Merhaba öncelikle konu troll gibi gelmis olabilir ama gerçek maalesef.
Yakın kız arkadaşım var (sevgilim değil yani) bilirsiniz işte takılıyoruz yani kafalar da uyuşuyor dışarı çıkarız bir seyler yapariz falan ama hicbir zaman arkadaştan öte görmedim. Ciddi ilişki insanı da değildir zaten. Ben de ciddi ilişki insanı oldugum için aklımın ucundan bile gecmez boyle seyler. Neyse iste arada sırada bana gelip gider bu arkadas. Dün yine film falan izleyelim takilalim diye program yaptık bana gelecek oldu. Iyi hos aksam geldi, bi tayt giymis icinde tanga, kapıdan girdiği an kol gibi belli oldu zaten. Sesimi çıkartmadım yine de. Film izlerken yakınlaştık (her zaman oluyor ufak tefek seyler) ama daha da ileri gitmedim. Sonrasında zaten gece kalmasına bile izin vermedim ailem ziyarete gelecek diyip bindirdim arabaya evine bıraktım.
Soru şu: niye böyle bi sey yaptı? Denk mi geldi yoksa amacı malum durum muydu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
tanga giyme amacimiz sanilanin aksine erkekler bizi s*ksin diye degil. tayt, etek bunlarin altina rahat oluyor. dikis izi yok bir seyi yok. her seyi de kendiniz icin sanmayin erkolarrr kapanin artik ya
Icimi rahatlattin cok tesekkur ederim ben de birisi benim ırzıma gececek sanmistim
yok ya gecmez hala temiz ve bakir bir erkeksin
Rabbim cevizi dişsize veriyor ya. Tanga giyme sebebi külottan daha rahat diye sen yanlış anlamışsın hemen kızı öpmeye kalkmışsın çok yazık
Dişsiz derken? Biz normalde böyleyiz zaten sen olayı pek anlamamışsın. Cinsel durumlar da olmadi hem
Bir erkekle bir kız arkadaş o la maz buda kanıtı
Kanıtlık bi durum yok. d Kızın ciddi ilişkisi olsa ben bu toplara bile girmem o kadar bilinçsiz değilim.
O ne abi siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Ateşle barut yan yana durmaz
Ya ablam biz zaten arkadaşız. Ama sonucta o kadın ben erkeğim bazen abartılı şeyler olabiliyor ama genelde aramıza mesafe koyuyoruz.
Söyle eve gelmesin bundan sonrq dışarda buluşun 😂
Gelme diyemem de evde buluşalım derse bahane bulacağım zaten artık.
Malum durum bence dostum daha net nasıl anlatayım
Kiz hazırlıklı gelmiş ama sende iş yok sanirim
Ya abi şöajdnsjdajd bende niye iş olmasın. Arada sırada yakınlaşıyoruz zaten ama ben istemiyorum arkadaşımsa arkadaşım olarak kalsın. Iş sevişmeye kalsa 100 defa olurdu zaten dün gece.(tabi amacının sevisme oldugunu varsayarsak)
Sen şansını dene isterse kardilik verirse olur yoksa yapmazsin
Eyvallah
Kız istiyor işte
Mal gibi kalırsın başkası alıp yaparsa
Abi ben istemiyorum kızı yakından tanıyorum. Düzeleceğini bilsem olur derim ama anormal bi kız kac kisiyle konustugu belli degil.
Ya sen zevkine bak
Ben bu durumlarda hiç affetmiyorum
Ya arkadaşımız dediysek çksüz de degiliz erkegız sonucta bazı durumlar oluyor ama orada kaliyor yani.
Yanlış yapıyorsun
En son kapalı bi kız arkadaşım bana böyle davrandı
Yanında rahatım saçını açtı bi anda soydum kızı ve hala devam ediyorum s kmrye
Amaç belli ne kadar yakınlaştınız
Ya ufak tefek flörtlesmeler dışında pek bi durum olmuyor normalde zaten. Belinden tutup sarılıyorum hosuna giderse de bazen öpüyorum o kadar
Daha da ilerisini istemiş herhalde bu kez
boş ver zina yapma
Dokunmadım zatennn
Dokunasın var gibi 😀 ayrıca ufak tefek yakınlaşma diyorsun arkadaş olduğunuza emin misiniz?
Ya sonucta ikimiz de insanız. Ne olursa olsun bi kızla bi erkek birbirine yakin oldugu sürece bazı hormonel durumlar oluyor ama şunu söylemeye çalışıyorum. Mesela kafalar iyi oluyor o durumlarda söylenebilecek bi durum yok ama normalde sarılmaktan çok öteye gitmiyor durum bunu söylemek istiyorum.
Kızla erkek normal şekilde arkadas olamaz bunu söylemek istiyorsan evet kısmen haklı olabilirsin
Aynen
Belki birşeyler yaşarsınız diye sanmış olabilir
Ya bazen yakınlasmalar oluyor ama o da ben de hic daha ilerisini istemedik. Yani en azından hic yesil ışık yaktığını ben görmedim
Neden yaşamiyorsunuz
Istemiyorum çünkü. d
Samimiyettendir