Ben de incelim boyum 1.76 tipim de ortalama sayılır ama yakışıklı ve uzun boylu olmadığım için en çirkin kız dahi beni istemiyor.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bulursun ya kendini özgüvenli hisset konuşurken etkili konuş çene çalışsın biraz neşeli pozitif ol enerjik ol
En çirkin kız bile uzun boylu yakışıklı erkek istiyor
psikoloğa git ben intiharı bil e düşünmüştüm insan doluyor :D sende git kurtul lütfen haberleri açarsan bu sebepten intihar eden bayanlar bile var :D bayan olsam sorun etmezdim :D
Bence bu psikolojiden kaynaklı gibi daha çok
Alakası yok
Belki bir gün bulursun o kadar dert etme
En çirkin kız bile uzun boylu yakışıklı erkek istiyor
Boyla bir alakası yok bunun
var
Hadi canım ya ne kısa boylu adamlar var tavlamadigi kız kalmıyor
Arkadaşın da boyu kapris yapacağı kadar kısa bir boy değil, çok fazla abartiyorsunuz
Kısa boylu adamlar kız falan tavlamıyor her kadın 1.80 ve üstü erkek istiyor
sorun o değil ki zaten insan kısa diye alay etmesi kendisi en sonunda kötü hissediyorsun :D yaşıyan birisi olarak banada çok güzel denk geldi ben hep ciddi aşk aradım şimdide bulamıyoruz aramıyorum boy erkek için önemli kız tavlayıp tavlamamak sorun değil psikolojik olarak erkek kendini kötü hissedebiliyor beni beğenmez havasına giriyor ben bu havaya çok girmiştim boyumdan dolayı ama evet yanlışmış bu düşünce fakat işte içinde bir yerde kalmış bu duygu :D
@yalandünya4242 boyun kaç canım senin
evet işte bunu diyorum sizin gibi düşünen kadınlar çok az ayı olsun yobaz olsun öküz odun olsun saygısız... olsun yinede boyu 180 üstü olsun diyorlar dışarıya çıktığımda görüyorum hani kalabalıktada :D
@yalandünya4242 kesinlikle dışarıda bir sürü çift görüyorum sevgilisi olan 10 erkeğin 9 u 1.80 üstü
Bana tramvayda kızın birisi tanımadığım kız boyun uzun olsaydı keşke demiştim o gün depresyona girdim :D işimi bıraktım özgüvenim gitti 1 haftadır evden çıkmıyorum başka sıkıntılarımda vardı en son yetti yani hergün boyun kısa diye diye doldum en son :D
Arkadaştan kısayım net söylemek istemiyorum mesela :D
ben tribe girdim hani sırf bu yüzden ilaç kullandım :D başka türlü kalabalık içine giremiyordum
Allah iyilerle karşılaştıırsın :))
@yalandünya4242 yuh tanımadığın adama neden öyle diyorsun manyak mı bu diyecem evet kızlar boy manyağı gizli de boş boş inkarcılık yapsın
Emin ol uzun boylu kızların bile 150 boyundaki kızlar kadar takıntısı yok, nerede erkek delisi kızlar var onları buluyorsunuz sonra özgüvenim neden düşük
Hayır be asla hep ciddi aradım :) efendi bilgili olsun pozitif olsun neşeli olsun :D ama işte bilmiyorum erkek olmadan anlaşılmaz Sizin gibi düşünen insanlar nadir
doğada ki canlıların %90 ı erkeklerinin hepsi dişilerinden büyüktür :/
Uzun boylu kız da 1.80 1.85 olsun diyor uzun kısa farketmez her kız 1.80 üstü diyor
Gelseler özelden anlatıcağımda :D belki o zaman anlarlar ne yaşadığımızı
Canım evde oturup boyum kısa diye ağlayacağına git spor yap kas yap kendini geliştir
Ne cins adamlarsınız anlamadım ki
bebeğim tanımıyorsun ki 6 yaşımda başladım ben spor yapmadığımızımı sanıyorsun askerden geldim hamlamışım sırtımda ve omzumda kas yırtılması oldu aylarca yatalak kaldım 23 kilo verdim bak o kiloları alamıyorum :D
Ağlamak değil bu insanların hadsizliği
@yalandünya4242 sana bir şey dediğim yok gizli kullanıcıya sinir oldum ben, adam sanki bana 160 girdiği triplere bak bi tutturmuş kızlar 180 üstü istiyor diye aradaki 4 santimin lafını yapıyor
Sizin hiç kalbiniz kırıldı mı defalarca
Özelime gelir misin benim evet o benden uzun :D
Gizli bana laf ediyorsun da senin hemcinsin asıl 3 4 cm in hatta 1 cm in lafını yapıyor 1.79 erkekle sevgili olan kız cüceyle sevgili oldum tribine giriyor
Katılmıyorum
Neden peki
Saçmalık bence