Selamlar,
İlk adım, samimi bir iletişim kurmaktır. Partnerinize hissettiklerinizi dürüstçe ve sevgiyle ifade edin. Onunla gelecekteki farklı hedeflerinizin ve yaşam tarzlarınızın ne kadar uyumsuz olduğunu açıklayın. Ancak bu sırada onun duygularını anlamaya çalışın ve hislerine saygı gösterin.
İkinci olarak, ayrılığınızın nedenlerini net bir şekilde ifade edin. Yaş farkı dışında, ilişkinizin başka sorunları da olabilir. Bu sorunları belirlemek ve bu konuda açık olmak, daha sağlıklı bir ayrılık sürecine yardımcı olabilir.
Son olarak, ayrılığınızın ardından desteğe ihtiyacınız olabilir. Hem sizin hem de eski partnerinizin duygusal olarak desteklenmesi önemlidir. Arkadaşlarınız veya profesyonel bir terapist, bu süreci atlatmanıza yardımcı olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıl30 yaşını geçmiş yetişkin bir erkekten bahsediyorsun. Sevgili olduk artık, mezara kadar birlikte olmak zorundayız diye bir kanun yok, o yaşta bir erkek bu durumu kaldırabilmeli, çekinecek hiç bir şey yok, ben ayrılmak istiyorum, ilişkimize devam etmek istemiyorum, seni tanımak eşsizdi, yalnız kalmaya ihtiyacım var, her şey için teşekkür ederim dersin biter. Uzatır, saçmalar veya zorbalık, taşkınlık yaparsa savcılığa suç duyurusunda bulun, kesinlikle ihmal etme, senin yaşında bir genç kız ile ilişki yaşamayı göze almış birisinin bu ve benzeri konulara hazırlık olarak devam etmesi gerekir, bu onun sorumluluğu, sen ona göre bu kadar ciddi sorumluluklar alabilecek yaşta değilsin. İlişkileri yeni tanıyor, öğreniyor, karakterini ve kendini keşfediyorsun. yaşadığın süreç normal, bir anormallik söz konusu değil, vicdan yapmanı gerektirecek bir durumda yok.
00 Yorumla
kardeş bırak bu çocuksu mocuksu ayaklarını eğer fiziksel ve cinsel açıdan seni kesseydi yaş maş demez devam ederdin. Demekki tam istediğin ayarda çıkmamış. Fazla üzüntü yaşamasın ve uzun süre yıpranmasın diye net ol açıkça de sevgi hissedemiyorum bir daha görüşüp seni üzmek istemiyorum çünkü dönüşü yok. Bunu dedikten sonrada her yerden engelle tekrarda görüşme sana ulaşırsada bir kanaldan yine cevap vermeki anlasın kesin bitti ve yoluna baksın. birden kesip atmazsan eğer arada hele dönüş yaparsan ona kız daha çok yıpranır umuda kapılır...
00 Yorumla
+1 yılBence biz kız olarak söylüyorum ki yanlışları varsa çek karşına düzgünce konuş bu bizim son şansımız de yani biteceğine kendini hazırlasın ben yaş farkını bu kadar sorun edeceğimi düşünmeden seninle oldum evet seni seviyorum ama bu ikimiz içinde bir sorun olacak ilerleyen zamanlarda kötü olup daha fazla üzmeyelim sadece bu düşünceden çıkabileceğimi şu an düşünmüyorum en azından düşünebilmem için biraz zaman tanı de ve bence eğer ki senin için çabalarsa o sevgiyi kaybetmemek adına sende savaş o düşünceyle
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. İçinde yaşadığın sıkıntıyı anlatarak ayrılmak istediğini belirt. Soğuk yaparsan bu sefer neden neden diye soru yağmuruna tutulursun. Ama açık açık konuyu konuşarak akılda soru işareti bırakmadan bitirmiş olursun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 266,9b cevap paylaştı.
u +1 yılDirek söyle bence
00 Yorumla Bir bağ oluşmuş arada kırmadan olacak şey değil. Şöyle düşünürseniz daha basit olacak, duyguları olan canlılarız ve bu duyguları illa yaşayacağız, bu da, yani kırılmakta en insanca duygumuzdan. Bir süre bu duyguyu yaşasa bile zaman geçeçek ve atlatacaktır. Ama siz şu an en büyük kötülüğü kendinize yapıyorsunuz, istemediğiniz halde bir ilişkiyi sürdürüyor, acı çekiyorsunuz. Karşınızdaki kişiye değer verip onu kırmamak isteyişiniz çok ince olsa da kendinize büyük bir haksızlık oluyor. Dilerim en kısa sürede doğru olanı yaparsınız
10 YorumlaAyrilabilirsin. Tabi bir duygusal boslukla onunla bir iliskinin olmasi cok hos olmamis. Ancak mantik yeni yerine gelmis... Benim bir arkadasimda kendisinden 12 yas buyuk biri ile evlilik yapti, ancak olmadi bosandilar.. kendisi 20 adam 32 yasindaydi neyse. Sonuc basarisizlik.. duygusal ve ekonomik ve kulturel acidan sana yetemeyecek birini kalbi kirilsa dahi ozgurlugune birak... ayril, sancili olabilir, aglamalar, duygusal depresyonlar vs.. ama bu isin sonunu en kisa zamanda yerine getirmen dilegi ile... herkes hayatlarina donsun... en iyisi bu... saygilar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
u +1 yılKeşke en başında bitirseydin ilişkinin başında. Şimdi sana bağlandıysa çok üzülür ayrılınca falan. Bence eğer ayrılmak gibi Bi niyetin var ise yüz yüze konuş öyle ayrıl derim. Yani mesaj yoluyla ayrılma bence çok üzülür o şekilde. Boşuna keşke kıza umut falan vermeseydin çok zor olur yani seven bir insan seni sonuçta.
10 Yorumla
+1 yılÖncellikle ona neden ayrılmak istediğini anlat, nazik ol sakın kavgaya girme, konuşmayı kısa tut ve eğer yüz yüze gelme imkanınız varsa bunu yüz yüze konuşun son olarak kararından emin ol açık kapı bırakma net ol yani. Yaşı küçük bence yine ne dersen de kırılır ama zamanla o da unutur merak etme.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Denemişsin olmamış herkes hata yapabiliyor keşke olmasaymış ama olmuş
Sen çok cıvıl cıvıl enerjiksin ben daha sakin karakterdeyim dönemsel şeyler bunlar bu aramızda zamanla sorun olmaya başlayacak bunu hissediyorum yol yakınken dönmek ikimiz içinde daha iyi olacak denilebilir sanki00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEn iyisi her zaman açıkça konuşmaktır. Tabii ki açıkça konuşmaktan kastım "seni sevmiyorum" demek değil. Ona git de ki;"Artık ilişkimiz eskisi gibi değil ve ben bir gelecek göremiyorum. Sana çok değer veriyorum, çok güzel vakit geçirdik bunlar daima aklımda güzel bir anı olarak kalacak. Fakat şu şu sebeplerden dolayı birbirimize uygun olmadığımızı düşünüyorum. Evet aramızda bir problem yok ama ilerde oluşabileceğini ön görüyorum. Bu yüzden birbirimizi kırmadan, tüketmeden yollarımızı ayıralım."
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşandı bi benzeri. Başta olur dedim çok farklı hissettiriyordu ancak onun yaşı, yaşadıkları ile benimkiler farklı dedim ve soguk yapmaya, daha az ilgilenmeye başladım. Hemen kopamadık ikimiz de, bazen ben bazen o yazdık birbirimize. şu an görüşmüyoruz. Hafif soğuk yapmaya başla ancak kızlar, nasıl desem, çocuksu ve fazla duygusallar. Kırmamak istiyorsan açıkça konuş derim ben.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer aşk varsa yaşın bir önemi yok bence sende onu seviyorsan ve sadece yaş sıkıntı ise bence bunu zamanla aşacaksın diye düşünüyorum ben şahsen aşkın olduğu bir yerde yaş farkının pek bir önemi olduğunu düşünmüyorum tabi kızın yaşı 18 ve üzeri olmak kaydıyla
00 Yorumla
+1 yılYaş farkı ayrılmak için bahane olamaz, onu gerçekten sevmiyorsun, neyseki kız genç çabuk unutur seni, onda bir hasar bırakacaksın, ama geçecek, yüz yüze konuşurken dürüstçe anlat, ne söylerse söylesin sinirlenme.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu senin fikrin
13 Yaşta yani az buz bir yaş farkı değil sen bildiğin ayrıldığın sevgilini unutmak için kızla flörtleşmişsin bu kadar kolaydı zaten zorlada ilişki olmaz ayrılmak istiyorum de
21 Yorumla- +1 yıl
Sonuna kadar haklısın benim düşüncem o şu an yanlış yaptığının farkında gibi davranıp yırtmaya çalıyor okadar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılNaneleri yerken bize mi sordun 😂 sana tepki göstermek de haklılar çünkü şu zamanda bir insan kendisinden aşırı küçük biriyle oluyorsa onunla anlaşamayacaklarını da zaten bilir yani sen bunları göze alarak sevgili oldun.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bir iki gün soğuk davran ayrılcaksın ya o yüzden birden kesip atma , sonra da görüşüp bazı konularda çok farklıyız de bu yüzden bitirmek ikimiz için de iyi olucak, küçüksün falan işte durumu anlat..
00 Yorumla
+1 yılBence 3 ay çok uzun bir süre değil kız da sana daha çok bağlanmadan açıkça anlat her şeyi. Evet yaş farkınız fazlaymış ve bunu 3 ayda farketmiş olabilirsiniz bence yargılanacak bir şey yok. Umarım mutlu olursunuz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılSöylenenlere aldirs etme boş ver
Herkes istedigini yazar çizer zaten
Kendisine durumu anlat eminimki seni anlayacaktir
ya da bunuda diye bilirsin biraz kafami toplamak istiyorum bu süre icinde konusmuyalim diyerekten yapa bilirsin😊00 Yorumla Bunda edilecek çevirecek bir şey yok insansın Allah sana dil vermiş akıl vermiş fikir vermiş karşındaki insana bunu en makul bir dille anlatıp bu işin olmadığını ya da olmayacağını anlatabilirsin emin ol yalan dolandan daha güzelr
00 Yorumla
+1 yılDuygularıyla oynadığını düşünmüyorum. En azından mantıklı bi bakış açısına geçmiş ve iyi niyetinle yardım istiyorsun. Sağduyulu bi konuşma yap ve içten ol. Durumu açıkla yaş farkının çok olduğunu ve seninla kendisi arasındaki yaş farkını aşamadığından bahset ve yapamayacağını söyle. Bu kırıcı olmaz. Her ayrılık üzer ona yapcak bir şey yok
10 Yorumla
+1 yılYa sevgili olurken aklınız neredeydi acaba kız bağlandı diyosun kim bilir o bunu nasıl unutucak belki de kimseye guvenemeyecek. Cidden merak ettim aranızda 10 yaştan fazla mi var. eger yoksa ve seviyorsanız devam edin sevmiyorsanız zaten bu yaş meselesi sizin bahaneniz direkt sevmiyorum artık diyin daha basit
10 YorumlaAyrılın her türlüsünde kız üzülecek. Yani kıza yaş farkını anlatacaksın. özellikle belirli bir konuda fikir ayrılığınız varsa bundan örnek verirsen belki kızda anlar
00 Yorumla
+1 yılOna bu ilişkinin olmayacağını, yaş farkının normal olmadığını ve onun bu davranışlarından dolayı ondan soğuduğunu söyle ve direkt olarak ayrıl, lafı uzatma. Sadece bunları söyleyip bitir. Aman kırılır falan diye çok düşünme, sen yapacağını yap. İleride zaten kendisi de "iyi ki böyle olmuş" diye söyleyecek. Dost acı söyler.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Son güncellemedeki açıklamanızı daha düzgün ve kırıcı olmayan cümlelerle sevgilinize ifade edin başka çareniz yok. Zaman aleyhinize işliyor olabilir.
00 Yorumla
+1 yılKardes kimsenin kimseyi yargılama hakkına sahip değildir fakat yorum yapma hakkı kendinden saklıdır? Yaptığın en baştan yanlıştır ne taraf bakarsan bak 19 yaşında bi kızın sana uygun olmadığını en baştan düşünmen gerekirdi
Fikrim al karşına otururt insan gibi durumu anlar ayrıl bu şekilde yoqsa ne yaparsan yap ayrılma şansın olmaz00 Yorumla
+1 yılUygun bir dille uygun bir zamanda kendini ona ifade etmelisin. Belki üzülür ama en azından ona karşı dürüst olduğunu ve onu duygusal olarak aldatmadığını bilir.
00 YorumlaSoğuk yap diyenler hiç o duyguyu yaşamamış demektir ve sen kırmadan demişsin kırmadan ayrılmak istiyosan herşeyi açık açık konuş söyle ben yürütemiyorum artık sebebi şu şu desen karşıdaki üzülcek tabiki ama sonra olmayacağını anlıycak eğer soğuk yapıp soğumasını beklersen senden hep nefret etcek açık açık konuş derim
00 Yorumlaacikcasi o kizin yerindeydim bir kac sure oncesine kadar 3 yilda devam ettik cocukla cocuk benden buyuktu ayrılıp ayrılıp barısıyorduk cunku o kadarr sacma bahanrler uretiyordu ki sonra ben bu cocugu takinti yaptim atlatmak cok zor kaldi kizla arkadas kalma olasiligin varsa arkadas kalabilirsin uzun bir paragraf ya da bulusup uzun bi konusmayla icini rahatlatip ona deger verdigini ama iliskidr olasi hicbirseyin olmadigini aciklamaya calisabilirsin anlayisla karsilayacaktir emin ol
00 YorumlaDürüst ol. Ne geçiyorsa içinden onu söyle. İlk başta üzülür ama sonra geçer. Sakın cevap verme soğuk yap diyeenlere aldırış etme ona en büyük kötülüğü yaparsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunun kırmadan bir yolu yok. Kırılacak. Ama travmatik olmasa iyi olur.
30 Yorumla
+1 yılÇok üzülücek ya :( yaşından dolayı da olgun düşünemiycek tabi. Kendine zarar bile verebilir
21 Yorumla- +1 yıl
Böyle şeyleri yaşattığız kadınlar bir daha sağlıklı ilişkiler kuramıyor.. yazık.. çok yazık
Boşluktayken neden insanları kullanıyorsunuz? Sevgili olmasaydın.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. Yerli elektrik alamadım. Sende bende daha fazla zamanımız geçmesin herkes yoluna devam etsindersin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Olabilir dediğin gibii duygusal boşluğa gelmişsn eyer ki kafa denginse sorun değil yaş ama yaş farkı olduğu doğru onu cok seversen gider zaten 🙃
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen bilirsin benim teyzemle eniştem 17 yaş fark var olabiliyor yani. Ayrılırsan çok üzülecek ama güzelce anlatmalısın
00 YorumlaÇok fazla değilse problem etme... Şimdi yıkacaksın. Yazık ya... Güzelce izah et. Yaş farkı var de.
06 Yorumla
Soran+1 yıl13 yaş var aramızda nasıl problem etmeyeyim ki
Soran+1 yıl@DnydnUzk Öyle bir davranıyorlar ki sanki nikah masasında bıraktım kızı
+1 yılBence konuş ve dolaylı olarak lafı oraya getir yaş farkına onunda tepkisini ölç ona göre şöyle yavaş yavaş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. 5-7 yaş tan fazlaysa ayrılmanın doğru olur. Hani kafa yapımız her geçen gün farklı ve bunu fark ediyorum dyebilirsin
01 YorumlaEskiden aramizdaki yasi dett etmiyordum simdi benim icin sorun de bahane edip ayril
01 Yorumla
Soran+1 yılBahane değil ki gerçeği bu
+1 yılSevgili olmadan önce nerdeydin pardon? Şimdi mi sorun haline geldi bu yardım istiyosun bide duygularıyla nasıl oynadığını bulduysan buna da bi çözüm bulursun insanları yara bandı olarak kullanmayın artık tiksiniyoruz
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bunu onunla yüz yüze konuşmalısın..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. İyi güzel düşünüyorsun, peki ilişkiye girdin mi doğru söyle?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çocuksu olmasının bir sorun olduğunu sanmıyorum başka bir neden olmalı söyleyemediğin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle şunu söylemek istiyorum arkadaşlar burada bir soru sorulmus bı tavsiyeniz yoksa yargilamanizi çok kınıyorum. Neyse 3 ay kısa bir süre olabilir ama ben o 3 ayda ne hatıralar anılar yaşadığınızı bilmiyorum ama ileride oda bu ayrılığın belkide en iyisi olduğunu kabbullenir belki bu ayrılığın onda büyük bı yarası olur ama yaralar bir gün iglesir izi kalır ruhumda ama alışırsın ona durumu anlatman en iyisi:)
00 Yorumla
+1 yılDürüstçe, aklınızdan ne geçiyorsa ona söylemeniz daha iyi olur kırılgan biri değilse eğer.
00 Yorumla
+1 yılÇok üzülecek ama.. Resmen duygularıyla oynamış, yara bandı olarak kullanmışsın yazık gerçekten
00 Yorumla
+1 yılOlmaz ama öyle ya keşke hiç olmasaydınız :( kırmadan ayrılamazsın ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Kırmadan ayrılık mı olur kır ki seni kaybettiğine şükür etsin
00 Yorumla
+1 yılİlgisiz davran. Bir şey derse devamlı geç yanıt ver. O zaten bir süre sonra kendisi soğur.
00 Yorumla
+1 yılBöyle şeyler başta düşünülmeli sonradan duygular zarar görüyor karşıdaki kişi için çok daha zor olacak bu bazı şeyler baştan bellidir yani eğer sonunda ayrılık olacaksa şimdiden bitirmeniz daha iyi olacaktır daha fazla oyalamanın manası yok
10 Yorumla
+1 yılİlişkiye başlamadan önce yaşın sorun olmayacağını düşünmüştüm ama zaman geçtikçe görüyorum ki yaşlarımız sebebiyle iletişim kopukluğu yaşıyoruz bu artık aramızda sorun olmaya başladı gibi bir şeyler söyleyebilirsin
10 YorumlaHer şeyi açıkça söylemek en iyisi bence. Elbette öyle de böyle de her şekilde kırılacak ama yolun başındayken söylemek daha iyi çünkü ilişki iyice ilerleyince ve o daha fazla bağlanınca söylersen çok daha zor olur.
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca insanlar sen iyi bir şey yapsan da seni eleştirir kötü bir şey yapsan da. Herkes hata yapar hata insana mahsus, önemli olan olgun davranıp hatanı kabul etmen ve telef etmeye çalışman. Bu hatanı kendi kendine kabul etmen bile bir adım o yüzden her eleştiriye çok da kulak asma.
Eğer aşk varsa yaşın hiç bir önemi yok sizinki ayrılmak için bahane olabilir çünkü duygusal bir çöküş yaşamış olabilirsiniz yanlış şeyler yapmış olabilirsiniz ama seviyorum dediğinize göre sizinki bahane
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş farkı kaç acaba, hemen kötü karar verme bence. Böyle birini bulunmuşsun bırakılır mı? Biz bulamıyoruz mesela.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani 13 yaş da az değil ama ona söylesen biraz kendini olgunlaştırsa olmaz mı, seni seven bir kızı yüz üstü bırakmak gibi geldi bana.
Cevap sahibi+1 yılO zaman ona biraz jest ve mimiklerin ile huzursuz olduğunu belirtirsen senden soğumaya başlar.
+1 yılYaş önemli değil bence sevdikten sonra. Ama tabi istemediğin zaman her şey gözünde olumsuz olarak görünür. Kiz için zor bı durum ama konuşularak bitirmelisin.
10 Yorumla
+1 yılKısacası durumu özetle insancıl bir şekilde sadece doğrusunu söyle yalanlar elbet gün yüzüne çıkar sen dürüstçe ayrıl ki yalanını bulduğunda güven problemleri yaşamasın
10 YorumlaYa kasma o yasta yagmur yagsa ona sebeb bulur zaten bir sey soyleme ben senden bunaldim de cocuk avutmak istemiyorum de biraz sana ofkelensin cabuk atlatir duygusal yaklasmasin
02 Yorumla- +1 yıl
Cmkdkdkskdk haklısın
+1 yılDürüstçe ne varsa sebep ne ise anlatmalısınız dürüstlük her zaman kazandırır. Cahil gibi soğuk yaparak vs. bana hep saçma gelmiştir.
00 Yorumla
+1 yılDoğruları söyleyerek ayrıl öbür türlü ona daha çok zarar verirsin zerre kadar o kızın duygularına önem veriyorsan doğruları söyleyerek bitir
00 Yorumla
+1 yılBuraya nasıl yazdıysan kızla da aynı samimiyetle konuş buda çok kız ve erkeğe ders olsun duygusal boşluktan başkasına ümit vermeyin
00 Yorumla
+1 yılNiye bu kadar elestiriyorsunuz çok anlamsız. Siz hiç mi bir yaptikdan sonra yanlış yaptığınızin veya pişmanlığını yasamadiniz mi.
00 Yorumla
+1 yılBence durumu açık açık anlat yüzüne karşı anlatamıyorsan yaz sonra yüz yüze gelince olaya hakim olur en azından zorlanmadan konuşabilirsin
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne