Cidden birini sevince bir cenazem çıkmadığı kalıyor bir dahaki sefere o görünüyor
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bak nap biliyonmu sokaktan geçen bir adama hani gğzel dediğin sohbet edelimmi de yoksa milletin seninn ayağına gelmesini beklersen hiçbişey olmaz
Sevecem der vazgecer biliyorum zaten hep aynı senaryo ben sevebileceğimi düşünmüyorum
Oooo o zaman iş zor sen sevemiyorsan biz napalım biz seni niye sevelim demi sorun senden kaynaklı demekki sebebileciğimi düşünmüyorum ne demek yani niye sevilesin o zaman
Ben sevebiliyorum karşı taraf diyor sevemem diye hepsi aynı çünkü onlar beni buluyor bej üzülmeyeyim diye erkeklerden kendimi soyutladım
Çünkü kaldıramıyor bünyem hemen cat kırılıyor kalbim
Anladım ablacım tamam ☺️🤍
Eee ne öneriyorsun
19 yaşında çocuk sana ne önersin ablam 😂
Niye yorum yaptın o zaman
Ya ben niye sevilmiyorum dedin ya bende dedimkş milletşn sana gelmesini bekleme sen millete git biraz sen alttan al biraz sen ilgi göster gereksiz tripten uzak dur aşkla bak ablacım karşındaki erkeği sev oda seni sevsin zaten seven belli eder
Zaten öyleyim ben bir kuruş para bile istemiyorum kendi paramı bile veririm
Abla ne zaman bir araya gelebiliriz 😂😁
Bende sevilmiyorum kardeşim
Sen erkeksin ihtiyacın var mı ki
Neden erkekler sevmeye sevilmeye ihtiyaç duymaz mi
Yok sadece kızlarla konuşmak yetiyor erkeklere
Nasıl konustugun önemli
Nasıl konuşuyormuşum ki
Hayır yanlış anladiniz istek atarmısin ordan konuşalım
Sevilirsin, zamanla
24 oldum cidd3n rekorlar kitabına girecem
Daha yaşın çok büyük değil bulursun
Eskide böyle hoşlandığım çocuğu görünce 2 saniye mutluluktan yerimde duramiyordum yüzümde yeter artık şu gülümsemeyi durdur diye emir veriyordum
Sonu ya ancak kalp kırıklığı
Herkes böyle davranıyor
Yüzüne falan güveniyor musun ya da fiziğine belki ondandır
Artık tip umrumda değil çünkü sevgi tipe bakmıyor bakıyorum çirkin kızlar seviliyor hiçbir özelliği olmayan
Kişilikte önemli tabii ki belki sevdiğin insanlarla kişiliğin uyuşmamıştır
Yok diyorlar ki sevebilecegimizi düşünmüyoruz
Ya doğru insan gelmemiştir öyle düşün bence yaşında çok büyük değil yanı
Ya sıkıntı şu benden küçük ya da benle yaşıt kızların sevildiğini görünce içim çok tuhaf oluyor beni çok üzüyor çünkü ben bunu bastırmaya unutmaya çalıştıkça geri hatırlıyorum
Hiç sevilmediğimi igrenildigimi
Üzülme, hiç kimse sonsuza dek sevilmez diye bir şey yok emin ol birileri çıkar o gördüğün ergenlerin aşkı lise aşkı yalandan bir şey en fazla 3 4 ay sürüyor
Üzülmene gerek yok bence pozitif ol 🙂
Hep evleniyorlar değer görüyorlar seviliyorlar
Sende sevilirsin emin ol çok erken davranıyorsun bence herkes 18 yaşında 24 yaşında sevilecek diyr bir şey yok kimisi hayatının aşkını 15 inde bulur kimisi 30 unda
Ben mezarda
Bulursun bu kadar negatif olmana gerek yok kendine eziyet çekiştiriyorsun
İşte benim karakterim ben çok takıyorum dertleri
Daha doğrusu unutuyorum bastırıyorum sonra birden sevilen birini görünce istemsizce yüzüm düşüyor
Diyecek bir şey bulamadım ya umarım sende aşkını en yakın zamanda bulursun ama çokta kafana takma bence bu tarz konuları
Ben takmıyorum etraftakileri görünce içimde değersizlik hissi oluşuyor
Öyle düşünme bence değer veren birini daha bulamamışsın o yönden bak
Saçmalama ben seviyorum
Git başka biriyle dalga geç
Zaten kalbim kırık hiç tamir olmadı
Dalga değil ayrıca seni yaratan Rabbin seviyor
Rabbimin sevgisini anlayamıyorum ki
İbadet yapıyor musun ki
Halim yok ki ben daha zor yatağımdan kalkıyorum sofra kaldırırken yoruluyorum onu da yapsam herhalde tek işim namaz kılmak olur herhalde
Halim yok sanki enerjim yok
Konuşmaya derman bulamıyorum derdimi anlatmaya
Halim yok diye kacamazsin sadece ibadet etmek ağır geliyor valla asıl huzur ibadette farz olan şeyden bahsediyoruz yoksa sevgi falan bekleme
Evdeyken mutluyum kendimi derse filan faydalı şeylere veriyorum sıkıntı yok ama böyle toplum içine çıktığımda benle yaşıt ya da benden küçük severek evlenenlerin sevgili olanları görünce aniden içim burkuluyor ben el ele bile tutusmadim
Çok acıtıyor ruhumu sevsin ben düğün para hiçbir şey istemiyorum boş nikah bile yeter kendim çalışırım paramı bile veririm
Ben yukarı yazdım ibaderi
Tamam da bu nasıl geçecek içimin bükülmesi bunun için bej toplumdan nefret ediyorum
Ya ibadet edebilmek için sevgi gerek benim ruhumda sevgi eksik
Bu sevgi olmadan işkence olur o ibadet değil
Sen ibadetlere başla duanı yap zamanla değişimi farkediceksin
Ya olmuyor işte 3 gün sürüyor
Toplum içine çıktığımda sevilenleri gördükçe intihar edesim geliyor ozguven kalmıyor ne kadar kolay ya ibadet yap demek
Valla olmuyor diye bişey yok ibadet etmek ağır geliyor, hiçbir şey yapma bişey bekle
Kolay tabii farz olandan bahsediyoz bahane arama
Offf şu an sadece ağlıyorum hiçbir şey yapasım gelmiyor yemek bile yemedim
Sofraya bile oturmadım başım çok ağrıyor
Sen rabbine kulluk etme güzellik bekle
Offf o sevilen kızlar çok iyi kulluk ediyor demek çırılçıplak giyiyorlar ben bile yanlarında çarşaflı gibi hissediyorum bir ton makyaj ben makyaj bile yapmıyorum onlar akşama kadar parkta öpüsüyor herkesin içinde ben deliler gibi sevdiğim zaman bile kendimi tutuyorum el ele tutusmuyorum buluşmuyorum bile onlar aşırı düzgün dört dörtlük Müslüman diye seviliyorlar
O zaman tamam bende herkesin içinde sevdiğim kişiyle opuseyim seviseyim çırılçıplak giyineyim bir ton makyaj yapayım
Senin kalbin kararmış iyice daha mesaj yazma dediklerimi anlamadin bile
Sen çok iyi anladın benim ibadet etmem de seni ilgilendirmez bu Allah ile benim aramda
Sen yazma böyle kırıcı kaba komuşacaksan
Aynn ilgilendirmez
Baska bulsana unutursuh
Darbe üstüne darbe
Enerjim yok Çat kırılıyor kalbim hemen
Ok