Boşluk yalnızlık sevgisizlik dislanmislik hissi geciremiyorm ne yaparsam yapayım hayatıma biri girmiyor kendimden çok taviz veriyorum biri olsun diye ömrümün yarısı böyle geçti diğer yarısı da böyle mi geçecek çok yoruldum uyuyamıyorum hiçbir gün herkes benj canım buluyor gibi hissediyorum umursanmiyorm birine hislerimi soyledigimde falan. nasıl umursamaz olabilirim :(
Güncellemeler
+1 yıl
..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kendinden taviz verdiğin için olmuyor. Bor sınırın olsun cizgin standartlsrin olsun. Böyle kadınlar hep kazanır. Saflara yer yok. Bu yüzden en guzdl kızlar en çirkin kadınlarla aldatılır. Cunku herkeste o enerji yoktur
Sınırlarm olduğu zaman sen çok sertsn kimse yaklasmiyor dendi olmadığı zaman basit görüldüm.
Dengeyi sağla. Sınırını sert bir üslupla değil, nazikçe beliet. Erkekler dayanamaz. Ayrıca blindid diye bir uygulama var kimliğin belli olmadan erkeklerle konuşuyorsun falan. Gir biraz orada pratik yap erkeklerle konuş geliştir kendini
Lan bu gece herkes ne kadar yalnızlıktan mutsuz.
İçim karardı abicim tamam bende yalnızımda o kadarda marjinal olmayın be
Kötü bir his sirf bu his geçsin diye çok yanlış şeyler yapıyorm kendimden taviz veriyorm
Yani bilemedim ne denir, hiç bir zâman pollyanncı olmadım. Ama tek inandığim bir şey var ki. Kendini kalitesini bilen zamanla belasını bulmaz. Gerekirse tek başina gir toprağın altına. Ama önemli duygularını yıpratma.
Hangi ortama girersem gireyim kendimi ait hissedemedim hayatım boyunca kendimi bildim bileli hep o ortama yabanciydim hem kendi aileme hem arkadaşlarıma vs hep dislandim. Gerçek anlamda tek kişiden sevgi hissetmedim aksine umursanmadim ve nefret ettm tek kaldım hep şuanda da tekim ama içimdeki o his geçmiyor bak gene yalnızsın hissi. Umarım hiçbir insan yaşamaz bu hisleri
Ben yaşadım gözüm, öyle bi yaşadım ki bi gün sokakta alkolden yığılıp kaldım. Baktım havaya lan dedim bu bulutlar ne kadar güzel? Ulan dedim ay ne kadar güzel :) meğerse yeryüzüne bakmak insanın kalbindeki sevgiyi emiyormuş.
Gittim muhabbet kuşu aldım, yalın ayak çimde gezdim. Ama dedimki ben bu sevgiyle toprağa giriyim yeterki şüpheye düşmüyim. İnsan çiğ süt emmiş derler ya buda öyle bir şey. Dost ya da sevgili. Mesele kaliteli insan. Bu kadar basit. Şanslıysan bir armağandır, öteki türlü savrulup gidersin hep. Canını sıkma
Kendimi değersiz ve yetersiz hissediyorum hickimseye ayak uyduramamis gibi. ayak uyduramiyorum insanlara. bana çok zor eziyet gibi geliyor. napmam lazim intihar mı. Belki de ayak uyduramadigimdan dislanip sevilmedim hiçbir zaman. diger arkadaşlarm benm gibi değillerdi farklılık hissi yalnızlık anlasilamamak yordu beni. alkolden nerelerde uyandigimk hatırlamıyorum bile ben son zamanlarda bırak sokakta yığılmayı çok yanlış işler yapıyorm belki sevilirm diye ama olmuyor
Yaz özelden
Duygularının üzerinde tepiniliyor gibi hissediyorsun degil mi?
Aynen öyle
Hayat gercekten cok acimasiz. Ozele gelsene sohbet edelim biraz. Canım sıkkın
onu söyleyemiyoruz
Zor zor hersey zor
Haklısın böyle yapayalnız kalcam
Bnde 2 yıldırbyanlzm alışıyosun
Yıllardır yalnızım alisamiyorm
Özele gel
İstek atm
herkes yalnız yine
Gel konuşalım