Flörtöz biri güvenilmez midir sizce?
Evet öyledir
Hayır değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Flörtöz biri güvenilmez midir sizce?
Bir kişinin flörtöz olması, o kişinin güvenilmez veya güvenilir olup olmadığını doğrudan belirlemez. Flörtöz davranışlar, bir kişinin kişilik özelliklerine, iletişim tarzına ve ilişki dinamiklerine bağlı olarak farklı yorumlanabilir. Güvenilirlik, bir kişinin sözlerine ve eylemlerine olan bağlılığı, dürüstlüğü ve güvenilir bir partner olma yeteneği ile ilgilidir. Bir kişinin flörtöz davranışları, onun bu temel güvenilirlik özellikleri ile çelişmiyorsa, o kişi güvenilir olabilir. Ancak flörtöz davranışlar, bazen insanların güvensizlik veya oyun oynama gibi sorunlu davranışlarının bir göstergesi olabilir. Önemli olan, bir ilişkide güveni inşa etmek ve sürdürmek için açık iletişim, saygı ve dürüstlüğün olduğu bir ortamı teşvik etmektir. Eğer bir kişinin davranışları veya flörtöz tavırları sizi rahatsız ediyorsa veya güvensiz hissettiriyorsa, bu konuyu partnerinizle açıkça konuşmanız önemlidir. İletişim yoluyla anlayış ve uyum sağlamak, ilişkinizin daha sağlam temeller üzerine kurulmasına yardımcı olabilir.
Cevap
3Cevap
Evet flörtöz her zaman aldatmaya odaklı biridir
Aynen katılıyorum. Öyle biriyle bence yolun başında ayrılmak çok daha sağlıklı diye düşünüyorum ben. Yani flörtöz biri ile ilişki çok sürmez biter.
Evet kesinlikle guvenilmezdir
Aynen öyle. Öyle gözü dışarıda olan biri ile ilişki yürümez ne kadar çok sevsen bile olmaz diye düşünüyorum ben. Öyle insan aldatmaz yatkın olur çünkü.
Sen evlenirsin mesela kavga edersin dışarı çıktığında o flört ettiklerinin yanına gider
Daldan dala atlayan insanın nesine güvenilir?
Aynen öyle katılıyorum. Öyle bir insana şahsen ben güvenemem hiçbir konuda. Ben öyle gözü dışarıda olan biri ile asla birlikte falan olamazdım şahsen.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?