Sevgilime arkadaşlarımdan rahatsız olacak bi konumda değilsin yeter artık dedim?

Sevgilim bi arkadaşımdan rahatsız oluyormuş bunu bana söyledi ve konuşmanı istemiyorum dedi bende çok sinirlendim? arkadaşımla pek bi alakası yok rahatsız olcak bir konumda değil ama bir iki kere tartışmaları olmustu ama çok zaman geçti üstünden şimdi rahatız olduğunu söylemesi beni sinirlendirdi bi sebep yokken neyse brn de bunun üzerine sen arkadaşlarımdan rahatsız olacak bir konumda değilsin yeter artık dedim ( hayatıma girdiğinden beri arkadaşlarım benden uzaklaştı yaptığı bazı şeyler yüzünden) neyse bunu diyince kendısı bu dediğini asla unutma tamam mı dedi ve iyi geceler diyip gitti çıkmış dışarı fotolarını arşivlemiş paylaşımlar yapıyor hüzünlü şeyler falan yazdım kaç kez cevap vermedi bu söylediğim şey onu çok incitmiş ve kırmış ama ben onu o anlamda söylemedim demek istediğim rahatsız olacağın bir konum yok ortada onlar açısından (arkadaşlarım) bende bir sürü şey yazdım o gece bana cevap vermeyip uyicam diyip durum atıyordu göndermeli işte beni incitmeyen kırmayan tek insan gibi gibi neyse sabaha kadr konuşmadık bana cevap vermeyince mesajları geri çektim gördüğünü biliyorum zaten ama cevap vermeyince yapmam gerekeni yaptım sabah yazdı işte beni söylediklerinle çok kırdın başka biri olmuş olsaydı ayrılırdım ama senden ayrılma düşüncesi bile canımı çok yakıyor diyip yazdı kendıme zarar verdim falan dedi yani demem o ki ayrılmak istemiş olması yani bunu düşünmüş olması beni üzdü açıkçası bunu düşünmüş olan bir sevgilim var bence ayrılmak çözüm olmamalı ama ayrılarak çözebileceğini düşünmüş ayrılmadık seni kendimden bile daha çok seviyorum dedi bunu asla yapmam dedi ama düşünmüş ayrılmayı bu konu hakkında beni biraz aydınlatabilir misiniz ilişkimiz için yorumlarınız benim için çok değerli olacak teşekkürler uzun oldu ama huh

Sevgilime arkadaşlarımdan rahatsız olacak bi konumda değilsin yeter artık dedim?