Artık sosyal medya hayatımızın içinde mevzu nerden taniştiğimiz değil kimle taniştiğimiz bunu yaşayan var mı sosyal medyadan tanişıp gerçekte sevgili olan ya da evlenen
Güncellemeler
+1 yıl
İyi uykular
Güncellemeler
+1 yıl
Pardon
İnternette tanişıp gerçekte buluşup sevgili olan ya da evlenen var mı?
Kızlar soruyor dan tanıştık bir konu hakkında yardım ediyordu. Sürekli görüntülü konuşmaya başladık daha sonra her gün her gün sohbetimiz baya sarıyordu falan filan neyse buluşma günü ayarladık geldi. Görüntülü konuşurken nasılsa gerçekte de öyleydi yani hiçbir farklılık yoktu. İlk buluşma biraz birbirimizi tanımaya çalışmakla geçti dışardaydık oturduk çay bahçesinde vs.. Sonraki buluşmalar daha güzeldi iyice alışmıştık heyecanlıydı ve çok özlüyoruz birbirimizi. Ama o bir kere sarılma bütün özleme değiyor. Vedalar da çok gözü yaşlı bitiyor hiç sevmiyorum vedaları ama olsundu😅 Bu uzaktan mesafe ilişkisi ciddi anlamda güven ve sadakat isteyen bir şey ve bunlar bizde şuanda tam. Ve bazı şeyler sıradan gelmiyor mesela bizim için sarılmak, öpmek, buluşmak çok büyük bir şey ve çok kıymetli. Bence bir şeye emek verince o şey daha da kiymetleniyor.
Ayrılalım dememişti aramıza soğukluk girince anlamıştım ayrıldığımızı araya mesafe girince yine konuşuyorduk ama eskisi gibi değildi sonra helallik istedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benn varım 1 buçuk senelik sevgiliyiz buluşuyoruz ve evlenmeyi düşünüyoruzz
Nasıl başladi anlatır mısın yani ilk buluşunca sorun oldu mu korktun mu istedigub gibi değilse vs ya da başka sorunlardan
Kızlar soruyor dan tanıştık bir konu hakkında yardım ediyordu. Sürekli görüntülü konuşmaya başladık daha sonra her gün her gün sohbetimiz baya sarıyordu falan filan neyse buluşma günü ayarladık geldi. Görüntülü konuşurken nasılsa gerçekte de öyleydi yani hiçbir farklılık yoktu. İlk buluşma biraz birbirimizi tanımaya çalışmakla geçti dışardaydık oturduk çay bahçesinde vs..
Sonraki buluşmalar daha güzeldi iyice alışmıştık heyecanlıydı ve çok özlüyoruz birbirimizi. Ama o bir kere sarılma bütün özleme değiyor. Vedalar da çok gözü yaşlı bitiyor hiç sevmiyorum vedaları ama olsundu😅 Bu uzaktan mesafe ilişkisi ciddi anlamda güven ve sadakat isteyen bir şey ve bunlar bizde şuanda tam. Ve bazı şeyler sıradan gelmiyor mesela bizim için sarılmak, öpmek, buluşmak çok büyük bir şey ve çok kıymetli. Bence bir şeye emek verince o şey daha da kiymetleniyor.
Evet konuşup görüştüm sonra ayrıldık
Neden ayrıldınız
Sinirlerime hakim olamıyormuşum
😅😅sinirli biri misin
Değilim aslında sinirlendiğim nokta onun kararsızlıkları yüzünden ne istediğini bilmediği için düşünceleri farklıydı
İlk buluşunca hoşlandin mi hemen görüntülü konuşmadaki gibi miydi
Açık olucam ilk buluşmada yakınlaştık sonra devamı gelmedi
Neden peko
Evden çıkması zor oluyordu izin alamıyordu aramıza soğukluk girince eskisi gibi konuşamadık sonra bi mesaj attı ben evleniyorum diye
O çok kötü olmuş senin için biraz da ayıp olmus
Yok hiçte bile nerde mutluysa oraya gitsin
Birden mi evleniyorum dedi yoksa öncesinde ayrılalım dedi mi
Ayrılalım dememişti aramıza soğukluk girince anlamıştım ayrıldığımızı araya mesafe girince yine konuşuyorduk ama eskisi gibi değildi sonra helallik istedi
Ne kadar sürmüstü başlangic ve ayrılık arası
Bir yıl sürmüştü
Baya da sürmüş ya
Evet
Kısa geçtim ben biraz yani öyle işte
Hayırlısı olsun
Aynen hayırlısı
Evet var mı böyle bir hikaye darısı başımıza
Evet var tanıdığım bildiğim kişiler
Yıllarca sürdürdüğümüz arkadaşlık ilişki oldu
Çevremde var evlenen
Vartbi ama uzun sürmez evlilikleri