neden affedeyim sevsem bile affetmem çünkü umut verip gitmiş daha yolun başında yapmış bunu illa ki yola çıktığım zamanda yapacak o yüzden affetmezdim daha önce böyle bir şeyi tecrübe ettim dersimi aldım o yüzden
ya kıyamam korktuğu için mi gitmiş ah ah siz kızlar niye böyle yalanlara kanıyorsunuz ki anlayamıyorum cidden dostum yani resmen bir bahane bu sana geri dönmek için eğer gerçekten böyle bir durum varsa da yani yalan değil de gerçekse şöyle düşün zaten korkak bir insan olduğu için bu insanla hiç o yola girmemelisin çünkü karşınıza en ufak bir engel çıksa yine korkup gider
Bana şey dedi Onun okulu biraz uzun, ben ise ondan önce okulu bitireceğim Beni bekler miydin mesela, bu en basiti dedi. Korkak ya da sorumsuz biri olduğundan gitmiş vs vs
yani hem korkak hemde sorumsuz ayrıca böyle soru mu olur tabi ki de beklersin yani sonuçta seviyorsan neden beklemeyesin çok saçma bir soru sormuş böyle saçma şeylerden korkan bir insanla o yol yürünmez dediğim gibi karşınıza en ufak bir engel çıksa korkar ve kaçar
Cevabımı kestirememiş, fakat ben de aynısını söyledim. Seven insan neden beklemesin, neyse herkesten her şeyin bekleneceğini görmüş olduk Ve evet katılıyorum, hiçbir sorun yokken bile kendi kafasında olumsuzluklar oluşturmuş biri karşılaştığı herhangi bir sorunda da benzer şeyleri yapacaktır
evet doğru mantıkla hareket edersek öyle olmalı ama biz duygusal insanlarız o yüzden zor :D rica ederim önemli değil iyi geceler dilerim daha doğrusu iyi sabahlar dilerim
Ah be İki hafta olmuş bu soruyu soralı Ben ise duygularıma yenik düşüp affettim onu Sonra o ne yaptı, bir hafta geçmeden tekrar terk etti Benimle konuşmak çok güzelmiş, evet zamanın nasıl geçtiğini bilmiyormuş. Fakat bunun sonu yokmuş Birkaç şeyi sebep göstererek olmayacağını ve kendisi gibi birinden adam olmayacağını söyledi Okulundan dolayı Kimseyi bekletmek istemezmiş vs Bırak ben karar vereyim dedim, iki saat dil döktüm, gururumu yok saydım ama o gitti Duygular ne lanet bir şey ya Neden böyle yapıyorlar ya madem sevmeyeceksin neden yapıyorsun bunu Giderken bir de seviyorum diyor Cidden kimseye güven olmuyomuş..
karşındaki adam gerçekten adam bile değilmiş yerinde ben olsam erkekliğinden şüphe duyarım o insanın ama yerinde olmama da gerek yok şu an şüphe duyuyorum tıpkı bir ergen gibi bahane üretmiş ama normal zaten böyle bir insanın yüreğinin olmasını beklemiyordum ama bak şimdi şöyle düşün burada senin kaybettiğin bir şey yok o adam seni kaybetti eğer aklı başında kalbi düzgün bir insan olsaydı senin kıymetini bilirdi değerini bilirdi çünkü böyle bir insanı bulmanın çok zor hatta neredeyse imkansız bir şey olduğunu bilirdi o yüzden değer kıymet bilirdi ama maalesef yapacak bir şey yok sen kendini üzmemeye çalış elinde değil evet ama yine de çabala uğraş üzülmemek için kafanı dağıt aklına getirmemeye çalış böyle böyle zamanla unutabilirsin dediğim gibi sen değil o kaybetti
Evet böyle insanlara değmiyor ama çok kısa bir süre geçse de aramızdaki uyum çok başkaydı. En acısı da o da bunun farkındaydı ve hiçbir sorun yokken bir anda gidilmesi gerçekten kötüymüş. Bana akranlarından daha olgun düşündüğümü ve hatta ruh eşi kavramını konuşurduk Yani ben ilk defa biri için acaba bu o kişi mi diye düşündüm Karşılıklı sanmıştım Güya beni düşündüğü için gitti Üzmemek için, ilerde olmayacağını düşündüğü için Boy farkı olduğundan dolayı olmaz falan dedim oysa sorun ettiğim bir şey değildi ama düşünsün istedim bari arkadaş kalalım dedi ben de tamam dedim ama bir gün sonra yazdım tekrar eskisi gibi konuştuk ve zaten onun gecesinde bir anda değişti ve gitti Boy farkını sorun etmediğimi sadece düşünmesini istediğimi söyledim Evet aynen öyle ilerde sorun olacağına şimdi olsun mantıcım aynen dedi Oysa sorun olmadığını, ben olmaz dediğimde hiç mi ihtimal yok falan diyordu Okulu uzun sürecekmiş bekletmek istemiyormuş vs vs Şehir dedi, oysa komşu şehirlerdeydik. Kendisinin gelmediği şehirde de değilim. Aile yazmış o kısmı hiç sormadım, gözden kaçırmışım ama ailem biraz muhafazakar, onun ailesi öyle değil sandığım kadarıyla, bundan kaçmış da olabilir Ya yine aynı şeyler, güya köpek gibi pişmanım diyordu, engelleyene kadar yazacaktı Tekrar pişman olmayacak mı Seviyorum diyorlar ya bir de giderken Erkekler neden böyle ya Asla genelleme yapmazdım ama gerçekten güvenilmiyor. Duygularını bizim kadar yoğun yaşamıyorlar, düz mantık
Keşke bu kadar duygusal biri olmasaydım, bir insanın arkasından gözyaşı akıtmak insanın kendisine yaptığı büyük bir saygısızlık, elimde değildi tabi ilk iki gün ama artık farkındayım ve daha iyiyim Neyse neden hala bunları yazıyorum bilmiyorum. Kusura bakma seni de meşgul ettim. Ama dediklerin çok doğru Artık dönse de duygularımı bir şekilde görmezden gelmem gerekecek, burdan dönüş yok..
Bu insanların amacı ne, madem yarı yolda bırakacaksın neden böyle bir şey yapıyorsun Hem de bir defa değil İki defa Pişmanım dediği günden bir hafta geçmedi Pişmanlık bu mu Güzel bir ders oldu bana.. İnanmak ahmaklıkmış
bak şimdi sen zaten hatayı en başta ona güvenip ona inanmakla yapmışsın dediği şeylerin hepsi bahane yalan dolan pişman olmaz mı demişsin olmaz çünkü öyle bir karaktere sahip olduğunu düşünmüyorum eğer sevseydi sorun olan şeyleri çözmeye çalışırdı çabalardı bizden olmaz falan demezdi yani zor bir şey değil sonuçta aradaki sorunları çözmek veya karşınıza çıkacak olan sorunları çözmek zor değil aşırı kolay ama sevene kolay o yüzden inanma kanma böyle şeylere
şunu da söyliyim genelleme hiç bir zaman yapma sadece erkek kadın için değil hiç bir şey için genelleme yapma bu çok yanlış bir düşünce karşına çıkan kişilerin hepsi böyle kötü duygusuz diye bütün herkes duygusuz kalpsiz demek çok yanlış genelleme yapmaman gerekiyor bak mesela bende aynı durumdayım yani hayatım boyunca ne geldiyse başıma kadınlardan geldi en başta da annem bana yaptı en büyük kötülüğü yani düşün kendi canım kanım annem bile bana kötüydü ondan sonra da tabi karşıma çıkan sevdiklerim ama hiç bir zaman bütün kadınlar kötü hepsi duygusuz gibi söylemler etmedim veya kadın düşmanı olmadım çünkü biliyorum herkes böyle değil bütün kadınlar bütün insanlar böyle değil o yüzden dolayı bütün kadınlar duygusuz kalpsiz diye bir düşünceye girmedim çünkü bu çok yanlış çok saçma bir şey ve yine yanlış düşünüyorsun erkeğin duygusallığı kadının duygusallığından kat ve kat çok daha fazla çok daha yoğun bunu kendimden ve bu zamana kadar tanımış olduğum kişilerden biliyorum biz erkekler kadınlara göre çok daha yoğun yaşıyoruz o duyguları bunun sebebi de her şeyi içimizde yaşamamız oluyor çünkü kadınlar mesela anlatabiliyorlar arkadaşları oluyor ne biliyim kardeşi eşi dostu oluyor içindeki şeyleri anlatıyorlar ve azda olsa minnacık bile olsa rahatlıyorlar anlatıp içlerini döktükleri için ama biz erkeklerde bu durum böyle değil biz içimizde yaşadığımız için o duygularımız içimizde büyüdükçe büyüyor büyüdükçe büyüyor bizi ele geçiriyor kurtulamıyoruz o yüzden kadınlara göre çok daha yoğun yaşıyoruz duyguları mesela atıyorum sevdiğinden ayrılan bir kadın en fazla 3 ay gibi bir süre de kendisini toparlayabiliyor hayatına devam edebiliyor işi gücü varsa onları yapmaya devam edebiliyor ama biz erkekler olduğumuz yerde kalıyoruz ileriye gidemiyoruz toparlanamıyoruz toparlansakta bu çok çok uzun bir zaman alıyor anca kendimize gelip hayatımızı devam ettirebiliyoruz oda zar zor o yüzdendir zaten sagopanın galiba şarkısında sözün bittiği yerde bekliyorum demesi
Keşke inanmasaydım ama hisler işte Genelleme yapmak evet kesinlikle çok yanlış bulduğum bir şeydi ve hiçbir konuda yapmıyordum bunu ama evet haklısın Yani güven zor ama bu iki cins için de geçerli Son yazdıklarında da aynı şekilde düşünüyorum Ama şöyle düşünüyordum ben, kadınlar daha yoğun ve kısa sürede atlatıp hayatlarına devam ediyor, erkeklerde ise o kadar duygu yoğunluğu olmasa bile daha uzun sürede yaşıyorlar diye düşünüyordum ama duygu durumunda da haklı olabilirsin Erkekler anlatmıyor, kadınlara göre daha içinde yaşıyorlar
Neyse ya Bir de okulu olmasına rağmen sabahlıyordu Saatlerce hiç durmadan konuştuğunu düşün Ya bunlar aklıma geldikçe bir şeylerin sahte olmadığını düşünüyorum ve neden diyorum da bazı insanları çözmek gerçekten zor Tek merak ettiğim acaba bir gün pişman olur mu Ya da döner mi Sonuç değişmeyecek olsa bile, onu affetmemem gerektiğini bilsem bile.. Sanırım en iyisi bundan sonra karşıma kim çıkarsa çıksın bir süre tamamen kendime odaklanmak olacak
bak şimdi sabahlara kadar konuşuyor diye sahte olmicak diye bir şey yok sahte yani hareketlerinden falan belli ben çok tanıdım benimle sabahlara kadar konuşup sonrasında hiç bir şey yokmuş gibi gidenleri gözümle gördüm yani sahte olabilir ki sahte de bence nedenini bilemeyiz ama ben gerçekten seni sevdiğini düşünmüyorum gerçekten sevmiş olsa böyle olmazdı ve evet bazı insanları çözmek gerçekten zor çözülmezdir bazıları birde şu var hiç daha fazla düşünüp kafanı yormana değmez çünkü pişman olmicak yani dönebilir belki ama pişman olmaz döndüğünde sana yok işte çok pişmanım özür dilerim falan derse de bil ki yalan dönerse de zaten kabul etmemen gerekiyor direk engeli basıp geçmen gerekiyor çünkü bir kere yapmış yine yapacak aynı şeyi yani belki 1 hafta sonra belki 1 ay sonra ama yapacak yani bir kaçarı yok böyle bir insan çünkü ve evet kendine odaklanman en iyisi gez toz keyfine bak kişisel gelişimine önem ver kafanı dağıt güzel güzel vakit geçir kendine odaklan en iyisi en doğrusu bu
yani o senin insiyatifine kalmış dinleyip dinlememeye sen karar ver ama şöyle de bir şey var zaten eğer dönerse sana çok pişmanım çok özür dilerim masalını anlatıcak doğru bir şey olmicak ortada yani boşu boşuna zaman kaybı o yüzden ben olsam o yalanları dinlemek yerine direk engellerdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Asla, istediği zaman gidebilir ama istediği zaman dönemez
Peki ya seviyorsanız
Hayır asla bir defa beni gözden çıkaran benim için ölmüştür.
af etmiş gibi yapıp bu sefer ben tekmüğü basarım
Yani affedebilirim de affetmeyebilirim de yaptığı şeye göre değişir yaa biraz
benden gideni aşkımdan gebersem bile affetmem bir daha gidecektir çünkü
Affediyorum aldatsa bile Affediyorum bu huyumu hiç sevmiyorum
hayır asla affetmezdim
Neden peki
Seviyorsan?
neden affedeyim sevsem bile affetmem çünkü umut verip gitmiş daha yolun başında yapmış bunu illa ki yola çıktığım zamanda yapacak o yüzden affetmezdim daha önce böyle bir şeyi tecrübe ettim dersimi aldım o yüzden
ya kıyamam korktuğu için mi gitmiş ah ah siz kızlar niye böyle yalanlara kanıyorsunuz ki anlayamıyorum cidden dostum yani resmen bir bahane bu sana geri dönmek için eğer gerçekten böyle bir durum varsa da yani yalan değil de gerçekse şöyle düşün zaten korkak bir insan olduğu için bu insanla hiç o yola girmemelisin çünkü karşınıza en ufak bir engel çıksa yine korkup gider
Evet çok doğru.. yolun başında hiçbir sorun yokken gidiyorsa biri, sonrasında da tekrarlar bu durumu
evet ve söylediği şeyde direk bahane yani geri dönmek için
Bana şey dedi
Onun okulu biraz uzun, ben ise ondan önce okulu bitireceğim
Beni bekler miydin mesela, bu en basiti dedi. Korkak ya da sorumsuz biri olduğundan gitmiş vs vs
yani hem korkak hemde sorumsuz ayrıca böyle soru mu olur tabi ki de beklersin yani sonuçta seviyorsan neden beklemeyesin çok saçma bir soru sormuş böyle saçma şeylerden korkan bir insanla o yol yürünmez dediğim gibi karşınıza en ufak bir engel çıksa korkar ve kaçar
Cevabımı kestirememiş, fakat ben de aynısını söyledim. Seven insan neden beklemesin, neyse herkesten her şeyin bekleneceğini görmüş olduk
Ve evet katılıyorum, hiçbir sorun yokken bile kendi kafasında olumsuzluklar oluşturmuş biri karşılaştığı herhangi bir sorunda da benzer şeyleri yapacaktır
evet aynen öyle çok iyi anlamışsın durumu dersini gayet iyi almışsın o yüzden tuğkan abinin de dediği gibi next kardeşim :D
Shdjf mantıkla hareket edersek tabi. d
Öyle olmalı
Teşekkür ederim görüş için
evet doğru mantıkla hareket edersek öyle olmalı ama biz duygusal insanlarız o yüzden zor :D
rica ederim önemli değil iyi geceler dilerim daha doğrusu iyi sabahlar dilerim
Sorma ya, bakalım 😅
İyi sabahlarr
😅
Ah be
İki hafta olmuş bu soruyu soralı
Ben ise duygularıma yenik düşüp affettim onu
Sonra o ne yaptı, bir hafta geçmeden tekrar terk etti
Benimle konuşmak çok güzelmiş, evet zamanın nasıl geçtiğini bilmiyormuş. Fakat bunun sonu yokmuş
Birkaç şeyi sebep göstererek olmayacağını ve kendisi gibi birinden adam olmayacağını söyledi
Okulundan dolayı Kimseyi bekletmek istemezmiş vs
Bırak ben karar vereyim dedim, iki saat dil döktüm, gururumu yok saydım ama o gitti
Duygular ne lanet bir şey ya
Neden böyle yapıyorlar ya madem sevmeyeceksin neden yapıyorsun bunu
Giderken bir de seviyorum diyor
Cidden kimseye güven olmuyomuş..
karşındaki adam gerçekten adam bile değilmiş yerinde ben olsam erkekliğinden şüphe duyarım o insanın ama yerinde olmama da gerek yok şu an şüphe duyuyorum tıpkı bir ergen gibi bahane üretmiş ama normal zaten böyle bir insanın yüreğinin olmasını beklemiyordum ama bak şimdi şöyle düşün burada senin kaybettiğin bir şey yok o adam seni kaybetti eğer aklı başında kalbi düzgün bir insan olsaydı senin kıymetini bilirdi değerini bilirdi çünkü böyle bir insanı bulmanın çok zor hatta neredeyse imkansız bir şey olduğunu bilirdi o yüzden değer kıymet bilirdi ama maalesef yapacak bir şey yok sen kendini üzmemeye çalış elinde değil evet ama yine de çabala uğraş üzülmemek için kafanı dağıt aklına getirmemeye çalış böyle böyle zamanla unutabilirsin dediğim gibi sen değil o kaybetti
Evet böyle insanlara değmiyor ama çok kısa bir süre geçse de aramızdaki uyum çok başkaydı. En acısı da o da bunun farkındaydı ve hiçbir sorun yokken bir anda gidilmesi gerçekten kötüymüş. Bana akranlarından daha olgun düşündüğümü ve hatta ruh eşi kavramını konuşurduk
Yani ben ilk defa biri için acaba bu o kişi mi diye düşündüm
Karşılıklı sanmıştım
Güya beni düşündüğü için gitti
Üzmemek için, ilerde olmayacağını düşündüğü için
Boy farkı olduğundan dolayı olmaz falan dedim oysa sorun ettiğim bir şey değildi ama düşünsün istedim
bari arkadaş kalalım dedi ben de tamam dedim ama bir gün sonra yazdım tekrar eskisi gibi konuştuk ve zaten onun gecesinde bir anda değişti ve gitti
Boy farkını sorun etmediğimi sadece düşünmesini istediğimi söyledim
Evet aynen öyle ilerde sorun olacağına şimdi olsun mantıcım aynen dedi
Oysa sorun olmadığını, ben olmaz dediğimde hiç mi ihtimal yok falan diyordu
Okulu uzun sürecekmiş bekletmek istemiyormuş vs vs
Şehir dedi, oysa komşu şehirlerdeydik. Kendisinin gelmediği şehirde de değilim. Aile yazmış o kısmı hiç sormadım, gözden kaçırmışım ama ailem biraz muhafazakar, onun ailesi öyle değil sandığım kadarıyla, bundan kaçmış da olabilir
Ya yine aynı şeyler, güya köpek gibi pişmanım diyordu, engelleyene kadar yazacaktı
Tekrar pişman olmayacak mı
Seviyorum diyorlar ya bir de giderken
Erkekler neden böyle ya
Asla genelleme yapmazdım ama gerçekten güvenilmiyor. Duygularını bizim kadar yoğun yaşamıyorlar, düz mantık
Keşke bu kadar duygusal biri olmasaydım, bir insanın arkasından gözyaşı akıtmak insanın kendisine yaptığı büyük bir saygısızlık, elimde değildi tabi ilk iki gün ama artık farkındayım ve daha iyiyim
Neyse neden hala bunları yazıyorum bilmiyorum. Kusura bakma seni de meşgul ettim. Ama dediklerin çok doğru
Artık dönse de duygularımı bir şekilde görmezden gelmem gerekecek, burdan dönüş yok..
Bu insanların amacı ne, madem yarı yolda bırakacaksın neden böyle bir şey yapıyorsun
Hem de bir defa değil
İki defa
Pişmanım dediği günden bir hafta geçmedi
Pişmanlık bu mu
Güzel bir ders oldu bana..
İnanmak ahmaklıkmış
bak şimdi sen zaten hatayı en başta ona güvenip ona inanmakla yapmışsın dediği şeylerin hepsi bahane yalan dolan pişman olmaz mı demişsin olmaz çünkü öyle bir karaktere sahip olduğunu düşünmüyorum eğer sevseydi sorun olan şeyleri çözmeye çalışırdı çabalardı bizden olmaz falan demezdi yani zor bir şey değil sonuçta aradaki sorunları çözmek veya karşınıza çıkacak olan sorunları çözmek zor değil aşırı kolay ama sevene kolay o yüzden inanma kanma böyle şeylere
şunu da söyliyim genelleme hiç bir zaman yapma sadece erkek kadın için değil hiç bir şey için genelleme yapma bu çok yanlış bir düşünce karşına çıkan kişilerin hepsi böyle kötü duygusuz diye bütün herkes duygusuz kalpsiz demek çok yanlış genelleme yapmaman gerekiyor bak mesela bende aynı durumdayım yani hayatım boyunca ne geldiyse başıma kadınlardan geldi en başta da annem bana yaptı en büyük kötülüğü yani düşün kendi canım kanım annem bile bana kötüydü ondan sonra da tabi karşıma çıkan sevdiklerim ama hiç bir zaman bütün kadınlar kötü hepsi duygusuz gibi söylemler etmedim veya kadın düşmanı olmadım çünkü biliyorum herkes böyle değil bütün kadınlar bütün insanlar böyle değil o yüzden dolayı bütün kadınlar duygusuz kalpsiz diye bir düşünceye girmedim çünkü bu çok yanlış çok saçma bir şey ve yine yanlış düşünüyorsun erkeğin duygusallığı kadının duygusallığından kat ve kat çok daha fazla çok daha yoğun bunu kendimden ve bu zamana kadar tanımış olduğum kişilerden biliyorum biz erkekler kadınlara göre çok daha yoğun yaşıyoruz o duyguları bunun sebebi de her şeyi içimizde yaşamamız oluyor çünkü kadınlar mesela anlatabiliyorlar arkadaşları oluyor ne biliyim kardeşi eşi dostu oluyor içindeki şeyleri anlatıyorlar ve azda olsa minnacık bile olsa rahatlıyorlar anlatıp içlerini döktükleri için ama biz erkeklerde bu durum böyle değil biz içimizde yaşadığımız için o duygularımız içimizde büyüdükçe büyüyor büyüdükçe büyüyor bizi ele geçiriyor kurtulamıyoruz o yüzden kadınlara göre çok daha yoğun yaşıyoruz duyguları mesela atıyorum sevdiğinden ayrılan bir kadın en fazla 3 ay gibi bir süre de kendisini toparlayabiliyor hayatına devam edebiliyor işi gücü varsa onları yapmaya devam edebiliyor ama biz erkekler olduğumuz yerde kalıyoruz ileriye gidemiyoruz toparlanamıyoruz toparlansakta bu çok çok uzun bir zaman alıyor anca kendimize gelip hayatımızı devam ettirebiliyoruz oda zar zor o yüzdendir zaten sagopanın galiba şarkısında sözün bittiği yerde bekliyorum demesi
Keşke inanmasaydım ama hisler işte
Genelleme yapmak evet kesinlikle çok yanlış bulduğum bir şeydi ve hiçbir konuda yapmıyordum bunu ama evet haklısın
Yani güven zor ama bu iki cins için de geçerli
Son yazdıklarında da aynı şekilde düşünüyorum
Ama şöyle düşünüyordum ben, kadınlar daha yoğun ve kısa sürede atlatıp hayatlarına devam ediyor, erkeklerde ise o kadar duygu yoğunluğu olmasa bile daha uzun sürede yaşıyorlar diye düşünüyordum ama duygu durumunda da haklı olabilirsin
Erkekler anlatmıyor, kadınlara göre daha içinde yaşıyorlar
Neyse ya
Bir de okulu olmasına rağmen sabahlıyordu
Saatlerce hiç durmadan konuştuğunu düşün
Ya bunlar aklıma geldikçe bir şeylerin sahte olmadığını düşünüyorum ve neden diyorum da bazı insanları çözmek gerçekten zor
Tek merak ettiğim acaba bir gün pişman olur mu
Ya da döner mi
Sonuç değişmeyecek olsa bile, onu affetmemem gerektiğini bilsem bile..
Sanırım en iyisi bundan sonra karşıma kim çıkarsa çıksın bir süre tamamen kendime odaklanmak olacak
bak şimdi sabahlara kadar konuşuyor diye sahte olmicak diye bir şey yok sahte yani hareketlerinden falan belli ben çok tanıdım benimle sabahlara kadar konuşup sonrasında hiç bir şey yokmuş gibi gidenleri gözümle gördüm yani sahte olabilir ki sahte de bence nedenini bilemeyiz ama ben gerçekten seni sevdiğini düşünmüyorum gerçekten sevmiş olsa böyle olmazdı ve evet bazı insanları çözmek gerçekten zor çözülmezdir bazıları birde şu var hiç daha fazla düşünüp kafanı yormana değmez çünkü pişman olmicak yani dönebilir belki ama pişman olmaz döndüğünde sana yok işte çok pişmanım özür dilerim falan derse de bil ki yalan dönerse de zaten kabul etmemen gerekiyor direk engeli basıp geçmen gerekiyor çünkü bir kere yapmış yine yapacak aynı şeyi yani belki 1 hafta sonra belki 1 ay sonra ama yapacak yani bir kaçarı yok böyle bir insan çünkü ve evet kendine odaklanman en iyisi gez toz keyfine bak kişisel gelişimine önem ver kafanı dağıt güzel güzel vakit geçir kendine odaklan en iyisi en doğrusu bu
Haklısın evet
Peki eğer dönerse hiç dinlemeyeyim mi
Yani dinlemek karar vermek anlamına gelmiyor ama bilemedim
Direkt engellenmesi daha mı iyi
yani o senin insiyatifine kalmış dinleyip dinlememeye sen karar ver ama şöyle de bir şey var zaten eğer dönerse sana çok pişmanım çok özür dilerim masalını anlatıcak doğru bir şey olmicak ortada yani boşu boşuna zaman kaybı o yüzden ben olsam o yalanları dinlemek yerine direk engellerdim
Evet ben de onu yazacaktım
Teşekkür ediyorum bu arada dinleyip yazdığın ve vakit ayırdığın için
rica ederim ne demek önemli değil inşallah bu zor zamanları atlatabilirsin
Umarım, senin de her şey gönlünce olsun
sağol güzel dileğin için çok teşekkür ederim umarım senin de her şey gönlünce olur
Teşekkür ederim
rica ederim iyi günler dilerim
İyi günler 🍀
Dönmedi… dönsede affetmem
Asla
Neden peki
seviyorsan
Güvene ihanet düzelmiyor ya, sonrasında yine diken üstünde olmak istemem, ayrıca bu kendime saygısızlık olurdu
Haklısın
Hayır
Hayırr
Affetmemm