Kendi hatalarımı gözden geçirmem gerek var mı bir arkadaş yardım edecek
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kesinlikle sahiplenmek merhamet cesaret aynı zamanda zeka yani çok yüksek bir eğitim seviyesi değil aslında olay bence önemli olan şey olgunluk seviyesine ulaşabilmek
Sahiplenince çok garip oluyor çoğunlukla hep şu cevap çok sıkıyorsun şöyle düşünmek lazım sahiplenince onu önemsiyorsun önemseyince sıkıyorsun bu şey gibi değil gece çıkma onu giyme şunu yapma bunu yapma değil sadece devamlı yazma isteği ve çok önemseme hep bu yüzden sıkılıp bitiriliyor her şey
Merhamet evet merhamet önemli kendi çevremden merhametlisin lafını duymuştum bir kaçkere
Cesaret var ama canım saçma şeyler için değil
Şöyle söyleyeyim sahiplenmek sadece sıkmak değil mesela sen anlat Karadeniz dizisini bilirsin oradaki tahir'in nefes'i koruması kollaması aslına sahiplenmek sadece giydiğin kıyafete karışmak değil merhamet çok önemli ve cesaret aynı zamanda da gerçek sevgi yani affedersin şerefsiz bir erkek olmayacaksın
Ama şöyle bişey var dünde çok tartıştık bu devirdekilerin çoğu artık şerevfisz seviyor
Yok hayır
Acaba öyle olamadımız içinmi kaybettik
Hayır cevabını duymak mutlu etti
Ben şahsen dominant baskın karakterleri seviyorum kısırı korkak bir de sözü geçmeyen insan sevmem şerefsiz olmak
Korkak olmıyacak tabiki yanındakine sahip Çıkacak ama dominant olur ama aşırı olursalar bu sefer farklı bi evreye geçiyor
Her şey ayarında güzel aslında bilmiyorum ben baskın güçlü karakterleri seviyorum
Ayrı kaçmadığı sürece her şey çok güzel aslında bu arada yardımcı olduğun için çok teşekkürler
Rica ederim ne demek bir de samimi doğal olmalı yani mesela ben doğal ve samimi bir insan olduğumu düşünüyorum her anlamda dış görünüş olarak bile kimseyi kandırmam neyse moyum
Bu düşüncede olman çok güzel bir şey senin gibi insanlar az kaldı artık bu ülkede herkes bir yapmacık erkekler mafya kadınlar barbie oldu
Ne barbie'si Allah aşkına ya onların makyajsız hali efektsiz filtresiz hali babaanneme benziyor herkese birbirine benziyor artık o asıl genetik belli zaten onlardan çıkacak çocukları düşünsene
Onlardan çoktan çocukları baz alırsak darwin’e inanmış olurum
Darwin'in evrim teorisi şu an kanıtlandı diyorsun maymundan geldiğimizde ben de inanicsm😁😁😁
Yani tüm herşeyi şu makyaj malzemeleri bozuyormuş diyebilirmiyiz
Yani şu şekilde birçok kişi o makyaj malzemeleri olmadan güzel değil bu doğru olan bir şey güzellik ve çirkinlik diye bir şey vardır kimse yalan söylemesin bu arada benim de aşırı güzellik iddiam yok
Neyse biraz daha ileri gidersek linç yiyebiliriz canım o yüzden stop
Aynen ehhehe
İyi günler ozaman fikirlerin için çok teşekkür ederim😊
Rica ederim
zekasi
+1
akilsiz apt4l olanlar cekilmiyo
Katılıyorum
Para
Mesleğim var yaşıtlarıma göre güzel de kazanıyorum başka
Kadın herkes herkeste olmalı kasteddigim maaşlı iş değil mal varlığı o işten kovulursan ne olacak
Yani mantıklı ama o yandan yatırımımı yaptım ve mesleğim iyi yani her yerden Çağıran oluyor yatırım olarrakta 21 yaşında 1 ev 1 arabam var şu an ilerliyen zamanlarda daha iyisini yapmaya çalışacağım ve bence sadece meslek değil meslekte duyulmuş olmakta önemli
Kusura bakma bu yaşta onları nasıl yaptın ne okudum da iyi iş yapıyorsun merak ediyorum
Aileden kalan ev araba olabilir tabi bu yaşta ev araba alamazsın
Açıkçası mesleğim su altı kaynakçası Türkiye’de dolarla kazanacak meslekler araştırırken bi arkadaşım önermişti ve bende bu işe başlama kararı aldım
Dolarla kazandırdığı için paranın her gün değeri artıyor ve zaten yaşıtlarım çoğunlukla masa başı iş ve rahat işler aradığı için meslekte genç insanlar kalmıyor bu yüzden genç insan çekmek için ücretler daha çok artıyor emin ol bundan 10/15 yok sonra bu mesleği yapam daha az insan olacak ve malum ona göre verilen ücret baya bi artmış olacak
Ve lise mezunuyum
Anladım