Sizin bahaneleriniz genelde neler oluyor? Mesela, birisinden gitmek için veya O'nu hayatınızdan göndermek için... vs.

Sizin bahaneleriniz genelde neler oluyor? Mesela, birisinden gitmek için veya O'nu hayatınızdan göndermek için... vs.

Niyeti olmayanın bahanesi çok olur o yüzden kafa yormamak lazım, enerjim bana lazım 😄
Enerjin yerinde gibi : )) Görsel güzelmiş : ))
Asla beN her zaman çareleriN arkasina siginmistim
Bahaneler asla bulmadim
CoK tsk ederim eic icin 😊
Rica ederim...
Laf anlatamıyorsam sığınırım yalan yok 😄🫣
Çok dürüstsün maşallah😂
Cevap
6Cevap
Hayır ben bahanelerin arkasına sığınmadım.. her zaman için netim ve açık sözlüyüm. bir şeyi net şekilde ifade ederim
İstemiyorsam bahane üretmem.. Karşına geçip istemediğimi dile getiririm.. Her zaman net bir insan oldum..
Canım eğer bir şey Yapmak istemiyorsa Ben de kafama göre bahaneler üretebiliyorum
İstemiyorsam herşeyi bahane edebilirim. Ama istiyorsam hiç bir bahane buna engel olmaz..
Söz herşeyi açıklıyor..
İstemiyorsan bahaneye ne gerek var, direkt istemiyorum de...
Bahane denilen şey uyduruk sebepler değil. Geçerli bir sebepte bahanedir. Neden istemediğin sorulunca.
Dilim sivridir biraz.. Direkt söyleyebilirim her şeyi.. Kırmaktan çekinsem de bu herkes için daha hayırlı oluyor çünkü..
Ben sığınmadım ama çoğu sanki sen suçluymuşsun gibi bahanelere sığınınca komik oluyo djdj
Hiçbir şeyin arkasına sığınmam, bir sorun varsa sorumluluk benimdir.
Sığınırım kafaya takmamak için
Ne gerek var bahanelere? İnsan açık ve net olmalı, neyse onu söylemelidir...
Öyle desene : ))
Tabii tabii hep öyle olur, göndermek için elinizden geleni yaparsınız, sonra da gitmek için çabalamıştır dersiniz : ))
Ben genel konuşuyorum, sen kendini konuşuyorsun : )) Seven hiçbir zaman gitmez, gitmek zorunda bırakılır : ))
Hiç bahanem olmadı doğruları söyledim..
Genelde yaptığım şey 😄
Canımın istememesi büyük bahanem.
hayır, netim
İllaki oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?