Kendi halinde bir kızım. 27 yasındayım. Bir hukuk bürosunda calisiyorum. Hafanın 5 günü ordayım ama herkes evli. Evli olmayanlarda benim sevgili olabileceğim adamlar değiller. İş dısında spora gidiyorum ama orada da bildiğiniz gibi herkes kendi halinde sporunu yapıyor, dusunu alıp evine gidiyor. Tango kursuna yazılayım dedim sosyalleseyim diye, 4-5 evli cift+ ben vardık ekipte. Ben sap kaldım. Bir eğlence ortamı da olmadı. Resim kursuna yazılayım dedim becerimde vardı. Ama bir süre sonra yok eserler, yok tarihin eserlere etkisi, yok bilmemneizmin bu esere etkisi, Fransızca şarkılar esliğinde cizim falan içim bayıldı bıraktım. Gittiğim 2 ortam var: Büro+ spor. Hic biri biri ile tanışmak icin uygun değil. Arkadasım yok kız veya erkek. Dürüst olmak gerekirse yalnız olduğum icin ara ara seviştiğim tek biri var ama o da aşk yaşayabileceğim biri değil. Akısa bıraktım ama bu akıs 1,5 yıl sürdü😂. Ben ne zaman ve nasıl biri ile tanısacağım? KS demeyin lütfen herkes anonim, fake, resimleri yok, kimin ne idüğü belirsiz. İnstam var herkes seks icin yazıyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir antrenör olarak söyleyebilirim ki eğer orada spor yapan erkeklerin dikkatini çekecek fiziğiniz veya iletisiminiz yoksa sizinle tabi ki görüşüp konuşmazlar. Belki de siz soguksunuzdur. Spor salonunda tanık olduğum o kadar olay var ki... anlatsam ağzınız açık kalır üstelik elit bir kesimin geldiği salondu. Bu yüzden eğer sizin orada hoşlandığınız birisi varsa iletişim kurmayı deneyin ya da birisine selam verin, kaç setiniz kaldı deyin zaten sonra yüz yüze denk geldikçe birbirinize selam vermeye, kolay gelsin demeye başlarsınız. Ha tabi ki bu demek değil ki illa o kişiyle olacaksınız belki arkadaş ortamına girdiginiz de size göre birisiyle tanisacaksinizdir...
04 Yorumla
Soran+1 yılzaten amacım orada yakısıklı biri kapmak değil. Orta üstü tipim ne cok güzel ne cirkin. Fiziğimde ortalama ama tabiki insanların öyle ağzını acacağı off ne güzel kız diyeceği biri değilim. Hoca dısında yanıma gelen yok. Ama bakıyorum ordaki 90-60-90 full makyaj kadınında yanına giden yok. Belki böyle bir yerdir dedim bende ne bileyim. Bakan bir adam fark ediyorum ama yanıma gelip bir sey demiyor
Cevap sahibi+1 yılSen bir adım atabilirsin atıyorum o aleti kullanmayacak olsan da kullanacakmis gibi kolay gelsin kaç setiniz var birlikte kullansak olur mu falan diye de ekleyebilirsiniz.
Soran+1 yıliyi derim. Aranıyor ne ayıp demezler ins😄
Cevap sahibi+1 yılKarşındakinin davranışına göre sende ertesi gün bir şey demeden sporuna bakarsın
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende seninle aynı durumdayım sosyal çevrem pek yok tutupta birisinin yanına özellikle tanışmaya da gitmem rahatsızlık veririm diye ne desem boş şimdi sana her yolu da denemissin halbuki bende böyle şeyler denemeyi düşünüyordum demekki işe yaramıyormuş tek bişey aklıma geliyor İngilizcen yoksa ingilizce kursuna yazıl hem kendini geliştirmiş olursun hemde ordaki insanlarla sosyalleşmiş olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılİngilizcem ana dil düzeyinde. Almancam, İspanyolcam falan yok ama
- +1 yıl
Sen baya cikmazdasin belli ki tinder vs. Uygulamalardan uzak dur ama benden söylemesi amaç belli oluyor genelde olmayanda var ama çok nadir denk gelirsen işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşım merhaba, yorumlara bi göz attım da tek bi sözden baya konu uzamış, sanırsın ahiret sorgusuna çekmişler gibi olmuş seni, ben seni merak ettim, var mı bi tanışma imkanımız seninle?
14 Yorumla
Soran+1 yılGizlisin nasıl olabilir?😄
Cevap sahibi+1 yılAçılırım problem yok :)
Cevap sahibi+1 yılEe nerelerdesin, 😁
Cevap sahibi+1 yılEig için teşekkürler 😇
Fb takıldığın kişiyi bırakmadan biriyle ilişkiye başlaman zor bence.
Cinsel ihtiyacını zaten karşılıyorsun, sosyalleşme ihtiyacı cinsellik kadar ağır basmaz bence011 Yorumla
Soran+1 yılFB ile alakası yokki. Onu bıraksamda tekim. Ki hayatıma biri girdiği an bırakırım tabiki
Soran+1 yılcekiyor esasen ama KS kabul edelimki coğu bana denk erkekler değil. Denk olanda seks amaclı yazıyor daha beni görmeden bile
Soran+1 yılDenklikten kastım: Benzer zevkler, benzer saygı, sevgi gösterebilecek biri olması, benzer eğitim düzeyi, maddi geliri, ve dıs görünüsünü beğenmem
Soran+1 yılevet ama yok arkadasım
Soran+1 yıleveeet herkes dağıldı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
68Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bürodan ya da spordan veya diğer yerlerden tanistigin insanlar ile dışarı çık
Dışarı çıktığın insanlar belki senin kafa dengin filan olmayabilir az idare et
Onların ortamlarına gir seni biraz suruklemelerine izin ver o ortamlarda birileri ile tanisirsin nasılsa ama ev iş soor yaparak spor salonundakilere burun kivirarak kimseyle tanisamazsin anca sanal olur
112 Yorumla
Soran+1 yılSporda bir tanısma yok. Büroda ise adın cıkar bu bir ve evliler. İş dısında görüsmüyorlarki suratlar zaten mahkeme duvarı hepsinin. Burun kıvırmıyorum adamlar orada ağırlık kaldırırken beni görmüyor bile😂
Soran+1 yılBüroda evli olmayan 2 kişi var biri 2001 li cok kücük. Biride koca adam. Rahatsız etmemek icinde tanışmıyor olabilirler sporda. Birde ne diyecek selam kac kilo kaldırıyorsunmu😄
- +1 yıl
Ya tanışacak adam ayakkabının markasını bahane eder yine tanışır tanışmak isteyen hatunda numarayı caktirmaz sohbet eder
O ayrı bir mevzu.
Sevgilisi var gibi bir tipin varsa ya da dış görünüşün çok sert duruyorsa pek yanasmazlar ama spor salonunda mutlaka ekmek cikar merak etme :)
Soran+1 yılCıkmadı henüz.
Soran+1 yıl10 gün. Ama öyle bir ortam yok. Kimse kimse ile konusmuyorki. Herkes aletleri kullanıp gidiyor. Ayrıca kan ter icindeki halimle orada öyle cokta cekici gözükmüyorumdur.
Soran+1 yılYa yok ne ağırı yeniyim ben zaten daha. Normal herkes gibi iste. Adam beni rahatsız etmemek icin gelmeyebilir ama
- +1 yıl
Şey diye sorabilirsiniz kaç setiniz kaldı 😅
- +1 yıl
Bırak onu doğru dürüst kimse yok. ahlaklı terbiyeli insan yok iki çift laflayaack insan yok çok haklisin
İnsanlarla tanışmak git gide zor hale geldi. Mesele senin bir arkadaş grubun olsa. Bir yerlere çıkıp oturuyor olsanız falan illaki onun arkadaşı bunun bilmemnesi derken en azından birileri ile birşeyler konuşursun belki birşeyler olur. Fakat senin sorunun tamamen solo bir hayat yaşıyor olman.
10 Yorumla
+1 yılGerçekten çok ilginç birisin yani bu soruyu ilk sorduğunda erkeklerle nasıl tanışabilirim dedim herhalde Kendi içine kapanık biri ama bir yandan da seviştiğin bir erkek var dedim o zaman ben durdum yani açıkçası çok tuhafsın seni anlayabilmek zor yani erkeklerle her türlü tanışırsın ama seksi için yazıyor diyorsun sonuçta o da bir ihtiyaç yani hem kadının hem erkeğin olması gereken bir şey yani kafana uyarsa her şey olur
00 Yorumlaburada bi kac kisiyle tanisdim hicde fake falan cikmadi
Heryerde iyisi kötüsü var arkadasin yok sosyallesmen yok ortamin yok ama fikrin var oda iyi 🙄
Positif olan sey baya acik sözlüsün acaba tek burada mi ya da reelde de mi öyle bilemem ama F... Buddy var dersen her erkek geri adim atar hoş bulmaz (ciddi) ariyorsan
Arkadas arıyorsan aktivite ariyorsan ozaman siteler var yani forumlar var aktivite forumları var ilan yazdigin ya da ilanlara cevab verebilicegin00 YorumlaSırf amacın kendini geliştirmek değil erkeklerle tanışmak olduğu için akışına bırakmıyorsun ve rahat değilsin. Gerçekten severek yapacağın hobiler varsa onlara yazıl kafanı dağıt. İllaki biriyle tanışırsın çok kasma.
12 Yorumla- +1 yıl
@Esmaa_00 super cevap mesaj yazsana
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. kişinin nası biri olduğu sohbetteki ilk 5 mesajinda belli olur. madem tanisma arayisindasiniz o zaman açik profille en azindnan cevaplayan adaylara yazip bi degerlendirme yapabilrisiniz. kismet bu belli mi olur. belki cok yakindir :))
06 Yorumla
Soran+1 yılSu an burada herkes ciddi ilişki düşündüğünü yazıyor😄 Bunların yarısı yalan
Soran+1 yılbide bana canım demeye calısmıs. canım falanda değilim bunlar doğrular. Kac bin yorum atan var. Yarısının amacı seks. Sen ayrı olabilirsin ama bu coğunluğun amacını değiştirmiyor
Soran+1 yılPeki. Geek
Gizli Üye(25-29)+1 yıl24 yaşındayım ayni kaderi paylasiyoruz sağlık müdürlüğünde çalışıyorum ve onun haricinde biraz sosyalleşiyim diye macfite yazildim ama orada da herkes kendi halinde yarinda dans kursu var bakalim ordan yüzüm gulcek mi zsjsk bu arada hangi sehirdesin
38 Yorumla- +1 yıl
Nolacak sizin bu halini
Cevap sahibi+1 yılNerede gittiğine de bağlı benim gittigim yer büyük istbulda ve bayağı grup etkinlikleri oluyor ben seviyorum şayet hocalarından da memnunum
- +1 yıl
Hocalar bilse bu halini 🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Herbokoloog pardon da hangi halimi? Ne boş insansin ya kullanici adinla aşırı paralel
Soran+1 yılİstanbul😄 Danstanda cok umutlanma kocasını alan geliyor sndndjd
Cevap sahibi+1 yılDhsjs ney yapalim be ablam
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki de dışarıya yansıttığın farklı bir izlenim vardır. Belki şansını denemek isteyenler kendini bazı sebeplerden dolayı geri çekiyorlardır. Olaya farklı bir pencereden bakmayı dene, sorunu çözeceksin.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSonuç peki? Sorunu çözebildin mi?
- Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılValla ben Suriye'de yım şahsen ne bilim senin gibi düşünmedin birisi hayatıma girsin diye öyle gereksiz seyle yapmam akışına birak illa biri gelir bulur seni 🙏😉
02 Yorumla
Soran+1 yılAkıstayım zaten 1,5 senedir baya bir uzun süredir😄
- +1 yıl
Şimdi durumun ya ne bilim kızlar illa biri olsun diye cabalamamasi lazm ağır olmak en iyis
KS de derdini bu kadar net anlatan nadir insanlardansın ama keşke çözümünü sunabilsem 😅😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı. arara seviştiğim bir yerse patladm.
nie milled bir kasarla sevgili olsun.
Senin gibi tiplere güzel oluyo ahahah 😂119 Yorumla
Soran+1 yılNiye kasar olayım sen sevişmiyor musun? Tek bir kişi ile düzenli beraberliğimiz var
Soran+1 yılYa ne alakası var? Ben adamdan para almıyorum, parasınıda yemiyorum. Sevgiden ve aşktan anlıyorum 5-6 sene aynı kişi ile ilişki yürüttüm. Temel ihtiyacım sekste değil. Sadece yalnızım. Yalnızım diye 10 sene beklemek istemiyorum sevişmek icin. Sen sanki bekliyorsun Allasen. Evleneceğin kadınımı bekliyorsun sen? Seninde eminimki seviştiğin biri vardır
Soran+1 yılSekse odaklamadım yavrum ya zaten ayda bir görüsüyoruz. 5 gün calisiyorum zaten hafta ici cok mesgulüm. Cinsel ihtiyac giderdim. Onunla olmasam 1,5 sene bos olacaktım ve sevişmemek icin cok uzun bir süre
Soran+1 yılsaklayıp yalanda atabilirim istesem değilmi? Lan gecmisimde zaten 2 erkek oldu. Biri 5 senelik ilişkim. Biri bu
Soran+1 yılBiz erkekler kabul edemeyiz demişsin. Kendinde birileri ile sevişmişsin. Kabul etmemen icin seninde tertemiz olman gerekir. Ben erkeğim istediğimi becereyim ama kadın ellenmemis olsun? Peki
Soran+1 yılne var lan memnun herkes. 1,5 yılda aşk yasamak isteyen düzgün adam cıktıda ben pompaya devam mı ettim😄
- +1 yıl
Seni böyle kabul edebilen çıkacaktır. Ben edemem. Önceden ettim bu tarz kızlardan hayır gelmedi bana. Sonu gelmiyor bir yere varmıyor. Ben mesela her zerren bana ait olsun isterim balta girmemiş ormana girmek gibi.
Her zevki benle tat isterim.
Anlatabildim mi.
Sen birdaha aşık olamayacaksın
Soran+1 yılBen neden olamayayım? Aşkla ne alakası var bunun. Sen aşık olabiliyorsan bende olurum fark ne ikimizde yatmışız. Ama birimiz kadın değil mi:) O yatamaz. O yatarsa kirli, pis ama adamın elinin kiri:).
Soran+1 yılÖyle kadınlar dediğin seninle aynı. Seninde bir farkın yok cinsiyetin dısında
- +1 yıl
Demek istediğim ben artık aşık olmayı bıraktım. Canlılara değil. Kafamda kurduğum kurgusal şeylere aşık oluyorum. Senin sevgili arayışın garip geldi.
Ben de aramıyorum kirlendiğim için.
Ruhun kirlendiyse tövbe edip yenilenmeyi beklemelisin yoksa sağlıklı bi ilişki kurulmuyor güven bana. f*ck var diyosun. Misal senle sevgili olduk eskaza.
Beni seviyorsun ama fbn ile olan cinsel hayatınızı özledin.
Bir gün ona geri dönmek aklına gelicek.
günden güne bu fikir zihnini kaplayacak ve beni aldatacaksın.
Hikayenin başı belli sonu belli.
Soran+1 yılkimseyi aldatmadım. Anladım. Herkesin kendi görüşü🙏🏻
Soran+1 yılbenimkide görüş. En sonunda kestirip attıracan fb yi hayatımdan o olacak😄 tamam unutmam.
- Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılMesele erkeklerle tanışmak değil önemli olan düzgün ve dürüst bir erkek ile tanışmak
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAslında sen istedikçe olmuyor, akışına bıraksan hemen olur emin ol. Kurslara sırf sevgili yapmak için gitmene üzüldüm, oysa oralarda kişisel gelişimine katkısı olmalıydı.
00 Yorumla
+1 yılSporda dikkat çekerdi aslında ama. Bu arada sporda eskisi gibi tanışılmıyor artık maalesef.. tipsizsen hiç olmuyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılTipsizde değilim
- +1 yıl
Bende değilim ama sanırım gelgeli olmalı insanın çekicilik.. bilmiyorum çözün formülü bulursam söylicem.
tuhafsın. zaten seviştiğin biri varmış demekki bulmayı becerebiliyorsun. sen siparişi ver belki gelir. boy kilo yaş kültürel durum ıvır zıvır yaz bakalım uygun biri olacak mı :D
00 Yorumlasen elinden geleni yapmışsın olmuyorsa zorlamanın anlamı yok. Herkes aynı hayatı yaşayacak diye bir kaide de yok, insanlara bakıp iç geçirmek yerine mutluysan hayatında böyle sürmesine devam etmelisiniz. her şey umarım gönlünce olur...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacım uzun uzun yazmışsın ne güzel edebiyat gibi hoşuma gitti. Ama kader kısmet nasipten öte yol yok
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılFortis Fortuna Aduivat yani Talih cesurdan yanadır. İnsanları süzgeçten geçirip iyice analiz edersen burdan bile birini bulursun Biraz cesaret
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvliysen kocanla seviş canım. Bırak boş işlerle uğraşmayı
02 Yorumla
Soran+1 yılevli değilim
- +1 yıl
O zaman tamam 😂
+1 yılAnlattıklarına bakıldığında boş zamanın kalmıyor gibi erkekler böyle bir ilişkiye sıcak bakmazlar
03 Yorumla
Soran+1 yılhayatımdaki kisiye ayırabilecek: haftasonum var, mesai cıkıslarım var. Her türlü vakit yaratırım. Zaten insan istedikten sonra vaktim yok bir bahane
- +1 yıl
Aynen öyle insan sevdiğine her türlü vakit ayırabilir ayırmalı da
- +1 yıl
Nerelisin İsmin ne?
+1 yılKısmet bu işler Allah'a yonel ve dua et eminim iyi biri cikacaktir karşına sen nasıl bir erkek istiyorum onu yaz borde fotonu köy.
00 Yorumla
+1 yılBeni de seks için kullanabilirsin.! Belirtmek istedim
02 Yorumla
Soran+1 yılYavrum cok kücüksün kardesimle yasıtsın. Ayrıca amacım o değil.
- +1 yıl
Olur kardeşin kızsa kardeşin de olur
Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. Çünkü kızlarla konuşunca abaza damgası yiyoruz. O yüzden saldık. Gİdin yabancı bulun kendinize
00 YorumlaSeni isteyen gelip seninle tanışır, çokta dert etme 😅 senin gibi düşünen milyonlarca erkek var. Bulursunuz birbirinizi bir yerlerde 😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Seviştiğin biri varsa başkası bunu bilse zaten istemez ondan taktik vermiyim bosuna
02 Yorumla
Soran+1 yılbaşkası olduğunda, o kişi tabiki hayatımdan cıkacak
Ne kadar zor bir durum gerçekten konusalimmi biraz
01 Yorumla
Soran+1 yılher yer penis yorumumu beğenmişsin. Neden konusayım😄
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Nerde yaşıyorsun da böyle kısır bir döngü içindesin?
06 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
İstanbul da nasıl sosyallesemedin:) Beylikdüzün de felan mi oturuyorsun bende İstanbul da yaşıyorum da bana gün yetmiyor mesala
Soran+1 yılLise arkadaslarımın hepsi yurt dısında. Üniden 2 arkadasım vardı evlendiler
- +1 yıl
Acaba çok mu ciddi görünüyorsun dışardan? Neresinde İstanbul'un bu arada
Soran+1 yılModa
- +1 yıl
Hohhh in moda sahile gerçi akolu de yasakladılar.. illa orada ortam yapardın.. yani arkadaslik olmadan ilişki kurmak bana saçma geliyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef bulunmuyor. Ortam kalmayınca. Sosyal medyaya ise sen karşıymışsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılkarşı değil ama direk seks muhabbetine giriyorlar ben bunu aramıyorumki
- +1 yıl
Direk seks muhabbetine girmesi elemek için en basit yöntemin işte. Spor ortamındakilerde hemen değil 3 gün sonra girer bu muhabbetlere.
- Aşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı.
+1 yılSen Nasip birini arıyorsun hayalindeki nedir önemli olan bu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılDışarıda vakit geçirmeye devam
Sosyal ortamlar faydalı olacaktır00 Yorumla
+1 yılbiz kaçmaya çalışıyoruz sen tanışmaya çalışıyosun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Anonim değilim, fotoğrafım var, seks için yazmadım kimseye 😎
00 Yorumla
+1 yılMerhaba benim kadın versiyonum sun. Gizli olmasan keşke
00 Yorumla
+1 yılBuradan tanıs. Anlık isteyerek görürsün zaten fakeliğini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 972 cevap paylaştı.
+1 yılBurada herkes ciddi ilişki düşündüğünü soyleyecek bak şimdi 😄😁
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılfb yapan bir kıza hoş bakmaz erkekler. Erkek bulsan bile bunu öğrenince soğuyabilir işin sıkıntı yani.
00 Yorumla
+1 yılSevgilim olmuyor diye yakınan kadınları anlamıyorum hepinize bir ton yazan yürüyen erkek var reddediyorsunuz sonra ben nasıl sevgili bulacam evlenecem diye dertleniyorsunuz birine şans vermeden teklifini kabul etmeden sevgili bulamazsınız
014 Yorumla- +1 yıl
@sedaanrr ee hem sevgiliniz olsun istiyorsunuz hem de reddediyorsunuz reddedince kimle sevgili olacaksınız mecbur birini kabul etmeniz tanımanız lazım
- +1 yıl
@sedaanrr bende öyle düzgün namuslu kız kalmadı artık
- +1 yıl
@sedaanrr hayırlı geceler nasip kısmet diye diye zaman boşa geçiyor bu yüzden son zamanlar dinden soğudum
- +1 yıl
@sedaanrr 22 23 yaşına girdim islama inanıyoruz diye zina etmedik sevgili bile yapmadık ee allah niye bana birini hâlâ nasip etmedi çoğu insan bu günahları işliyor işlemeyen nadir ama genelde bu günahları işleyenler çok rahat istediği gibi birini bulabiliyor ben sevdiği kulu değilim demek ki onlar zina yapsa bile başka bir işledikleri sevapdan dolayı sevilen kul olmuşlar demek ki
- +1 yıl
@sedaanrr doğrusu ne peki sevdiği kuluna nasip eder allah sadece sevmediğine nasip etmez yaptığım başka yanlışlar var demek ki benden kötüler mutlu ben mutsuzum
- +1 yıl
@sedaanrr yahu bu ülkede sevgili yapma yaşı 12 - 13 e kadar düştü herkes özgür laik ülke diye diye abd ve avrupa ülkelerinden farkımız kalmadı ben gelmişim 22 23 yaşına kimseyle bir halt yemedim ama kızlar yüzüme bakmıyor bu saatten sonra bana denk gelen biri olsa bile benim gibi temiz olmaz ya gidip her haltı yiyecem ya da deist ateist falan olcam çarem kalmadı başka artık dindar olmak istemiyorum rahat olmak istiyorum
Bende aynı dertten muzdaribim İstanbul'da. Yaşıyorum işle macfit dışında sosyal ortamim yok istede herkes elli yaş üstü ve evli tanisabilecegim kadın arkadaş araniyor çünkü yalnızlık zor
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyice konuşursun
Hayatına alacağın kişiyi zamanla tanırsın
Hemen bu işe girme
01 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu anlamadın ortada kimse yok😂
+1 yılAşkında yaş çitanı birazcık aşağıya çekebilirsin mantıklı olmazmı
02 Yorumla
Soran+1 yıl20-24. Bu cita henüz öğrenci, askerliğini yapmamıs. Ben calisiyorum, bir şekilde evimi gecindirmeye calisiyorum. Arada bir fark var. O dönemleri gectim tekrar dönmek istemiyorum
- +1 yıl
Yaşıtlarının çoğunu evlendiği için zor bulman sana bir taktik vermemi istemisin ben bizim mahalede 33 yaşında bi ablamı evlendirdim öyle 😅😅😅
+1 yılEvliyim ama öyle normal bi arkadaşlık kurmak istersen konusabiliriz
02 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim teklif icin. Ama evli isen netten arkadaslık cok yakısık almaz ama sağol
- +1 yıl
Rica ederim ben teşekkür ederim sayqı duyarım siz nasıl isterseniz öyle olsun sağlıklı qünler dinlerim ☺️
Burdan bile bulabilirsin ben burdan
Seks partneri olsun sevgili olsun burdan
Buldum kendime kız.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkcupid var soruları güzel sana benzer cevaplar veren kisileri sana getiriyor oyle zir birt para da istemiyor bence kafana gore birilerini bulursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hemen bulalım sana birini kriterler nedir 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılne krakeri hahahaha
+1 yılÖyke bir okudum ki yaşın büyük olmasa iyiydi kfkv
04 Yorumla
Soran+1 yılBüyük müüü. Şimdide kart diyorlar al iste. üniversitede mezun olalım diye okuduk 4 sene ordan gitti. üniversitede buldun buldun bulamadın sictin yani😂
- +1 yıl
4 sene okudum çok kişiyle beraber oldum ama sapım 24 yaşındayım o yüzden büyük dedim sen büyüğüm dersin diye kdkf
- +1 yıl
Kızlar yaşı küçük erkeklerle pek ilgilenmediği için kafanı ağrtımak istemedim
- +1 yıl
Neyse Şu an gizlisin ondan sama yazamıyorum zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılevet sadece seks üzerine ilişkiye hazırım bende.
00 Yorumla
+1 yılBana denk gelmiyor senin gibisi :)
00 YorumlaHayat çok farklı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. boş ver tanışma üzülürsün sonunda
00 Yorumla
+1 yılAnnem ne büyük derdin varmış oku oku bitmedi 😂
00 Yorumla
+1 yılSecici olup beklemelisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Denk gelmemişsin demek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu zamanda herkes öyle 😶😶😶
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı senin gibiyim aynıı kız kurusu kaldım
01 Yorumla
Soran+1 yılHe yaaa bende😂😂😂😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılarkadasların bulsun görücü usulu görüs
02 Yorumla
Soran+1 yılarkadasım yokki
Cevap sahibi+1 yılo herkes evli dediğin çiftlerin tanıdıkları vardır illaki
+1 yılFake değilim tanışabiliriz 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenden küçük olması sorun olur mu :D
011 Yorumla
Soran+1 yılyok. Ama ne kadar kücük
Cevap sahibi+1 yıl2
Cevap sahibi+1 yılYaş küçük olması
Cevap sahibi+1 yıl"Su an burada herkes ciddi ilişki düşündüğünü yazıyor :D Bunların yarısı yalan" Zaten öyle. Ama yorumların hepsine baktım bunu iddia eden bir tane yorum görmedim. Tanışmak üzerine var sadece, olması gerektiği gibi. Bir işin ciddi olması için önce insanların birbiriyle konuşma geçmişi olması lazım, birbirini tanıması lazım. Düşünce yapıları uyar, fiziken beğenir, birbirlerine alışır öyle bu durum ciddileşir. Öyle pat diye ciddi düşünüyorum diyenden şüphe duyman lazım normal olarak. Ve her insan aynı değildir. Evet genel olarak sana o şekilde yazıyor olabilirler ama herkesin öyle olacağı anlamına gelmez bu. Siz de okumuş birisiniz, genelleme yapmanın yanlışlığını iyi bilmeniz gerekir.
Soran+1 yılYorumlara tabiki ciddi düşünüyorum diye yazmayacak. Bu manada, bunu ima eden şeyler yazacaklar. Burasa kastım herkesin tamı tamına bu cümleyi yazması değil tabiki
Cevap sahibi+1 yılCiddi düşünülebilir, bunda bir sıkıntı yok. Ama düşünmekle ciddi olunmuyor. Dediğim gibi, belli bir süre geçmesi gerekiyor sohbet muhabbet veya yüz yüze buluşma şeklinde. İki kişinin birbirini tanıması gerekiyor bu süreçte. "Tanışalım mı?" demek evet bir "ciddi düşünüyorum" iması olabilir ama olması gerekendir. Bir insanla tanışmadan, onun huyunu, suyunu, duygularını ve düşüncelerini tanımadan nasıl ciddi düşünebilirsin değil mi? Biraz küçümser, alaycı bir yaklaşım gibi durmuş fikrimce :)
Soran+1 yılYok kimseyi kücümseme, alaylama gibi bir amacım yoktu. Böyle düsündü isen yanlıs anlasılmısım🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılAnladım, düzeltme için teşekkür ederim :) Yaş konusundaki soruma ne kadar küçük olduğunu sormuştun, olmasını isteyebileceğin en küçük yaş kaç? 2 yaş küçük olması problem midir?
Soran+1 yılYa okul mokul, iş, askerlik bu tantanaları beklemeyeceğim büyüklükte biri
Cevap sahibi+1 yılAnladım, o zaman bol şans dilerim sana. Umarım karşına istediğin gibi biri çıkar 🌹
Soran+1 yılAmin🙏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılFb si olan kızdan hayır gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kurslara birini bulmak için mi gidiyorsun 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn azından seviştiğin biri varmış
01 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi