Esim cocuk istiyo?

Biz daha cok genciz ben 21 esim 23 yasiinda daha erken oldugunu soyledim ama bunun icin kotu oluyo boyle dedim diye benim istememe nedenim daha iyi gecinmek icin calismak ama en onemliside bizim. Cok iyi bi iliskimiz yok anlasamadigimiz cok seyler var gonul almaya bilmez ilgi bilmez bu yuzden o cocugunda hayatini karartmak istemiyrm kendimden biliyorum cok kotu bi cocukluk gecirdim ama ben bazen sirf bunun icin bana yakinlasiyo saniyorum artik ona sordugumda hayir niye onun icin olsun istedigim icin senni diyo dogum kontrol hapi kullaniyrm bana dediki kac defa yaptik sen ilac kullaniyosun ya da bende sorun var falan dedi ordan tartismaya basladik ben duzgunce konustum anlamadi sinir krizi gecirdim zaten iyi degilim hazir degilim gelip bana dediki sennin gibi sinir hastasindan cocuk istemek hata falan dedi sonra geldi hic bisey olmamis gibi davrandi cok uzuluyorum napicagimi bilmiyorum artik cok canim yaniyo zaten gecmisimdeki yaralar beni mahfediiyo ben iyi deggilken naasil cocuk buyutebilirim ya allah icin siz soyleyin kullaniliyomusum gibi hissediyorrumm
Esim cocuk istiyo?