamanla herşeyi unutabilirsin 3 yıl önce ayrıldığım eşimin bu gün benim için hiçbir şey ifade etmemesi
ve ayrıldıktan sonra doğan hiç görmediğim kucağıma alıp sevme fırsatı bile verilmeyen çocuğum için hiç bir şey hissetmemem
zamanın insan içindeki duyguları unutturabildiğinin en büyük kanıtı
Tabiki çocuğumu hiç görmemem kokusunu sesini sıcaklığını bakışını bilmiyor olmam ona karşı bir duygu hissetmiyor olmamın başlıca nedeni
Neyse ki kadın kendini seven biri ile mutlu bir yuva kurmuş onun adına seviniyorum çünkü insanın yine iyi bir insan ile hayatının birleşmesi hayattaki en büyük şans tır
Kötü bir evlilik te yapabilir di evlendiği kişi şiddet uygulayan sadist biri de olabilir di yani kötü bir kişi ile nice kadınlar veya erkekler hayatını zehir zemberek yaşıyor
Hayatta iyi bir insanla yollarınız kesişir ve hayat yolunda birlikteliğe adım atarsanız ona çok sahip çıkın değer verin üzmeyin tabiki diğer insanlara da iyilikle hoşgörü ile yaklaşın sevin sevilin
Aşk acısını en çok seven çeker. Az seven her zaman sorunu yaratan ama acı çekmeyen taraftır. O yüzden aşka başlarken çok seven taraf olmayın, sonrası daha kolay olur o zaman. Çok seven kovalar, az seven bunaltıyorsun diye kaçar, o kaçtıkça çok seven daha çok üzerine gider, az seven sonunda terk eder. O yüzden ilacı yoktur belki ama çaresi vardır.
Onun için seanslarımıza katılmanız gerekiyor efenim. 0850... arıyorsunuz TR... ya 1.000.000 yatırıyorsunuz, biz size aşk acısı nasıl çekilmez öğretiyoruz. Yöntem basit parayı düşünmekten aşka zaman bulamazsınız zaten. 😂😂
Zaten aşk acısı çeken kadın böyle eğlenceli sorular soramaz ki? Türk dizileri gibi ağlak ağlak sorular sorar, cevapla verir. Eğer eğlenebiliyorsak aşık değiliz demektir. Ya sevgilimiz yoktur ya da flört aşamasındayızdır. Sonrası kaos 😂😂
İnsanlar aşık olup olup aşk yok diyorlar. Aşık olmayanları anlıyorum da bilmedikleri için yok derler. Olanlar neden aşkı inkar eder anlamadım gitti😅 aşk açısının tarifi yok bana göre gerçekten sevilmişse çivi çiviyi söker yöntemi de elde patlar. Sefasını çektiğin gibi acısını da yaşayacaksın. Aşk cesaret işidir
Bence aşkın ilaci kişinin neyi seviyorsa onu yapmasıdır. Yani ayrılınca bi baksin once durumu kabullenmekle başlasın inkar aşamasını bi geçsin. Sonra acıdan kaçınmayacak yani düşünmemeliyim filan yok. Aklına gelmesinden kaçınmamalı. Güzel anlari dusunuyorsa kötü anları da düşünmeli. Zamanla acısı öfkeye dönüşecek ve sonra hissisleşecektir. Ve son olarak;hobilerine zaman ayırmalı. Afedersin s.. ke s.. ke gitmeli bir yerlere yani depresyona düşmemeli hem acıyı kabullenmeli hem de hayat düzenini kesinlikle bozmamalı. Mesela onunlayken sabahlari kahvaltı mi ediyor. O yokken de o kahvaltiyi edecek. Spora mi gidiyordu;o yokken de gidecek. Eger hayat düzenini bozmazsa hafifleyecektir. Özetle aşk acısının ilaci yok ama hastalıklı acıya dönüşmesini bunlar önleyecektir bence.
Çok kolay bı tutam zerdecal bı tutam biberiye bitutam acı biber böyle en kallavisinden bı tutam kimyon bunları bir tatlı kaşığı yoğurtla harmanluyorsun üstüne de azcik leblebi ekip yoyosun şıp diye geçiyor 😂😂
Sen aşk acısı çekermiydin vaybe aşk kadını ihtimal vermezdim acı çekeceğine 😊o zaman şarkı sözü yazmayı dene tekrar dan acıya rastlarsan iyi teselli olur sana
Aşk acısının ilacı yoktur, çünkü aşk acısının kendisi hem doktor, hem ilaçtır. Seni tedavi edene kadar başından ayrılmaz, hayatından çıkmaz. iyileştiğin zaman yavaş yavaş çözülür, sonra kendiliğinden kaybolur ortadan.