Ayrılığa dayanamayıp barışma mesajı atar mısın yoksa karşıdan mı beklersin?

Ayrılığa dayanamayıp barışma mesajı atar mısın yoksa karşıdan mı beklersin?

Atmadım. Eski sevgilim, yeni bir sevgili yapmış olduğunu dedi. Ben buna inanmıyorum. Zaten anlattığım çoğu kişi de inanmadı. Kadınla demesine göre liseden arkadaşmış. İmkanım olsa şu an nişan yaparım diyor ama tek bir fotoğrafı bile yok. Sosyal medyayı düzenli olarak kullanmasa anlardım da kullanıyor. Neyse belki de vardır. O yüzden atmam.
Eski sevgilim yok ki sdjsdjsd ha olsa da atmam zaten benim için biten ilişki bitmiştir.. ben kolay kolay affetmiyorum çünkü hatta aşırı inatçıyım bu konuda.. bir de zaten aldatmak yalan söylemek varsa imkanı yok bırak mesajı eski sevgilim benimle barışmak isterse bile kabul etmem ya da onunla hiç bir şekilde iletişim kurmam sadece engellerim ya da silerim hayatımdan
Saçma bir sebeple ayrıldınız ihanet falan yok yine de mi olmaz bay inat jxdj
Hayırrr olmaz sdjsdj olursa da yalvarması lazım :D :D
Büyük konuşmaaaa sevgili yapınca Bi daha konuşcaz bunları 😂
Ben sevgili yaptığım da muhtemelen kıyamet gelmiş olur :D :D
Abarttt 😂
Aşka en son inandığım da covid çıkmıştı 😂
Sen Bi daha inanma vazgeçtim barış 😂😂😂
Ben demiştim dünyanın iyiliği için inanmıyorum 😂😂
Arkandayım barış bir skandalı daha kaldıramayız 😂😂
Teşekkür ederim 😂😂
Tekrar teşekkür ederim 😂 :)
Ricalar 😂😂😂
Hayır ben gider alır gelirim onu :D yolda kaybolur filan -- Sevgiliye değilde SEVDİĞİME söyledim tabi mesaj atmıyoz aramak daha iyi sesini duyuyorum durumu iyi mi kötü mü anlıyorum en azından ;)
Sevgilim olmadı :P sevebilicek insan aradım hep
İleri dön mesajı attım aslkdjff
Jsjsdj nerde peki şu an gelecekte mi
Gelecekte olabilir bilemedim alskjdf https://www.instagram.com/p/CoFfFvUMEv3
😂😂😂😂
Cevap
26Cevap
Geri dön demem ama engeli açıp yazmıştım zamanında yaptık öyle saflıklar şimdi burada hava basmaya gerek yok 😅
Hayır bir kere bitince sonrası olmaz. Barışsan da ne zaman gidecek diye bakarsın. Isıtılan yemek bir daha aynı tadı vermez.
Soruyu hazırlarken aklıma gelen buydu 😂
Haklısın 😂😂😂
Geri dön tüllllaaaayyyyyyy 😂😂 hayır yazmadım
😂😂😂 Tülay kadar olamadık bee
Yok kız vaktinde yazan olmuştu. Ama ağlamıyordu 😂😂
Bu kadar basitleşmeyin. Birkaç yıla hadi bilemedin 5 - 10 yıla kimse kimseyi hatırlamayacak. Kendiniz, her şeyden değerlisiniz. Birkaç yıla unutacağınız insan için, kendinizden ödün verip, kendinizi basitleştirmeyin. Kendinize saygınız olsun.
Atmam, beklemem de. Hele kırgın ayrıldıysak, bilmiyorum, aklımı karıştırma 😂
At gitsin ne olcak 😅
Bence de salla gitsin
Attım oda benımle alay eti küfür etti rezil etti. Ama ben hep sustum saygımı duruşumu bozmadım haklıydımda
Neden atmak isteyeyim 🙄
Özlemiş olabilirsin 🙄
Kahrolsun o pisliklerrr
Hiç yapmadım en fazla doğum günün kutlu olsun mesajı atım bu kadar eskilere ilk mesajı atan ben olmam.
"Yokluğunda pizza bile geçmiyor boğazimdan, bidanem."
Attım. Çünkü olayı çıkmaza sokan bendim ve hala seviyordum.
Mesajı yazarken ki hayallerinle gelen cevap ile düştüğün durum aynı olmuyor
Bıraktım artık o işleri mesaj atan arayan oluyo bazen. Açmıyorum. Görüldü atıp bırakıyorum 😏
Atmadım. Atmamda bu saatten sonra gereği yok.
Atmadım atmamda benden giden gitmek isteyen bir daha gelmesin bende gitmem
Geri dön yazmadim. iki kez zalimin kızı nerdesin yazarim 3. Kez yazmam
Karşıdan da beklemem bende yazman , kızçe benden uzak olsun nereye dönerse dönsün be hayvan
Yüzüm daima ileriye dönük. Ben geleceğe ait biriyim.
Hatam varsa ve seviyorsam mesaj atarım, hatam yoksa mesaj felan atmam.
Zamanında atmışlığım var beklemişliğim de ama 7 8 yıl önceki olaylar.
Hayır, atmadım. Bitirme kararını kolay almam, aldıysam anlık duygusallığıma yenilip hareket etmem.
Oldu başka emri varmıymis mi hey yarabbim ya
Ben suçluysam ve pişman olduysam atarım heralde ama onun pişman etmesi lazım işte mesela diyelim sen suçlusun ne yaparsa pişman olup dönmek istersin ben mesela umursamasa devam etse hayatına olurum
Beni yok sayması delirtir nettt
İşte öyle bak mesela ne anlatıcam kız sana benim eski ilişkimde ben biraz sonlarda geç cevap vermeye başladım ama bu yazılımcıydı yani ben aktifken falan yazmıyodum bu onu gördü sonra ayrıldı benden ben üzüldüm tabi sonra erkek falan ekliydi instada onlarla yazışıyodum gün içinde bunuda öğrendi yazdı bana ayrıldıktan sonra hemen bu mu yapılır diye engelledi beni hayvan gibi pişman oldum halbuki beni taksaydı konuşma etme gel dön bana dese gitmezdim ama işini biliyodu sen böyle bişe yaşasan senin engellese delirirmiydin
Savaş güzeldir. Haksız olmasına karşın en azından denemişsindir. Gerisi onun vicdan ve merhametidir. Allah herkese vicdan ve merhamet nasip etmez.
Gururumu ayaklar altına almam değil geri dön mesajını atmak bir yana, geri dön mesajı gelse dahi geri dönmem.
Nasıl ayrıldığımıza bağlı olarak değişir yalan, ihanet varsa asla atmam bitmiştir. Ama kavga vs üzerine ayrıldıysak fikir ayrılığı vs vs gibi atarım
Geri dönden ziyade daha güzel mesajlar attım😂
Meselaa 😅
Atmadım asla da atmam
Ölsem atmam
Yok çünkü sevgilim olmadı
Evet yapmıştım
Asla atmadım. Atana da cevap vermedim.
Atmadım hak etmiş olsaydı zaten eski olmazdı
Atmadım
Hayır neden atıyım hiç bir insana geri dön demedim
Kimseden bir şey istemeyin. totosu kalkar sonra
Hayır atmadım atmam da.