Siz Böyle Bir Evliliğe Devam Edermisiniz?

Arkadaşlar, Evliyim ve 1 yaşında bir kızım var. Eşimle hakaretler ettiği için ve Ailesi evime karıştığı için geçen sene bir kez boşanma davası açılarak eşim bana dövmediğim halde bana uzaklaştırma kararı aldı. Bende bu süre zarfında eşimin amcasını ve dayısını aradım. Eşim hakkında onlarla baş edemezsin. Allah sana sabır versin. Onlara dolaptaki bir kilo etini bile verme gibi şeyler duydum. Sonra duyduklarıma rağmen bu davadan karşılıklı geri dönmüş ve barışmıştık. Bu barışmadan önce benden bir evimiz olsun diye ev istedi. Bende evi annemin üzerine alarak tamam dedim. Altınları da eşime verdim. Fakat aynı evin içine girdikten sonra eşime bir türlü güvenemedim. Olanlardan sonra eskisi gibi olamadım eskisi gibi sevemedim onu. Eşim hakkında duyduğum olumsuz sözleri bir türlü aklımdan atamıyorum. İçimde ona karşı geçmeyen bir olumsuzluk bir güvensizlik var. Ve bu durum beni akıl sağlığımı etkileyecek kadar kötü duruma sokuyor. Aklımı kaybedecek gibi oluyorum. Bir türlü geçmiyor. Akıl sağlığımı kaybetmekten korkuyorum. Ailem ise ayrılma çocuğum var diyor. Sizce ayrılmam en doğru karar olur mu? ya da bir yol gösterebilirmisiniz?

Ayrılırım
Ayrılmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Başka yorum yapan var mı?
Siz Böyle Bir Evliliğe Devam Edermisiniz?