Bir erkeğin sizi sevdiğine nasıl inanırsınız ve inanmak için neye dikkat edersiniz ?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılErkek olsun kiz olsun inanmaya gerek yok zaten inanmak icin bir guvensizlik sorunu olmasi gerek, onemli olan seni sevip sevmedigini bilmek inanmak degil. Genel olarak gecici bir eglenceden oteye gidemezsin sadece bir hoslanti olur sevgi olmaz iki kiside bunun sevgi oldugunu sanir ama yanilirlar, aradan gecen zamanlada bunu anlarlar. ideale yakin biri degilsen egitim,kultur,bilgi,ahlak,aile yapisi vs. Ve de hosgorulu anlayisli, durust, saygili, ozaman kisa sureli iliskilrden oteye gidemezsen, ozellikle sorunlu biriysen gercekten sevilmeycegine emin ol.
04 Yorumla- +1 yıl
Dost acı söyler :) Gerçekleri birinin söylemesi gerekiyor o:)
- +1 yıl
Uyarmak ve geçmiş deneyim ve gözlemleri paylaşmak en güzeli, bu deneyim ve gözlemlerden çıkarılabilecek sonuçlara göre davranıp davranmamak kişisel tercih, elbette sonuçlarına katlanacak olanda birey :)
En İyi Cevaplar
1- şimdi bana doğru söylerse yani dürüst olursa
2-bana "kanka bugün çok tikisin" falan demezse
3 - "istersen senin yemeğini de ben yiyeyim" demezse
4- basketbol oynarken elimdeki topa arkadan gelip dokunup o topu elimden almazsa.
5-bugün cuma enseni kapa gibi espri yapmazsa
o erkeğin beni sevdiğini anlayabilirim.28 Yorumla
- Bayan: Beni seviyor musun?
- Erkek: Evet,seviyorum.
- Bayan: Bir daha söyle ..
- Erkek: Seviyorum!.
- Bayan: Bir daha!.
- Erkek: Seviyorummmmm!.
- Bayan: Yalan söylemeyi hiç beceremiyorsun biliyor musun?
- Erkek: Evet bunun farkındayım,sadece şansımı denemek istemiştim hepsi bu ..
yeterince açıklayıcı olmuştur sanırım :)21 Yorumla- +1 yıl
bence yalan iki tarafta söyler
hiç bir erkeğe inanmıyorum güvenmiyorum bu böylede devam etcek sanırım ! sen snn için yaptıgı fedakarlıklara bak sana ayırdıgı zamana ilgisine
812 Yorumla- +1 yıl
owww ağır depresyon stayla durumları yaşamışsın :)
- +1 yıl
öhümmmmm
- +1 yıl
Fedakarlık, zaman, ilgi.. Çok doğru
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
48Cevap
Burdan alacağın yoruma göre inanacaksan hiç inanma daha iyi .
41 Yorumla
+1 yılGerçek seven erkek ; delikanlı gibi ölümüne seven; aldatmayan, ağlatmayan; telefon parasından batan türkiye birinci ligi onu alakadar etmeyen,hiç yapmadığı şeyleri yapan hayatı donduran, sevdiğini söyleyen saklamayan ve asla vazgeçmeyen, köşedeki çiçekçiyle arası iyi olan,erkek sinekten bile sevgilisini kıskanan, sarhoş olan, dans dersleri alan, kalbinden ağrı çeken, soğan ve sarımsaktan uzak duran, içindeki zamparayı öldüren erkektir.
Bunlardan biri varsa senin hatun'da o bile yeter :)21 Yorumladevamlı buluşmak istiyosa yanında mutluysa kıskanıyosa inan ondan iyisi yokdur :)
54 Yorumlaçürük elmayı kendine ayırıp sana güzelini veriyorsa odur o!
15 Yorumlaİlk başta bu adamın sevgisine nasıl inanırım diye bir soru aklında olmayacak.
41 Yorumlatatlı bir tebessümle seni izliyorsa bunu da sen hissedebiliyorsan. o seni seviyordur.
37 YorumlaBir erkek zayıf görünme korkusu ile asla kızın yanında ağlamaz. Yanında çekinmeden, zayıf göründüğünü düşünmeden; hıçkıra hıçkıra ağlayabiliyorsa... Seni kendine destek olarak görüyor demektir ve gerçekten seviyordur...
02 Yorumla
+1 yılBir Insanin Seni Sevip Sevmedigini nerden Anlarsin hal ve hareketlerinden Sana karsiolan
tutumundan. Yalansiz dolansiz Terbiyeli olup olmadigindan .01 YorumlaGözlerinden. Zamana bırak hala yanındaysa seviyordur
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı. çocuklarının annesi olduğunda anlarsın sevildiğini..
22 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. İnanmam ama çok başarılı bir şekilde inanmış gibi yaparım :)
22 YorumlaAilesinden biri hastanede yatarken, senin evde parmağın kesilse ve ona telefon açsan, "sevgilim elimi kestim çokacıyor" dediğinde hemen senin yanına koşarak geliyorsa, işte bu adam tam senlik kaçırma!
01 YorumlaAhhahah çok kolay :D
Eğer en sevdiği bilgisayar oyununu oynarken sen aradığında oyunu bırakıp sana cevap veriyorsa seni seviyordur :)
(Test edilmiştir) :)12 Yorumla- +1 yıl
:)
+1 yılbi erkeğin aşık olduğu asla bir prametreye bağlı değildiir burada söylenecek ne varsa onu yaptığı jhalde aşık olamaayn bi erkek çıkacaktır o yüzden takılma böyle şeylere aradaki sıcaklık devam ettiği sürece buna inan ;)
01 Yorumla
+1 yılEğer bir erkek bir kızı seviyorsa sevdiğine değer verir.Eğer sana değer veriyorsa demek ki seviyordur :)
00 YorumlaYahu yalancının hangi lafına inanmaya uğraşıyorsunuz ki?
Doğru dürüst adam bulun. Seni seviyorum desin. Bitti.
Budur.09 Yorumla- +1 yıl
Adam olduğunu nereden anladın?
Allah'a yapması gereken ibadeti kula şov aracı yapandan zaten uzak durman gerekir.
Doğa erkeği seçme hakkını size vermiş ebruli hanım. Görevinizi savsaklamadan doğru dürüst yapmanız, doğrusunu seçmeniz gerekir.. Saçına, sakalına, ibadetine bakarak olmaz bu işler. Başka şeylere duyduğu saygısına, sevgisine bakarak olur.
Mesela yolda yürürken, korkmadığı halde sırf yatan kedi/köpek rahatsız olmasın diye yolunu değiştirmesinden anlarsın mesela adam olup olmadığını. - +1 yıl
sahit oldugum bidurum örnegn bigün tlfda konusurken köpek bunu takip ediyor va yoldan yürüo bu osırada.snra köpeği araba carpmasın die yol olmayan taraftan yürümeye özen gösterio..bundanlar köpeğe dokunmak günahmıymış neymiş..bukadar ince düşünceli biriydi hep ölçtm tarttım öyle gvendim hata yaptım nese dkkatlilrde hata yapar sonuçta insanız ..artık allah korkusu olanlarada pek güvenm kalmadı
- +1 yıl
Köpeğe dokunmak günah ne demek ya? Bir de Allah korkusu diyorsun. Allah'dan korkan Kur'an'ı adam gibi okur, öğrenir...
Neyse her insan hata yapar. Her insan da maske takabilir. Birinde yanıldın diye hepsinde yanılacaksın/hepsi öyle çıkacak diye bir kural yok. İllaki doğru dürüstünü de bulursun. Aramaya devam et. Gözünü açık tut, yeter.
Bizimde ağzımız yandı da, yemek yemekden vaz geçmedik. Biraz tedbirli alıyoruz lokmaları ağzımıza, hepsi o... - +1 yıl
sen bilirsin dmştm google baktımda mezheplerin birinde öyleymiş.valla kurandan baya ayet vs yazıodu ilk baslarda...şu gnah bu günah çokta ii bilio gbiydide nese kuranı kerimi aç oku adam gbi die ayrıldıktan snra dedim ztn sinirimden:DDDDbide güven asılayıp yarıyolda bıraktıgın insanın hakkını veremezsin istedgn kadar namaz kıl peygamberin sözü vs vs yazdımda yazdım sinirden öldürdü:DDDpatladım anlıcagın..daha neler neler ben bras aptal gbi davrandım sanki bunları bilmio gbi ..o neyaptı aptallık.
- +1 yıl
"Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin."
Geçen hafta daha öncesinde bana yazıp yazıp baştan çıkaran, sevmeye başladığım kız "ben sadece arkadaş görüyorum sen yanlış anlamışsın demişti. Bende peki dedim arkadaş kalamayacağım yoksa kapılırım dedim ayrıldım.
İlginçtir bu sözü profilime koydum FB de. Eskiye kapak olsun dedim yorum olarak. Ertesi gün ölye bir hakaret dolu mesaj atmış ki. Demekki ben yanlış anlamamışım. İşte neler var. - +1 yıl
Madem sadece arkadaş görüyorsun niye her gün aşık gibi profilime girip bakıyorsun değil mi? Zaten yaptığı bişey olmasa ümit verme adına o laf o kadar koymaz insana. Güler geçer... Bana da böylesi denk geliyor. Ulan madem sendede vardı bişey, bu şımarıkça red etmeler niye? Neyse kendisi kaybetti. Yazık...
- +1 yıl
haklısın bence seni tartmış o,o istemiyorum diyince sende zavallı erkekler gbi ona mecburmuş gbi davranmanı(peşinden gtmeni,sürekli arayıp mesaj atmanı,..) bekliyordu senden.ama sen öyle yapmayınca baya bozulmuş ve sinirlenmiş..ego olayı alt üst olmuş sanırım...ve kapak olmuş aferim sana:))))))nie reddedio biliomusun hani o bulunmaz hint kumasıya sen ona mecbur gbi tavır takınacaksın,o vazgecilmezya oyüsden ..ii bi ders vermişşin ona:DDDD hakaretleride buyüsden..peki benim olaya sen ne dosun:D
- +1 yıl
Sen de karşındakini "tartamamışsın" işte. Adam sanmışsın. Bazıları iyi maske takıyor. Aranızda ne oldu da niye bıraktı da ayrıldınız bilmiyorum. Hani bileyim de ona göre yorum yapayım. Neyse ekledim arkadaş listesine. Şanslısın bak (günde 3-5 kız ekliyor, red yiyiyor :) ) Özelden anlatmak istersen yorumlarım senin olayı da. Şimdi ortaya dökmeyelim sosyal medyada...
Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. bana olan güvenine ,içtenliğine ve açıklığın abakarım. Gizli saklı kutu gibiyse uzakta duruyorsa bırak sevgiyi samimiyetten bile söz edilmez.
00 Yorumla
+1 yıl-sevmek mi sevilmek mi daha güzeldir?
-sevmek...
-neden?
-çünkü sevildiğinden hiç bir zaman tam olarak emin olamazsın ama sevdiğinden emin olabilirsin...
işte bunun gibi inanmak kolay, inandırırlar, yalandan kim ölmüş?00 Yorumlahiçbir zaman inanma tecrübeyle sabit...ve ben çok dkkatli biriydim...inanma sakın..inanıomuş gbi yap ama hayal kırıklığı yasamak istemiosan inanma...
01 Yorumla
+1 yılbence erkek kızı sviyosa kıskanması gerek ve kızı eve tek başına yollamaması gerek yada bir yere gittiğinde sen git ben gelirim diyerek arkasından gitmek kızı sadce cinseellik için olduğu anlamına gelir
00 Yorumla
+1 yılgözler yalan söylemez seni seviyorum derken gözlerinin içine bak :)) gözlerini kaçırıyorsa yalan söylüyordur gözlerini kaçırmıyorsa seviyodur
10 Yorumla
+1 yılben anlatayım cinsel konulara girmiyorsa ve seni sevdigini sürekli dile getirmek istiyorsa ve gözlerindeki o parıltıyı gördüysen o kişi seni seviyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki daha 'erkek adam seviyorum demez' modunda yaziik dediginde de utanip seviyoruz iste uzatma diyo yerim onu :)
01 YorumlaPlatonik ise; Gözlerini sizden alamıyorsa,sizinle konuşurken heyecanlanıyorsa,sizi tanımak için sorular soruyorsa sizinle ilgileniyordur :)
Karşılıklı ise; Sürekli sizinle birlikte vakit geçirmek istemesi sizi sevdiğinin bir göstergesidir.10 Yorumlabana değer veriyorsa
sık sıkarıyorsa
kıskanıyorsa01 Yorumla- +1 yıl
bu saçını geriye atan kızlar çok mu cilveli oluyor
Elmanin iki yarisi gibi sizi tamamliyorsa, ruhunuza hitap ediyorsa, güzel hos hediye aliyorsa, kibarsa, size zarari dokunsun istemiyorsa, mutlu edebiliyorsa sizi gercekten seviyordur
03 Yorumlakasıyla gozuyle ınanmam heralde.mutlaka inandırck bsyler yapmalı.
01 YorumlaPes oynamayı bırakıp sizle konuşuyorsa bilin o erkek sizi seviyodur :)
21 Yorumla
+1 yılkıskanıyorsa seviyordur.
başka türlü anlayamazsın.
nokta.22 YorumlaHer saniyesini seninle geçiriyorsa , en sevdiklerinle seni tanıştırıyorsa , her yere seninle gidiyorsa, sen hastalandıgında günlerce yanında bekleyip , bazen anne bazen baba bazen flirt ettiğin adam ise , Sana Aşıktır <3 :)
01 Yorumla- +1 yıl
öyle birini bulursan banada gönder
+1 yılönemli olan onun ne kadar sevdiğini anlamak değil,senin onu ne kadar sevdiğini anlamaktır.sevgi karşılıksız olmaz.
00 YorumlaKonuşmalarından,arayıp sormasından,samimi olmasından,
01 Yorumlaonline oyundan kalkıyosa sizin için, kesin evlenin.bu fırsat kaçmaz :D
01 Yorumlainanma derim bir erkek olarak kolay kolay sevmem hoslanirim sever gibi yaparim seversen buyuk ihtimalle baglanirsin .
00 YorumlaSeni seviyorum demesi yetmiyor mu? bence kolay söylenebilecek bir söz değil.
01 Yorumla
+1 yılGözler ve davranışlar... Her şeyi ele verir bunlar. Yalan söylüyorlarsa fazla uzatamazlar. Ama sözlere bakarım diyorsan, kapa gözlerini ve rüyadan uyanmayı bekle.
00 Yorumla
+1 yılbu cümleyi okadar çok duydum ki bayatladı
daha farklı cümleler kurmasını söylerdm00 Yorumlakolayı var başka bir kız arkasaına aratıp dene egerki ona iş koyarasa senle oynuyor demektir
02 YorumlaSenin yanındayken mutlu neşeli olur, ikili konuşmalarda hep yüzüne güler vs.
01 Yorumlaİnanmak istemem bir erkeğin beni sevdiğine : ((
31 Yorumla
+1 yılvalla ben bır kızla yatmak ıstıyorsam onu sevıyorumdur boyle bılıne
00 Yorumla
+1 yıleğer valizini bahçeköy öğrenci yurdundan taksime ordanda havalimanına taşıyorsa bilgi sana deliler gibi aşık
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseviyorum diyorsa ve bunu derken gözleri de söylüyorsa seviyordur
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleksileyenler,çok merak ettim,yanlış bişimi dedik?
+1 yılbüyük yanlışlar yap bırakmıyor katlanıyorsa vardır bişeyler..:D
00 Yorumla
+1 yılgözlerine bak ve gözleri parlıyorsa karşına geldiği zaman eli ayağı birine dolaşıyorsa seni gerçekten seviyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsizle ilgileniyorsa,yanına gelince heyecanlanıyosa , gözleri senden başka bişe görmüyosa o size aşıktır.
11 Yorumlainanamazsın! :) o kadar yani! :)
00 Yorumla
+1 yılgözler kalbin aynasıdır yalan bilmez onlar...
11 Yorumla
+1 yılhepsi yalancı bunların emin olamazsın !
33 Yorumla- +1 yıl
evet bir erkek daha taraf değiştiriyor.buyrun, önden draken. kızlar çok namuslu hoş.erkekler batsın... kendi adına konuş kardeşim. bol yalanlıya bol yalanlı denk gelir.eğer siz safsanız zaten karşınızdaki de muhtemelen eşdeğer olacaktır.veya sonradan siz onu o hale getiricek kadar temizlik aşılıyacaksınızdır ;)
- +1 yıl
xhibit : olm bak git
bence zamanla anlarsın
00 Yorumla
+1 yıldikkat etmem, erkek ne diye sevsin beni :)
24 Yorumla- +1 yıl
:D :D +1
+1 yılne yaparsa yapsın inanmam
20 Yorumlagözleri herşeyi anlatır.
13 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı. evlenme teklif ediyorsa bilki seviyordur
00 Yorumla
+1 yılinanamayın yalandır .)
00 Yorumlaanlayamazsın, çok güzel numara yaparlar.
00 Yorumla
+1 yılson kalan birasını paylaşıyorsa seviyordur beni.
01 Yorumla
+1 yılbira ısmarlıyorsa seviyodur bence:/
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı. Güveniyorsam inanabilirim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. ben erkek sevmem..
17 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem