Güncellemeler
+1 yıl
Hem belki aynı yerdeyizdir
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Valla bu sitedekiler genelde gönül eğlendirmek istiyor size şaşırdım.
Ben ciddi evlilik düşünüyorum valla evlenip aile kurmak istiyorum
Siz ciddi evlilik dusunuyormusunuz
Evet hatta 2 görücü denememde olmuştu olumsuz geçti. Bu yüzden bende rota cevirdim basarabilirsem memur olacağım. Sonrası Allah Kerim diyorum artık.
Benim niyetim ciddi eğer ciddiyseniz görücü ikarakta gelip isteriz
Hoş görünüz için teşekkür ederim fakat bu konuda sarsıldım biraz bu yüzden birileri ile yeniden denemeye cekiniyorum. Bundan dolayı rota mı memurluk yaptım. Peki siz neden reelden bulmuyorsunuz?
Bakım herkes bir değil bir şans versneiz ilmazmi benim niyetim ciddi bend sıkı üniversite bitirdim ve aranmakta Zor yani insan illaki evlenir bu hayatta sevmek sevilmek ister ben niyetimd ecidiydim kendi evimde var bir şans verin
Sizi onlarla bir kefeye koyduğum için değil. Yeniden olumsuz bir deneme atlatırsam bir daha hiç evlenemem kafam zorlu diye teşekkür ettim. Daha önce sevgilim vs olmadı. Bu yüzden hassasım bu konuda. Ciddi olduğunuzu anlayabiliyorum. Üstelik benimde bir evim var 🙃
O halde bence bir şans verin birbirimizi tanıyalım
Olumsuz olmayacak belkide birveiimize çık aşık olcaz
Bende sizin gibiyim olumsuz oldu ve artık herşeye küstüm ama genede yaşım geçmeden yuva kurmak istiyorum çünkü 30 dan sonra istemem
Inanın sonrasında da görücü ya da görüşmek isteyenlerim oldu ama olmazsa bir daha evlenemem diye geri cevirdim şimdi hazır değilim yeni bir olumsuzluğa. Allah gönlünüze göre verir umarım.
Olumsuz olacağını nerden biliyorsunuz
Tamam yazın şehrinizi ayni yer ise kabul edip buluşacağım ?
Nevşehir
Bu bile olumsuz yakın bile değiliz.
Mesafe önemli deilki istemeye geliriz ailecek tanışırız Nisan yapariz hem birbirimizi bir görelim
Merhaba bugün yine buna benzer soru gördüm aklıma geldiniz ne yaptınız gönlünüze göre birini bulabildiniz miii?
Yok maalesef bulmadım yok ciddi düşünen kimse
Sizin düşünceniz kesinlikle hayırmi pekii bir ihtimalimiz yokmu
Evet sizi oyalamak ya da üzmek istemem. Ama burada bu şekilde değilde profilinin temiz olduğunu düşündüğünüz birine yorumlarda vs denk gelerek konuşma başlatabilirsiniz. Bu şekilde olunca daha farkli oluyor ama denk gelmiş gibi olunca kader karşılaştırdı olarak bakıyorlar. Önden ciddi olduğunuzu vs. Söylemeyin mesela nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama.
Yani ciddi deilmis gibimi yapicam
Hayır hayır ☺ sıradan ilerleyin. Kaç yaşındasınız bu arada biraz aceleniz var gibi jdjdjd
Yok acele deilde artık kimseye güven olmuyor hayatımda brii olsun istiyorum mesela şöyle daha ince sevgilim vardı konuştuk tanıştık cididydik 10 ay sevgili olduk sonunda evlencektik ayrılmak istedi evliliğe hazır deilim dedi bende kimseye güvenemiyorum işte pekii bu şekilde sizle tanissak mesela merhaba nasılsınız nerelisiniz 🙂
29 diye düşünmüş ondan acele dedim. Jxbdhd tanışmakta problem yok ama ben üzmek istemem vakit kaybı olur sizin için. Bende birşeyler istiyorum tamam ama bu şekilde değil özelliklerimden ötürü fark edilmek istiyorum. Ya da denk gelmek.
Anlıyorum. ama zaten özelliklerinizi severim mesela bak burdan biriaiyle tanıştım kızla 2 hafta konuştuk ben istemedim çünkü özelliklerini sevmedim sürekli tersliyir konusuyiruz beni dinlemiyor dediklerimi anlamiyordu o yüzden bende vakit kaybı istemem ama burdan meswla instaya geçilir konuşulur zmaanla huylar ortaya çıkar beğeni olursa 6 ay 8 ay konusulur yada1 sene ve aileler tanışır ya da öncesinde yüzyüze görüşülür ben sadece artık hzuirlu olmak istiyorum mesela beni her halimle kabule decek bı eş istyrm
Peki onu da bu şekilde bulmuştunuz ? 😂
Evet
Anladım tanışmamızda bir problem yok ama benim niyetim sizi umutlandirmak değil başlamak istediğim durum böyle değil çünkü. Daha öncede görücü usulü denedim vee aşırı kötüydü arkadaş olabilirim ama ciddi bakınca geriliyorum olmuyor.
Pekii normal arkadaş olarak konuşalım gerilme ve zorunluluk yük gibi hissetme hoslangi olursa eğer zaten zamanla biseyler olur zaten olmassada insan hoslmadigi zıt olduğu karakterle zaten arkadaşta olamaz mesela sizi anlıyorum şu an tanimiyorsunuz ve karakter olarak sevmediginiz burisiyle zorunluluk olarak konuşmak istemiyorsunuz
Açıkçası neyle karşılaşacağımi bilmiyorum birde takıntılı biriyim nsnjdd mesela burada pek kimseyle konuşmam mesaj kutum kapalı ama gezinirken nicklere bakarım kim nasıl yorum yapmış keyif alırım okumaktan sizde o tanıdıklarımdan felansaniz kötü hissetmek istemem. Şimdi sorunuzu beğeniyorum istek atarsanız mesaj atarım ama bana bel bağlamayın lütfen olur mu?
Tamam bel bağlamam normal konuşuruz arkadaşça tanırız zaten birbirimizi. Karakterini severek oluşur biseyler
Ama. brn burdan senin profiline giremiyorum ki
Sorunu beğendiğimde resmime basınca açılması gerek?
Basınca kendi soeunu begenmessin yazıyor
Basamiyorumki basınca benim sorum çıkıyor
Şimdi?
TKP attm
Yokk
Ben dusunuyorum