Şimdi bi acil bir yardım?

Öncelikle nişanlımla2 buçuk yıldır birlikteyiz. Nişanlanalı da tam bir ay oldu. Ama şöyle bir durum oldu. Nişanlım bana yalan söylemeye başladı. Önce sigarayı bıraktığını söyledi fakat dün gece onlarda kaldığımda sigara içtiğini gördüm. Onun dışında hiç bir konuyu çözemiyoruz. Her konuşmada eski tartışmalarımızı açıyor. Annesini çok fazla dinliyor. Bana annesine söylemediğini söylüyor olayları. Fakat her şeyi ben annesinin ağzından duyuyorum. Dün gece tam yatmaya giderken sigara kokusunu duydum yanına gittim ve sırf bu hatanın üstünü kapatmak için bana mal mısın içmiyorum diyip kapatmaya çalıştı sonra da olaylar bir yıl öncesine kadar gitti. Sürekli bir yıl önceki olayları açıyor. Şimdide şöyle bir durun var benim babam bir yıl önce vefat etti. Bana hep şey diyor baban yaşasaydı düşüncen daha farklı olurdu falan diyor. Bugun de sigara mevzusundan sonra istemiyorum böyle olucaksa beni sıkıcaksan dedi. Ben de yüzüğü çıkarttım ve ona verdim o da çıkarttı yani olaylar çok karışık ama ne yapmalıyım bilmiyorum. Annesi fe bana şöyle akıl verdi sürekli sen çabalama bakalım geri gelicekmi seni sevio sevmediğini görücez geri gelmezse bitirirsin dedi ben ne yapmalıyım şimdi? Çok karıştı ama arkadaşlar çok dertliyim özür dilerim
Şimdi bi acil bir yardım?