Aşk İlişkileri Artık hamile kalıp öylece 1.68 kocamın üstüne uzanmak istiyorum rahat olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Içimden öyle geliyor rahat olur bence Güncellemeler+1 yıl Ben 168 uzanmak istiyorum😅 Artık hamile kalıp öylece 1.68 kocamın üstüne uzanmak istiyorum rahat olur mu? Cevapla Hamilelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YasinTR Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. Aynen iyi olur kocan sonuçta koltuk gibi oturur yatak gibi yatarsın istikbal gibi kocan var heralde 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hamile kalmadan uzanman lazım bence. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Koca göbeğinle mii ,😂😂 0 78 Yorumla Soran +1 yıl Banane taşısın sırt üstü yatarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekarsın dimmii😂 Yorumla Soran +1 yıl Olsa yatcam işte yokkk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç yaşındasın🤔 Yorumla Soran +1 yıl 22 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye hamile kalıp uzanmak ppekii Yorumla Soran +1 yıl Sakinlik artık beklenti yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok mu koca adayı isteyen eden Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çalışşıyon mu Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Libidonda zorluyor muu Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hamilelik yakışır mı sana sence kimi kadınlar çok hoş oluyyo Yorumla Soran +1 yıl Bilmem hiç düşünmedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fiziğin nasıl şimdii sjzözj Yorumla Soran +1 yıl 168 60 kilo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boyy kilonn çok iyiymiişşş Yorumla Soran +1 yıl 80b göğüs popomu ölçemedim yuvarlak büyük popo işte normal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Memelerin ortaymışşBüyük kalça hooş yaa bide tayta falan çok yakışırrr Yorumla Soran +1 yıl Bilmem öyle işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genetik mi memelerin memnun musun boyutundan büyür mü sence dahaa Yorumla Soran +1 yıl Regl olunca 85 oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 90 beden veya D cup çok hoş yaa sjzözj Yorumla Soran +1 yıl Maalesef 85b Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genetikte büyük meme varsaa büyür seninde ya bence 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hepsi minicik 75 bi benim böyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl hapsi minicikk ailede hiç mi büyük olan olmaz😂 Yorumla Soran +1 yıl Dna genetik faktör işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orta yaştakilerin büyük olur genelde ammaa jbsö Yorumla Soran +1 yıl Minik işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalça büyük mü genetikte Yorumla Soran +1 yıl Basen ve beyaz ten var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beyaz tende çok hoşş baakk Yorumla Soran +1 yıl Bilmem esmer de iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beyaz kalça göğüs bence çokk hoşş Yorumla Soran +1 yıl Seksi evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ağda yapar mısınız beraber hiiç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hııı 🤔🤔 Yorumla Soran +1 yıl Lazer var ya hani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E öncedenn hiç olmadı mı birbirinize ağda yaptığınızz Yorumla Soran +1 yıl Olmadı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm peki hiiç kız kıza soyunur musunuzz Yorumla Soran +1 yıl Sanmam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimseye göstermedin kimseyide görmedin yannii Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peeki hiç seks yaparken birilerini duyduğuh anladığın olmuş muydu😂 Yorumla Soran +1 yıl Şans hiç denk gelmedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hhiçç mi farketmedin bee😂 Yorumla Soran +1 yıl Nereden edicem ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem anlarsın işte yatak sesi inleme duş bişileerr😂 Yorumla Soran +1 yıl Demek ki denk gelmedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evde tek mi yaşıyonn Yorumla Soran +1 yıl Ee yani evett Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ailen yok muu Yorumla Soran +1 yıl Onlar İstanbul da ben İzmir de iş dolayısı ile maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aile evinde kalırken de mi duymadın farketmedin hiçç😂 Yorumla Soran +1 yıl Denk gelmedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç kardeşsiniz araları mı yokz 😂 Yorumla Soran +1 yıl 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm 😂 pekkii evlenmeden olmaz diyenlerden misinn Yorumla Soran +1 yıl Belli olmuyor o işler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakiresin dimii Yorumla Soran +1 yıl Aynen evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mastürbasyon yapar mısın Yorumla Soran +1 yıl Yaparım sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee tabii. Ne sıklıkla peekş Yorumla Soran +1 yıl 2 3 gün de 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim libido yüksek ya daha azgınım😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 1 gün de 5 mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok o kadar da değil Yorumla Soran +1 yıl Her gün mü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evett Yorumla Soran +1 yıl Uyuyorum ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Duurr yaa ne uyumasıı Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E iyi geceler madem Yorumla
Ilkerysf Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olur olur olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aynen iyi olur kocan sonuçta koltuk gibi oturur yatak gibi yatarsın istikbal gibi kocan var heralde
Hamile kalmadan uzanman lazım bence.
Koca göbeğinle mii ,😂😂
Banane taşısın sırt üstü yatarım
Bekarsın dimmii😂
Olsa yatcam işte yokkk
Kaç yaşındasın🤔
22
Niye hamile kalıp uzanmak ppekii
Sakinlik artık beklenti yok
yok mu koca adayı isteyen eden
Hayır
Çalışşıyon mu