33 yasındayım yüzüne bakılacak kadar bi tipim var cok güzel ya da cirkin sayılmam ama neden kimse benimle ilgilenmiyo hani artık kimseden beklentim de kalmadı da sosyal medyadaki abazalar dısında dısarda normal insanların ilgisini çekmiyorum, insan ister istemez kendinde sorun arıyor, merak edenler için söyliyim üniv mezunuyum bir kamu kurumnda çalısıyorum ortamım var yani
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu kadar olumsuz bakmayın. Belkide iyi niyetlisiniz ve çevreniz iyi olmayabilir. En azından evlilik konusunda. Erkekler kadınlara sizin baktığınız gibi bakmaz. Bazen bazı kadınları ulaşılmaz gibi görürüz. Mesele güzellik değildir her zaman. Bazen de karizma meselesi. Yani ulaşılamaz da olabilirsiniz. Mesela ben bekarım ve benden 8-10 yaş küçük kadınlara yaşımdan dolayı pek bakmam. Ha muhabbeti İlerletmek isteyenede arkadaş gibi davranırım. Mesafeyi korurum. Yaptığım doğru demiyorum. Yani böyle çok güzel ilişkilerde var. Ama bu yaşa gelince artık pes etme duygusu da oluşuyor. Aslında kendimizi cezalandırıyoruz. 😊 belkide kötü denilebilecek insanlardan korunuyorsunuz bir noktada. Bence sosyal etkinliklere katılın mutlaka bir insanın dikkatini çekersiniz. Karşınıza iyi insanlar çıkması dileğiyle…
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılMakyaj ve saçını değiştirmen lazım lise yıllarındaki çılgın kıza ne oldu hala içinde yaşıyor bunu unutma çekicilik içinde bir yerde sistemsel olarak mahkum olmuş olabilirsin çalıştığın çevreye fakat imajını değiştirmen lazım değil mi saç renginden şekline kadar belkide farklılık iyidir genç tutar insanı cevrenden muhtemelen beğeniliyorsun fakat buna nasıl tepki vereceksin diye bir yaklaşımında bulunurmuyorsun çok ufak tefek donukuslar belkide istediğin kız olabilirsin tekrardan çılgın Bediş olsana tekrardan
00 Yorumla
Kendi yaşıtların çıtır kızlara yöneldiği için olabilir mesela, 18 yaşına girdiği gibi pusu da bekleyen abazalar ama hepsi öyle değil sen denk gelemedin demek ki inşAllah istediğin gibi birini bulursun
00 Yorumla
Böyle olumsuz olma biraz ortamlara girmeye çalış. Akraba vs ile iletim de olmak da işe yarar diye düşünüyorum öneril vs olur tanışma şansı yüksek olur.. bu kadar sanal ortam ve herkese bu kadar ulaşılabilirlik varken erkeklere götu başı ayrı oynuyor açıkçası bir şey diyemiyorum
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılbence zamanla çıkar
01 Yorumla
Soran+1 yılzaman falan kalmadı bosverdim
Böyle üç sorular sorulunca ben bayılıyorum onca insan cevap vermiş bir tanesine bile nezaket edip geri cvp vermemişsin sonra kimse beni neden beğenmiyor kim ne etsin ketum birini biraz sosyalleşmen gerekir insanların fikirlerine saygı duyman gerekir
01 Yorumla
Soran+1 yılcevap veriyorum farkındaysan yazdıktan sonra işim vardı cevap birikmiş
+1 yılgeçen bu şekilde soru soran bir kıza boyunu ve kilosunu sordum 160 100 kilo dedi sonra psikolojik sorunlar a sosyallik ve sanaldan saçma insanlarla konuşup zamanını öldürdüğünü gördüm. kısaca sorunu kendinde aramalısın vardır bir sıkıntın
010 Yorumla
Soran+1 yılboyum 1.62 kilom 63 sıradan yani, sanaldan degil dısarda normal insanlarla arkadaslık kurarım bunun dısında bi sebep varsa bilemiyorum iste
- +1 yıl
yalnız 33 yaş çok büyük bir yaş biran önce evlenmelisin yoksa kolay kolay anne olamazsın. biyolojik saatin tıkır tıkır işliyor.
Soran+1 yılzaten belki bir tane en fazla cocugum olur, artı eş adayı bile yokken nası olcak ben diyorum kimse ilgilenmiyo, sen diyosun evlen oldu cok sagol
- +1 yıl
birisi gelsin çıkma teklifi etsin diye beklersen daha çok beklersin. biraz sosyalleş hem gerçek yaşamda hem sanalda ve karşına çıkan herkesi değerlendir. artık üzümün çöpü armutun sapı demeden bir kriter belirle ve onu karşılayanlara tanıma şansı tanı. örneğin iş dışı lüks restorantlara takıl kurslara yazıl bol bol etkinlik panel zirvelere katıl. örneğin ben Ankara'da yaşıyorum neredeyse sık sık etlinlik panel zirve oluyor ve bakıyorum insanlar ağırlıkla etkinliklerde tanışıyor
Soran+1 yılben de Ankara'da yasıyorum hazine maliyede uzman yardımcısıyım çevrem az sayılmaz bu dediğini yapabilirim etkinlikler falan , yine de bu benim kendimi sorgulamamı engeller mi bilmiyorum
- +1 yıl
Annemde maliye bakanlığında çalışıyor ve defalarca geldim maliyeye. Kafesinde oturup annemle pasta yerken inan temizlikçisinden memuruna kadar onlarca kişi alıcı gözle bakıyordu ve bir gün meraktan birisine merhaba dedim ve tanışmıştım ya da ben gidince annemi tutup bizi tanıştır diyen çok olmuş. daha önce kurumlarda bilgisayar işi yaptım yargıtay diyanet havalimanı ve devlet hava meydanları gibi yerlerde bulundum ve şunu gözlemledim. bir çok memur evden işe işten eve şeklinde olduğu için evleneceği insanı bulamıyor. hatta kurum içi evlenen de var ama bu nadir. bu sebeple kendini dışarıya açmalısın. git lüks restorantta kahve iç git yemek ye git tunalıda kuğulu parkı gez kursa yazıl hobi edin etkinliklere git derken elbet birisiyle tanışırsın.
Soran+1 yılvalla öyle bi ortamda benle ilgilenen yok iste neyse belki dısarda denerim sansımı baska da bisey yapamam zaten
- +1 yıl
Umarım kısmetin çıkar bol şans
- +1 yıl
Annem 42 yaşında geçen sene doğum yaptı. Çocuk için 40 yaşa kadar süre var. Ama 40 yaşından sonra normal doğum olması imkansız oluyor genelde
- +1 yıl
Hayatında hiç çocuk doğurmamış veya aldırmış ya da düşük yapmış kişiler için 30 üstü riskli ek olarak herkesin biyolojik saati bir değil. Bu yüzden herkes için net konuşulmaz. Bu yüzden doktora gidip test yapılması gerekir. Tıp maalesef ülkemizde ilerlemedi ilerledi diyende kendisini kandırır. Gidip biyolojik saate baktırmak en güzelidir.
+1 yılŞöyle baktım yorum yazan bazılarına ne saygısızca yorum yapanlar olmuş , neden bu kadar saygısız insanlar çoğaldı bu toplumda , bir soru sorulmuş kimsenin kimseyi aşağılamaya hakkı yok, soru sahibi arkadasim yaşınız gayette normal herşeyin bir zamanı var nikahın vakti gelmemiş demekki, çok şükür elinde mesleğin varmış karşına da düzgün biri çıkar elbet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılFortis Fortuna Aduivat yani Talih cesurdan yanadır Biraz cesaretli olursan burdan birini bile bulursun Yapman gereken insanları süzgeçten geçirerek seçmen
00 Yorumla
+1 yılCanım benim ilk önce endamlı olucaksın kendinden emin bir kadın herkesin gözdesidir , sen sen olucaksın ilk önce giyimine özen göstereceksin öyle her gün pantolon gömlek giymek olmaz sonra doğru koku sonra doğru renkler ve makyaj yapacaksın kırmızı ruj sür mini etek giy demiyorum , özen göstereceksin her bir detaya aksesuar bile uygun olmalı sonra da yanında bakışlarını senden çekmeyin gözlerini senden almasına izin vermeyeceksin
00 Yorumla
+1 yılYani sonuçta ergen kız değilsin sana yaklaşmak isteyen biraz daha dikkatli yaklaşmak ister öyle lap diye gelip konuşmaktan çekinirler ve rahat ol illaki birileri çıkar karşına
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence uzaktan yni dışardan tavırların çok soğuk ve erkeklere cesaret veremiyosun. Red yiyeceğine kesin gözüyle bakan erkek de uğraşmak istemiyor
00 Yorumla
+1 yılİnsanların seni nasıl tanımladığıyla aynada gördüğün aynı kişi olmuyor bazen, burada tabii önemli olan senin nasıl gördüğün kendini, ama maalesef reklama ve çekiciliği ihtiyacın var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yıl32 yaşındayım banada bakan olmadı artık takmıyom olursa olur olmazsa olmaz :) hayatın tadını çıkarıyom
02 Yorumla- +1 yıl
hayat kafaya değmeyecek kadar kısa
- +1 yıl
kafaya takmaya
+1 yılKendini fark ettirmelisin. Senin imajini parlatmak gerek. Kurum ortamından ziyade dışarda takılmalısın.
00 YorumlaYüzünüzü görmedim sosyal ortamlarda ilgili sıkıcı ortamlar beni gerer. aksiyon ortamlarda yıldız olurum. empati kurdum.
00 Yorumla
+1 yılMillet evlenecek hatun aramıyor çünkü senin zamanın gelmiş 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılöyle demek ki takılsınlar başkalarıyla banane
- +1 yıl
E sende yalnız takıl onlara ne 😂
Soran+1 yılaynen canım
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sosyal yetenekler, biriyle tanıştıktan sonra flört dönemi girmen lazım onlar girmiyorsa sen ilerle.
010 Yorumla
Soran+1 yılnası ilerlicem ki? arkadaslığa baglamadan
Soran+1 yılben buluşmak mı isticem işyerinde birisi vardı gözlerinin icine baktım anlasın diye neyse instadan ekledi sonra sıradan bir arkadas oluverdi bu ne simdi söyler misin bazen yüzüme bile bakmıyo, ben de bakmıyorum artık
Soran+1 yılbu nası bi konusma sekli? 😀
Soran+1 yılbu bahsettiğim kişiyi yalnız bulsam ederim ancak hep etrafımız insan dolu
Soran+1 yıletrafımızda insan ılması mı daha iyi?
+1 yılAman bence hiç girme konulara. boş ver. Sonra üzüldüğümle kalıyoruz. Daldan dala atlar hepsi
01 Yorumla
Soran+1 yılbi özgüvenim yerine gelirdi fena mı
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa sen kendini guzel buluyorsun ya da millet seni guzel bulmuyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılbulmuyolar demek ki
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Artık devir abaza devri düzgün sohbet edip konuşalım diye düşünen çok az insan var.
02 Yorumla
Soran+1 yılbu insanlar nasıl gercekten birine deger verip evleniyo peki?
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kendi kendinize yetersiniz kime ihtiyacınız var ki?
00 Yorumla
+1 yılOrtadoğu da kadının raf ömrü var ne yazık ki o erkekleri yetiştiren yine kadin
00 YorumlaHiçbir erkeğin sizi beğenmediğine nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılTanışalım. Abaza diye adlsndırdığın tiplerden değilim ama göreceli tabii. Belki sende abazasındır
00 Yorumla
+1 yılBence sebep seninle alakalı diğer erkeklerin sende gördüğü bazı eksiklikler olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Seni farketmiyolar demekki yakana karanfil takıp öyle dolaş bide bakalım😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Herşeyin hayırlısı demek lazım bu konularda.
00 Yorumla
+1 yılYani fiziğin ve kilon normal, kariyerin de gayet iyi, kişiliğin de iyi olmalı çünkü kariyer yapmak için düzenli tertipli birisi olmalısın.. Kimseye flört manasında yaklaşıyor musun?
04 Yorumla
Soran+1 yılben arkadas olarak kalıyorum erkekler de zaten farklı bi sekilde ilgilenmiyo buna cok sasırıyorum kendini begenmişlik olarak algılama lütfen ortada bi sorun var bence
Soran+1 yılevet kariyer yapmak icin cok emek verdim tertipli düzenliyim tek sorunum hayata gec kaldım ve kendime üzülüyorum bu konularda
- +1 yıl
Hayır daha genceciksin, sadece erkekler arkadaş olarak yaklaşan kadınlara pek ilgi göstermez, yeni tanıştığın kafanın uyuştuğu birisine flört gözü ile yaklaşmayı dene. Bence olabilir.
Soran+1 yılpeki denicem tesekkürler
Kendinden büyük erkeklere yönel kuzenim 32 yaşında eşi 46 yaşında gayet uyumlular ve çok yakışıyorlar mesela Kenan İmirzalıoğlu 49 yaşında dışarıdan belli olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇevrendekilere sert bir imaj veriyor olabilir misin
00 Yorumla
+1 yılKendilerinin problemi sen kendinle barışık olman gerek. Kendine güven begenmiyorlarsa da kendisine bakip sonra seninle kendini kiyaslasin
00 Yorumla
+1 yılValla huyun suyun önemli olan yani bilmiyorum ama ben yaşa bakmazdım eğer ki keyifli birisiysem konuşurdum tanışırdım ileriyi düşünürdüm
00 Yorumla
+1 yılAbla bir yaştan sonra sen Erkeksen iyi gelemez ki Bu normal bir şey
00 Yorumla
+1 yılKarma yüze vurur bi tanesi. Bu gune kadar teptihin erkeklerin naleti bu 😅😅
00 Yorumla
+1 yılTipini paylaşsaydın gizli
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın aslında
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNerden biliyorsun begenmediklerini
06 Yorumla
Soran+1 yıltepki yoksa nasıl bilicem arkadas gibi konusuyoruz sonra etraftaki sıradan kızlardan biri oluveriyorum arkadasca yani, özel biri olmadım kimse icin bugüne kadar
- +1 yıl
Kimseyel gorusmek istemiyormusun mersk ettigin birsey yokmu kimse seni gormesse nasil yorum yapacakki sana
Soran+1 yıliş arkadası ortamım var kendi arkadaslarım da var ama kimse bana ilgi göstermiyo kücük bi ilgiyi bile anlayıp karsılık verecek zekaya sahibim
- +1 yıl
Seni tanimak fikirlerini ogrenmek isterdim
Soran+1 yılnasıl yani? fikirlerimi söylüyorum iste
- +1 yıl
Gorup tanimak tanismak isterim demek istedim
Genç bir erkeğin ilgisini ister misin
02 Yorumla
Soran+1 yılcok kücüksün Allah iyilerle karsılastırsın
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kilolu olma ihtimalin?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne bekliyorsun? Ne istiyorsun ya da ?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bana bakmaz diyorladir bence
00 Yorumla
+1 yılCiddi ve soğuk biri olarak siman olabilir mi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılEgo olabilir
00 Yorumla
+1 yılSebebi sensin neriman
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılNerede yaşıyorsun
00 Yorumla Belkide şans vermiyorsun kimseye
04 Yorumla
Soran+1 yılsans isteyen kim?
Soran+1 yılben biraz ilk adım bekliyorum sanki öyle bi çekincem var evet
Gizli Üye(36-45)+1 yılAuran, çekiciliğin, ışığın yoktur.
01 Yorumla
Soran+1 yıldemek ki yok
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılDuvarlarını biraz yık sana yaklaşmalarına izin ver
010 Yorumla- +1 yıl
Çekinenler vardır çevrende dikkatli bak çevrene
- +1 yıl
Özgürlüğünü yaşa bence sonra eyvah demekten se
Soran+1 yılneden çekiniyolar ki ya da duvarlarım oldugunu nerden cıkardın
- +1 yıl
Tahmin çirkin olmadığını sen söyledin ters bir cevap almaktan çekiniyorlardır her insanın duvarları vardır bu tahmin sadece
Soran+1 yılgüzel ya da cirkin degilim ortahalli sayılırım
- +1 yıl
Erkeklerin çoğu yırtık değil % 80 i çekingen
Soran+1 yıldısardan konuskan esprili özgüvenli görünen? hangi sınıfa giriyo?
- +1 yıl
En çekingeni 😀😃 iş ciddiye doğru yol alırsa topuk hemen 😀😃
Soran+1 yılişine baksın öyleyse napıyım
- +1 yıl
Bilemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende az ilgi cekici bakimli ol.. se. ksilik kat
00 YorumlaBence ilk adamı sen at
13 Yorumla
Soran+1 yılya kötü olursa napcam 🙄
Soran+1 yılanladım bu mantıklı
+1 yılBu yaşa kadar hic sevgilin olmadı mı
03 Yorumla
Soran+1 yılolmadı tabiki ben ne anlatıyorum sevgili seven hoşlanan biri demektir
- +1 yıl
Peki nerde yaşıyorsun
Soran+1 yılAnkara
+1 yılYüzünü görme şansım var mı
01 Yorumla
Soran+1 yılgör sıkıntı degil
Bence sen yanlış düşünüyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılolanı biteni bu işte
Soran+1 yılo cok nadir oldu bikaç kere
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çirkinsindir
00 Yorumla
+1 yılNasibini bekle
00 Yorumlaselam hanfendi. Görünüm giyim olabilir
00 Yorumla
+1 yılSeni beğeniyorum
00 Yorumla
+1 yılÖzelden bir resim atsana bakim 🤔
00 Yorumla
+1 yılGizzz gelmişin 33 e ne yapacan bakmasinlar
00 YorumlaSeni haketmiyolarr
00 Yorumla
+1 yılTepkinden cekiniyo olabilirler
00 Yorumla
+1 yılBende 33 yaşındayım tanışmak isterim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılSosyal çevren nasıl?
04 Yorumla
Soran+1 yıliş ortamım arkadaslarım var yani normal
- +1 yıl
Ne kadar çıkıyorsunuz kafe restoran, eğlence mekanları falan gibi yerlere? Alkol kullanıyorsan bara falan?
Soran+1 yılhaftasonları
- +1 yıl
Yine de biriyle tanışamadın mı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanı gelmemiştir.
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hiçbir erkek benimle ilgilenmiyor, beğenmiyor. Bunun muhtemel sebebi ne olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler