Değer verdiğimiz, sevdiğimiz kişiden başkasına bakmamaktır. Ve herkesle aramıza mesafe koymaktır...

Değer verdiğimiz, sevdiğimiz kişiden başkasına bakmamaktır. Ve herkesle aramıza mesafe koymaktır...
Sevgiliyi hiç bir zaman bırakmam demek.. yani başkasına bakmamak sadece sevdiği kadını sevmek.. ki gerçekten aşık olan zaten gözü başka yerde olmaz. zor günde iyi günde yanında olur.. onu sever desteler asla yalan söylemez ihanet etmez ve onu üzecek bir şey yapmaz tabi ki de ama maalesef.. bazı insanlar hatta çoğu insan sadakatin anlamını unuttu veya bilmiyor.
Sevgiliye sadık olmak, bir ilişkideki en temel ve önemli değerlerden biridir ve genellikle birçok farklı boyutta ifade edilebilir. Sadık olmak, duygusal ve cinsel olarak sadece partnerinize bağlı kalmak anlamına gelir. Bu, başka bir kişiyle fiziksel olarak veya duygusal olarak başka bir ilişkiye girmemek, partnerinize güven vermek ve onunla olan bağlılığınızı sürdürmek demektir. Aynı zamanda sadık olmak, partnerinizin duygusal ihtiyaçlarını anlamak ve onunla iletişim kurarak ilişkinizi güçlendirmek anlamına da gelebilir. Sadık bir ilişki, karşılıklı güven ve saygı temelinde sağlıklı bir şekilde büyüyebilir.
Her anlamda sadık olmaktır duygusal ve fiziksel.
teslim olmak tümüyle ve ait olmak /kalabilmek demektir
Cevap
8Cevap
Hemen örnek veriyorum benim uzun zamandır aradığım şey işte sadık kalmak.
Mesela Instagram'dan bir kız takip attı kabul etmem birisi benim numaramı istedi karşı cinse vermem ya da ona danışırım.
Açıklamaya katılıyorum. Aslında sevgili ile ilgili değil de evlilikle ilgili geçen günlerde bir söz görmüştüm ve hoşuma gitmişti, bence bu sevgili olanlar için de uygun bir söz olabilir. Sonuçta seviyorsan ve güveniyorsan sadık olmalısın her iki şekilde de.
"Evlilik namaza benzer, niyet ettikten sonra sağa sola bakılmaz."
Ay dur bu soru da iyi şöyle bir nefes alayım.
Sevgiliye sadık olan insan bence her harekette o ne düşünür diyerek adım atar.
Bazen sırf onun sevdiği şeyleri yapar bazen de sırf o sevmiyor diye kendi sevmediğini yapar.
Ya da fazla abarttım bilemedim heyecanlandım 😂
Neden heyecanlandiniz
Hakim olduğun konular gibi geldi de bilir kişi olurum diye 😂
Hmm anladim
Namazda niyet edildikten sonra sağa sola bakılmaz o yüzden sadakat öyledir.
Sadık demek diğer herkesin cenaze namazı kılmak demek
@Doludoludolu en iyi şahit kendisi vallahi billahi buna...
Canım ❤️🙏🏻
Canıma can ❤️
Kişiye değil de, insan verdiği sözlere sadık kalmalı.
İnsana güvenme ölür demişler.
Sadık olmak sadece başkasına bakmak değil. Ona karşı saygı ve sevgiyi de daim olarak sunmaktır bence. Ve ne olursa olsun önce onu dinleyen olmaktır
İhanet etmemek, yarı yolda bırakmamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?