Neden boyle yapiyor size?

Uzun süreli bi ilişkimiz vardı. Bana hep alttan alta makyaj yap falan aramızdaki sıcaklık artsın diyordu. Ama baya yaşanmışlık olmasına rağmen. En son baya kötü ayrıldık benden sonea birisini buldu. Daha yeni bana bayramda mesaj attı hakkını helal et pişmanım senin gibi sadık birisine hiç rastlamadım diye. Gorusecektik ama ben istemedim vazgeçtim. Sana güvenim kalmamış dedim. Tamam eyvallah dedi. Aradan 2 hafta geçti instagramdan mesaj attı yeniden denesek ilişkimize becerebilir miyiz falan diye baya açıklama yaptı ben her şeyi düzeltmeye hazırım dedi. Kabul ettim konuştuk bi kaç gün sonra ben ona seni içim de affedemiyorum yaptıkların aklıma geliyor görüşmeyelim dedim tamam dedi. Engelledim 2 hafta sonra engeli kaldirdim engeli kaldirmissin hayırdır falan yazdı bi kaç gün yine konuştuk ondan sonra yine küstük ve bu kez beni telefonla aradı 1 hafta sonra falan barışalım mı diye. Bunalri yapıyor ama bu kez gorusuryouz ve bana sana aşık olmak istiyorum ama 40 yaşında kadın gibi giyiniyorum işte makyaj yap bakimsizssin falan diyo. Sevmeyen bu kadar beğenmeyen bi erkek bu hareketleri neden yapar madem diyorum neden uğraştın benimle? Sizce

Neden boyle yapiyor size?