Eski sevgilisini benimle aldattı aslinda
Bir erkeğin eski sevgilisiyle karşılaşınca gerilip heyecanlanması normal mi?
Eski sevgilisini benimle aldattı aslinda
Şu anda biz sevgiliyiz fakat sevgilim o kızla karşılaşınca gerilmiş bu normal mi. 3 ay önce ayrıldılar. Bizde 4 aydır sevgiliyiz.
olabilir ya sen bunu şimdi düşüneceğine sevgilisinden 1 ay önce ayrılmışken o insanla sevgili olmanı sorgula bence. ya önceki sevgilisini sevmiyordur ya da seni. ikiside kötü çünkü sevmediği biriyle birlikte olan adamdan hayır gelmez diğer seçeneği söylemiyorum bile zaten
6 ay sevgili 1 ayda flortlermis.
Telefonu kayıtlı hala kızın sevgilimin hem normal hem iş telefonunda. Kavgalı gürültülü ayrılmamışlar gayet medeni bi ayrılık olmuş. Hatta ayrıldıktan sonra bi iki kez konuşmuşlar mesajla kısa. Watsap profiline bizi koydu ama yano koz gördü. Kiz dükkana girince merhabalasmislar göz göze gelmemişler arkadaşım söyledi.
Kiz arkasını dönmüş duvarlara falan bakmış. Sevgilimde diğer müşteriyle konuşuyormuş ama sesi gerilmiş heyecanlanmış.
ya olabilir böyle şeyler. ayıp olmasın diye merhabasına cevap vermiş ve konuşmayı uzatmamış sevgilin bence doğru olanı yapmış
Dükkân sahibi gelince de kız hastalığı anlatmış Sevgilim de araya girip şaka yapmış. Ayrıldıktan sonra kıza cinsel içerikli mesaj atmis. Ve hala da konuşuyorlar ama düzenli değil. Ayın 25 inde kpss açıklanınca kız sevgilime güya yanlışlıkla sınav sonucunu atmış biraz konuşmuşlar sevgilim emoji falan kullanmış senin adına çok sevindim falan demiş.
ayrıl knk
Ona hissi mi var sence
O kadarcık sürede unutamamıştır ne bu enerji anlamıyorum bal arısı gibi zaten birisini unutamadan bir başkasına yelken açanda doyumsuzdur çok itici geniş kişilik yapısı hic etik bir durum değil karşı tarafa haksızlık kendi çıklarları için kullanmaktır
Ama watsapta bizim resmimiz var profil resmi yapti
Onların ilişkilerinin soğuk olduğu dönemde biz konuşmaya başladık zaten
Sende ilişkisi olan birisi ile mi sevgili oldun
O dönemde tanıştık sadece
İlginçsiniz başlangıç zaten iyi değil ki
Pp fotosu yaptı bizi
Pp yapması onun asıl düşüncesine etken değil ki aldatan kişilerde pp yapıyor foto paylaşıyor mesela hatta bunu seviyormuş gibi görünerek gösteriş yaparak kullanıyorlar
Sence o koza nispet mi yapıyor onun içinmi koydu ya.
Öyle olabilir de olmayabilir de
14 mayısta ayrılmak mı istiyorsun demiş Kiz Sevgilimde şüphelerim var düşünüyorum dedi sen kararını vermişsin zaten demiş Kiz Sevgilimde vermedim düşünüyorum diyorum demiş kızda seni hala seviyorum dedim bende seni seviyorum dedim bende seni seviyorum ve değer veriyorum ama bir gelecek olacak ben ilerleyen zamanlarda bir sorun yaşayacağımız çıkmaza göreceğimiz bir durum olmaktansa emin adımlarla ilerlemek en mantıklısı demis kizdae peki kararinu verince yazarsin demis
Sevgilim 29 mayısta ayrılmak istediğini söylemiş Kiz da yeniden başlayalım cabalarım demiş sevgilim notrum eskisi gibi olamam belki zaman geçtikten sonra ama şu an değil demiş kızda kendine iyi bak iyi günler demiş ağlıyormuş telefonds
Gecesine de kıza napıyorsun demiş kızda sabah iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın demiş Sevgilimde bende iyiyim merak ettim sorayim demiş kızda teşekkür ederim kotu olacağım bir durum yok kötü hissedeceğim bişeyde yaşamadık sonuçta mutlu olduğum zamanlarda vardı sonuçta bir hissin olması kadar bitmeside normal senden nefret etmiyorum yani denedik olmadı Umarım bundan sonra her ikimizinde hayatımda keşkelerden ve kuşkulardan arınık istediğimiz yönde tatmin olabileceğimiz mutlu net ve gerçek ılişkiler olur demiş Sevgilimde umarım inşallah demiş. 14 haziranda kıza gece cinsel içerikli mesaj atmis Kiz da cevap vermemiş Sevgilimde sabah silmiş.
Iki ay sonra ağustosta deprem oldu kizda iyi mısınız diye sormuş mesafeli konusmus sevgilim kisa kesmis. 25 agustosta sonuclaf aciklanmis kiz guya yamlislikla sinav sonucunu sevgilime atmış bu defa daha sıcak konuşmuşlar emoji falan olmuş.
Bide gecem gün veterinerde karsilasmislaf
Cevap
2Cevap
Hızlı bir yeni iliskiye geçiş olmuş muhtemel yara bandı olmusun
Ama watsap profilinde bizim resmimiz var ve kız telefonunda hala kayıtlı olmasına ragmen
Onu kıskandırmaya çalışıyordur belki de bilemiyorum
Bende profili biz yaptığına göre benimle ciddi bana aşık diye dusunuyordum
Vallahi her şey olabilir bilemedim
14 mayısta ayrılmak mı istiyorsun demiş Kiz şüphelerim var düşünüyorum demos sevgikim sen kararını vermişsin demis kiz sevgilimde vermedim düşünüyorum diyorum demiş kızda seni hala seviyorum demiş sevgikimde bende seni seviyorum ve değer veriyorum ama bir gelecek olacak ben ilerleyen zamanlarda bir sorun yaşayacağımız çıkmaza göreceğimiz bir durum olmaktansa emin adımlarla ilerlemek en mantıklısı demiş. 29 unda sevgilim kıza ayrılmak istiyorum demiş kızda yeniden başlayalım cabalarım demis notrum eskisi gibi olamam belki zaman geçtikten sonra ama şu an için olmaz demiş
KIZ ağlamış telefonda düşünsene ne kadar ezik. Seni sevmeyen birinden şans istiyorsun hahahah
Gecesine de kıza napıyorsun demiş kızda sabah iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın yazmış Sevgilimde bende iyiyim merak ettim sorayim dedim yazmis kızda teşekkür ederim kotu olacağım bir durum yok kötü hissedeceğim bişeyde yaşamadık sonuçta mutlu olduğum zamanlarda vardı sonuçta bir hissin olması kadar bitmeside normal senden nefret etmiyorum yani denedik olmadı Umarım bundan sonra her ikimizinde hayatımda keşkelerden ve kuşkulardan arınık istediğimiz yönde tatmin olabileceğimiz mutlu net ve gerçek ılişkiler olur demiş Sevgilimde umarım inşallah yazmış. Iki hafta sonra kıza gece yarısı cinsel mesaj atmis kız cevap vermemiş Sevgilimde sabah 10 da sıkmış ama numaraları hala ekli birbirlerinde iş telefonunda bile ekli.
Ağustosun 10unda deprem du ka p zaman sevgilime yazdı mesafeli bir konuşma idi. Geçen sınav sonuçları açıklandı kız güya yanlışlıkla ss alıp ailesine yollayacakken buna da yollamış biraz konuşmuşlar ama bu defa daha samimi emoji falan kullanmış senin adına çok sevindim falan demiş. Bide 2 gün önce dükkanda karşılaşmışlar ama mesajlaşma falan olma Mis.
Sevgiliyken sexting yapıyorlarmış bu arada
Normaldir bi anda gördüyse
Bi anda dükkanda karşılaşmışlar kız merhaba demiş merhaba demiş sevgilim. Arkadaşım diyorki birbirleriyle konuşurken yüzlerine bakamadılar yani göz göze gelmemişler kız arkasjbu donup tabelalara falan bakmış. Sevgilim de başka müşteriyle konuşmuş ama sesi gergin ve heyecanliymis
Biri dicem onlar daha sevgiliyken biz konuşmaya başladık sence bu bana çok aşık olduğunu gösterir mi bide watsap profilinde bizim fotomuz var
Yanı ona nispet için yapmaz değil mi
Bide sevgilim şey demiş Kızla konuşurken bir gün ben eski sevgiliyle konuşmak saçma sapan geliyor bana demiş kızda bi his yoksa inan bi anlamı olmuyor demiş Sevgilimde olsun bana yinede saçma geliyor demiş kızda biz ayrılsak diyelim konuşmaz mısın benimle aradan zaman gecsede demiş Sevgilimde umarım hiç ayrılmayız ama birgün ayrılırsak muhtemelen barışma ihtimalim varsa konuşurum yoksa konuşmam demiş
Telefonda kayıtlı olmaları peki üstelik iş telefonunda bile
Daha o zaman ilişkileri varmış başlarda böyle bi konu gecmos
Ayrıldıkları gün demişki biz zaten yine görüşürüz haberleşiriz kizda bu biraz hayali oldu demis sevgilim niye demiş kızda sözde daha ayrılmadık görüşmedik iki haftadır ayrıldıktan sonra mi görüşeceğiz demiş Sevgilimde duygusal bisey olmadan konuşmam dersen senin tercihin tabi ki demiş kızda bana fark etmez seninle bi sorunum yok bu saatten sonrada olmaz kendine iyi bak iyi günler demis
Kizin konuşması mi sevgilimin konuşması mu
Sence kızdan hala etkileniyor olabilir mi yani hadi normal telefonundan silmedin iş telefonundan niye silmiyorsun
Kizin eli ayağı titremiş görünce daha doğrusu heyecanlanmış ama konuşurken bir titrer falan olma Mis sadece hani bazen utanırız ya öyle olmuş kızın ki, sevgilim biraz gerilmiş önce aniden görünce şaşkınlık falan olmuş, kızda dükkandan çıkarken para üstünü alınca böyle heyecanlanmış.
Acaba sevgilimin hisleri var mi
Kiz dükkan sahibiyle konuşurken gerilince sevgilim araya girmis bi şaka yapmış hatta
Genel olarak ne düşünüyorsun durum hakkında
Biz ayrıldık profili kaldırdı ve hemeb eski sevgilisine yazdi
Eveg dun gece yazdi. Veterinerde karsilasmislardk ya ta uklar nasil oldu demis kiz ceval vetmks sevgikim de iceri girince utandim sasirdim demjs kiz neden demjs sevgikimde gerci sen utandin yuzume bakmadın sırtını dondu se ni aynadan ve arkadan görebildim demiş sonra sevgiliyle kullandıkları bir emojisi yollamış kızda senin bi sevgilin var bana böyle bisey yazamazsın zaten 3 ayda profil yapacak kadar nasil sevdin asik oldu ona da sasiriyorum demis sevgilimde dusun ne kadar saglikliydi sen karar ver demiş. Sonra eski defterler acilmis. Sevgilim iyi kötü hayatımda yer edindin asla pişman değilim hayali bile hoşuma gidiyor ki bazen hayal dahi ediyorum yalan değil demiş.
Biraz daha konuşmuşlar. Kiz en son libido ve alkol etkisiyle yazmadıysan eğer yarın yazarsın iyi geceler demiş.
Çok şükür yazmamış ama
Nasıl yani anlamadım. Bunların düzenli bi sexting hayatları var mis zaten
Sevgilim hala yazmamış daha doğrusu eski sevgilim. Ne dusunuyorsun
Kiz da bisey dememiş haliylr
Çok degil
Elini yüzünü boynunu olmuş şakayla karışık basenime bacağına dokunmuş birbirlerinin göbeğine dokunmuslar
Sevişme falan olmamis
aşıktır hala ona
Ama 6 ay sürmüş ilişkileri 3 ay önce ayrıldılar bizde 4 aydır sevgiliyiz.
Ve watsap profilinde bizim resmimiz var ve kız telefonunda hala kayıtlı olmasına karşın
olsun. 6 gün bile olsa ona aşık
Ama o kız rehberinde kayitli bunu göze alarak bizim fotomuzu wp profili yaptı kızda gördü. Hani baktım acaba kıza gizlemiş mi diye yok kıza açık.
Kız onu bırakmış muhtemelen ona nispet yapıyor ama hala aklı onda
Sevgilim terketti kız ondan şans daha istemiş yeniden başlayalım cabalarım demis notrum eskisi gibi olamam belki zaman geçtikten sonra ama şu an değil demiş sevgilim. Ayrıldıktan sonra kıza cinsel mesaj atmis kız cevap vermemiş. 2 ay sonra ağustos- ayında deprem olunca kız yazmış mesafeli bi konuşma olmuş. Sonra 25 ağustosta sınav sonucu açıklanınca kız güya yanlışlıkla ss alıp ailesine yollayacakken buna da yollamış biraz konuşmuşlar ama bu defa daha samimi emoji falan var
kız onu aldatmıştır
Kışa ama
Bir hafta sonrada dükkanda karsilasmislar
onlar arada görüşüp aldatırlar seni.
Yok kız çok seviyormuş aldatma falan olma Mis sevgilim ayrılmak istemiş. Zaten o sıra b konuşmaya başlamıştık onların arası soğuktu acıktı yanj
sevgilin onla sevişmek istiyordur
Sevgilim zaten istiyormuş hatta kıza sexting yaparken seni gerçektede çok istiyorum sadece o an azman için söylemiyorum bu kadar ileri görmesekte biseyler yaşamak istiyorum seninle seni çok arzuluyorum istiyorum illaki birlikte olalım demiyorum ama yüzeysel de olsa birbirimizi boşaltalım çok istiyorum falan demiş kızda bunu istiyormuş tabi ama bisey olma Mis sadece elini yüzünü boynunu olmuş şakayla karışık basenime bacagina dokunmuş birbirlerinin göbeğine dokunmuşlar ama bi gece kıza ben o gün seni öperken şeyim kalktı demis
içinde kalmış demekki. bu yakınlık sayesinde potansiyel olarak devamlı sevişebileceği biri olarak görür onu. ve emin ol ışık görse ondan kabul eder
Ama bisey yaşamamışlar sadece seçti g bir de kız ona bir kere nude göğüs atmış Sevgilimde bunları yalamak emmek vardı şimdi Ya böyle domsltsam * surtsem, harika gerçekten bayıldım tam istediğim gibi ucu kara değil sarkık değil pembos saatlerce emer uçlarını çıkartırım bunların demiş.
Kızla dükkanda karşılaştıklarında kız arkasını dönmüş buna yani yüzüne bakmamış merhaba derende göz göze gelememisler acaba bi anda onları mi atirladilar. Arkadaşım diyorki kızın eli ayağı birbirine girdi resmen dükkandan cikarken
kız da heyecanlanmış işte. o hayalleri beraber kurmuşlar. onu zükmek isteyen bir erkekle karşılaşmak heyecanlandırır bu normal.
Ama ardından bi mesajlaşma alan olmadi
Birbirlerini arzulaysalar yazmazlar miydi
olur olur. acele etme. irtibat kurar onlar
Yazarlar zaten. kız kararsızdır sadece.
Yanı sevgilimin libidosu çok yüksekmiş o kızla konuşurken 4 4 buçuk saat sexting yapıyorlarmış sevgilim kamera açıyormuş kız zevk aldım diye kız çadırda ailesiyle kaldığı için öyle dokunma falan olmuyormuş sadece okuyarak zevk alıyormuş. Sevgilimde zevk alsın diye uğraşıyormuş. Bazen sevgilim arabayla baraja falan gidip orada yapıyormuş. Bi keresinde penisini ve koltuk altını trad ederken kızın izlemesini istemiş kızda izlemiş. Aynalara boşalıyormuş sevgilim duşta penisini yıkarken kız izlemiş.
Sadece kibarca bi merhabassma olamaz mi yani. Illaki yazarlar mi diyosun
olmaz. mutlaka o konularda konuşur onlar
Sevgilim ayrıldıktan 2 hafta sonra kıza yazmış cinselesaj kız cevap vermemiş yinede yazar mi
Sence sadece cinsellik mi yoksa duygusal biseyler de var mi
Yazar. cinsel olarak ona ulaşamadığı sürece duygusal bağ da gelişir. emin ol geçen gördüğünde çarpılmış gibi olmuştur. sevgilinin aklından çıkmıyordur kız
Konuşamamışlar zaten ya da konuşmamışlar ama arkadaşım diyorki kız sevgilime sırtını dönmüş.. Dükkân sahibi gelince de kız konuşurken bi kere araya girip şaka yapmış onun dışında konuşmamışlar. Ama bo gerginlik olmuş ortada. Hani heyecanla karışık. Göz göze bakamamışlar kız yüzü ne bakmamış
Watsap profiline benimle fotoğrafını koydu ama
Kızı istiyor olsa böyle bi riski göze alır mi
Ve kızın üzerinde daha sevgilimle birlikteyken sevgiliminde beğendiği bunu al tam senin tarzın yakışır sana dediği askılı bluz varmış. Ne vardı üstünde diye sorduğumda arkadaşım tarif edince anladım
sevgilinle o kız özel şeyler konuşmuşlar ve onlar birbirleri için özel sayılır. sen kabullenmesende onlar irtibata geçecek. o kız arzulandığını biliyor ve biraz olsun yakınlaşmak ister
Ne bilim yani sonuçta ayrılmışlar. Sevgilimde 2 sevgilisi ve 7 başka kadınla ilişki yaşamış bu kıza öyle demiş. Kızda buna ihanete uğramam değil mi canım libidon yuksek malum yaşanmışlığın da var demiş Sevgilimde deli mısın sen bana yetiyorsun istediğim zaman yazabiliyorum demiş kızda bilmiyorum tensel tatmin illaki farklıdır bilmiyorum demiş Sevgilimde elim yetiyor canım asla olmaz aldatma demis
Sence hala arzuladığını düşünüyor müdür sonuçta o terkedilen bir kadin
sen niye bu kişiyle sevgilisin ki :)
Ve biliyor musun onlar en son şubatta yüz yüze geldiler depremden dolayı. Bide gün önce yano 6 ay sonraki ilk karsilasmalari
erkek elde edemediğini arzular , evet düşünğyordur.
Sevgilim onu ilk kez yazlık kıyafetle gördü yani fotoğraflar dışında canlı olarak
bu onları yakınlaştırır
Anlamadım neyakonlastirir
birbirlerini yakından görmeleri
Ya şey diye düşünüyorum şimdi arzulanan istenilen kadın terkedilmez. Bi kadın terkediliyirsa arzulamıyordur artık haksız mıyım.
Birde watsap profilinde benimle resmi var
Sen ceptesin , profilde resim olması dsa bir şey ifade etmez. kız da biliyor aklı onda , erkek te elde edemediğine ulaşmak ister
Yanı kız açık mavi bir kot bir konvers ayakkabı, siyah beyaz bi askulu bluz, hafif makyan, dalgalı saçlı balıylaymış. Arkadaşım dediki kızın bazeni kalçası var dolduruyor pantolonu kolları com ince değil sarışın, uzun boylu 175 falan kalçaları dikmiş öyle dedi
Kiz zaten seviyor bence yani ayrıldığı gün bi şans istemiş gerçi bir gün sonra umarım hayatımıza başkaları girer istediğimiz yönde tatmin olur ve mutlu oluruz demiş ama bilemiyorum da yani
arkadaşın da beğenmiş anlaşılan :)
Eee sorunca anlattı napim merak ettim yani sevgilim beğenir mi acaba diye
hangi şehirdesiniz?
Diyarbakir
Sevgilimi seviyorum ama o kızla ilgili düşüncesi ne bilmiyrum
Belkide kızı görünce tiksinmstir
Kiz kilo almış çünkü mesajlarda şey demiş mesala kilo aldım spora başlıcam falan buda demişki sen zaten zayıfsın ne koloso hem ben seni her halinle seviyorum
Açıkçası kızla konuşurken o kadar keyif alması aynalara boşalması sırf kız zevk alsın diye saatlerce konuşması videolar atması kamera açması kıskanıyorum sanırım.
Üstelik en mahremimi açmış trad olurken kızın izlemesini istemiş duşta penisini yıkarken kız izlemis
Ayrıldık dün gece esku sevgilisine yazdi bi bahaneyle sozde hayvanlarinu sordu hatta şeyi kalkmış foto da yolladu ki, da sevgilin var beni sevmedigunu soyledun boyle bir mesaji bama atamazsin falab dedi sonrada zaten 3 ayda profil yapacak kadar nasil aşık oldun orasida garip falan yazmış Sevgilimde ne kadar sağlıklı sen düşün, hayatımda iyi kötü bi yer edindin asla pişman değilim hayali bile hoşuma gidiyor ki bazen hayal dahi ediyorum yalan değil dedi kiza
unutamamis
Ama watsap profil resmi yaptı bizim fotomuzu ve kızda bunu gördü. Kiz dükkana girince merhabalaymışlar ama göz göze gelmemişler kız arkasını dönmüş duvarlara falan bakmış dükkan sahibi gelene kadar Sevgilimde başka müşteriyle konuşmuş ama sesi gergin ve heyecanliymis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?